Yakın arkadaşımın sırrı ne yapmaliyim

Eşine böyle bisey yapmasına cok üzüldüm ama kötü seyler konuşmadım onunda zaten sevgilisi var onu anlatti dedi ama bahanesi tabiki olamaz

evli insanlar da biririyle eslerini aldatiyo
sevgilisi olmasi ya da evli olmasi neyi degistirir ki

cirkef uzerinize sicramadan uzaklasin o kisiden

sevmedıgın adamla nıye evlendın hadı evlendın eskı sevgılıne mesaj atacak kadar mı karaktersız oldun yada oleydın ben anlamamısım neyse allah ıslah etsın de kes ırtıbatını

Mesaj at, evliyken başka adama yazarak kendini ne konumuna düşürdüğünün farkında mısın beni de şahit tutuyorsun senin pisliklerini dinlemek istemiyorum. Sana eski dost tavsiyesi eşin bi yerlerden duyup seni kapının önüne koymadan sen kendine gel ozamana kadar da görüşmeyelim de.

Yakın arkadaşınız size sırrını açmış siz burda konu açarak ifşa ediyorsunuz, çok güvenilirsiniz gerçekten. Arkadaşımın hayatı kendini bağlar ben bir uyarırım iki uyarırım yine kendi bildiğini okuyorsa da karışmamam neticede kendi hayatı.

ben boyle ınsanlarla arkadaslık kurmuyorum arkadaslıgı kesıyorum
kendı esıne bunu yapan bana neler eder
kalleşlık kanında var
bence uzak durun ondan

Bu arladaşın eğer eski sevgilisinden bir ışık görse ne yapar sizce hala esksevgilide kalmış neyini merak ediyorsun yeni sevgilisini mi
neden arıyorsun insanın ilk başta kendisine saygısı olmalı bir eş bir annesin hala macera araması bana hiç masum gelmedi dürüst değil
Size gelince verilen sır ile huzursuzluk yaşıyor kendinize dert ediyorsunuz
Onu kırmamayı düşünmektense yaptığı yanlışı ona sert bir dille anlatmanız daha dostça olur

Arkadaşınızın sırrını tutun.Gerisi sizi ilgilendirmez.O da biliyordur yaptığının yanlış olduğunu zaten

Valla ben olsam ciddi ve sert bir konuşma yaparım bir defaya mahsus. Gerekirse kırılsın dost acı söyler. Bir yanlış yaptığında soylemeyecekseniz dost olamazsınız. Normal konuşmak diye birşey yok konusuyorsan aklindan pislik geçiyor bunu bir kere kabul et derim. Eski sevgilinle neyin normal konuşmasını yapıyorsun derim. Kocani dusunmuyorsun hadi ileride bu yaptıkların çocuğunun kulağına gitse yüzüne nasıl bakacaksın yavrunun derim. Kendisini silkemesi için elimden geleni yaparım. Baktım ki kendi bildiğini okuyor keserim gorusmeyi. Aile denilen şeye saygısı olmayan birinin benim etrafımda işi yok.

Yaptığının çok yanlış olduğunu, bir daha size bu konuda bişry anlatmamasnı istediğinizi söyleyin. (Şimdiki eşinin eski sevgilisi, dürtse böyle arada memnun olursa, devam etsin)

Arkadasiniz, sirrini asla kimseye soylemeyeceginiz konusunda yanilmis gorunuyor. En az bin kisi biliyor artık olayi.. her neyse, iyi bir arkadas olmadigini size gostermis olmis o da. Kendisini uyarip, temkinli davranmanizi tavsiye ederim

Benzer bir durumu yasayan biri olarak size yasadigim olayi anlatayim. Ben benzer bir sirri icimde tuttum tuttum sonra bir gun duydum ki kacmis gitmis. Herkes canina mi bisey oldu biri ali mi koyuyor diye karakol hastane aramaktan o kadar telef oldu ki ben ailesine anlatmak zorunda kaldim su adamin pesine dusun durum bu diye...

Sonra boyle biseyi sakladigim icin bana olan guven yikildi, bir cok insani kaybettim o yuzden. Uzerinden yillar gecti hala toparlayamiyorum o konu zamaninda bozulan insan iliskilerimi...

O yuzden size tavsiyem, ya dinlemeyin ne halt ederseler kendi basina etsinler, ya da esine durumu soyleyin...

Çoçuğunun yüzüne bakmasını söyleyin.

Adam seni peçete gibi fırlatıp atsın.
Sonra hiçbişey yokmuş gibi hayatlarından bahsetsinler.
Zaman geçince yapılanlar unutuluyor demek ki.
Dostunuz ise eğer,
Onu sarsın sert sert konuşun.
Gerçek hayattan bahsedin.
Belki aklı başına gelir.

Kendimi arkadaşınızın eşinin yerine koydum çok kötü bir durum.. eşim eski sevgilisi ile mesajlaşsa onu merak etse bu aldatmadir benim nazarımda..
Arkadaşınız alınır diye susmayin ve yanlışını ona anlatın herşeyden önce Allah rızası için ona doğrusunu yanlışını göstermeniz lazim

Arkadaşınızı uyarın eğer devam ederse ben olsam görüşmezdim.

Ne demişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…