- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Eşine böyle bisey yapmasına cok üzüldüm ama kötü seyler konuşmadım onunda zaten sevgilisi var onu anlatti dedi ama bahanesi tabiki olamaz
Valla ben olsam ciddi ve sert bir konuşma yaparım bir defaya mahsus. Gerekirse kırılsın dost acı söyler. Bir yanlış yaptığında soylemeyecekseniz dost olamazsınız. Normal konuşmak diye birşey yok konusuyorsan aklindan pislik geçiyor bunu bir kere kabul et derim. Eski sevgilinle neyin normal konuşmasını yapıyorsun derim. Kocani dusunmuyorsun hadi ileride bu yaptıkların çocuğunun kulağına gitse yüzüne nasıl bakacaksın yavrunun derim. Kendisini silkemesi için elimden geleni yaparım. Baktım ki kendi bildiğini okuyor keserim gorusmeyi. Aile denilen şeye saygısı olmayan birinin benim etrafımda işi yok.Kizlar mrb.yapi gereği çok sessiz ve insanlari kiramayan ya da kendi isteklerimi diyemeyen biriyim!! Bundan dolayı sürekli kirila uzule biliyorum..her neyse konuya gelelim.üniversite den arkadasim var 2 yillik evli ve 7 aylik birfr bebeği var..geçenlerde beni aradi ve bunu anca sana söyleyebilirim dedi..asla kimseye söylemeyeceğimi ve anlayışlı bu konuda elestirmeyecegimi bildiğini dedi..anlatti
Eskiden 3 yıllık bi sevgilisi olmuştu .iş bulamayinca polis okuluna gitti çocuk okula gidince arkadaşıma karşı ilgisiz davranmaya onu istememeyr başlamıştı.sanırım artik meslegimde var yeni bi hayata bakmak istiyordu.arkadasim ailesiyle tanismak istedi tanıştirmadi çocuk..nişan vb. Hep erteledi oyaladi yani daha sonra arkadaslarimin tlfnlarina cevap vermemeye başlamıştı..sonra ayrıldılar tabiki arkadasima görücü geldi..arkadasim yapi itibari ile biraz nasil anlatılır hemen hersey olsun evlenim amaciydi aman yaşım gecmesin cok aceleci davranip gelen görücüye evet dedi..nisanliyken bu eski sevgilisine msj atmış eger bana dönersen nişanı atarim diye..çocuk tabiki istememis arkadasimi..neyse bu diğer görücü ile evlendi çocukları oldu..bana dedi ki eşim evde yokken eski sevgilime msj attim ..ben çok üzüldüm ama ne tepki verecegimi bilemedim yanlış olduğunu söylemeye çalıştım fakat kirilmasindanda korktum çünkü surekli beni sakin yanlis anlama normal konuştuk falan dedi..anlattigina gore normal konuşmuşlar çocuğun sevgilisi varmis onu anlatmis falan..bende bi daha atma bosver falan dedim ama arkadasim dan gene msj atmasini bekliyorum açıkçası sizce ni daha böyle bisey yaparsa onu kirmadan nasil diyebilirim yaptigi cok yanlis sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?