Yakın arkadaşımın sırrı ne yapmaliyim

midas ın kulakları gibi.

tutamadınız içinizde sanırım illa ki birileriyle paylaşma ihtiyacı duydunuz.

Bir bebeği var sonuçta. Onu bebeğiyle vurun. Mesela deyin ki; annen sen bebekken kendisini sürekli reddeden bir adama durmadan mesaj attığını öğrensen ne düşünürdün? Bebeğe yazık günah.

Hatasız kul olamaz burda ona eleştiri yapan insanlar size diyorum hicmi hatanız olmadı..

Ben benzer bir durumda bana anlayışlı olacagimi düşünüp anlatan arkadaşıma çok ağır konuşmuştum ama onlarınki sıradan konuşmanın ötesinde bir ilişkiydi. Sonuç olarak arkadaşım hatasından döndü o adamdan ayrıldı şimdi bana sürekli dua ediyor sayende o pislikten kurtuldum diye. Yani sizin sessiz kalmanız aman uzulmesin diye düşünmeniz bence olaya ortak olmak ve bir şekilde kötüye yonlendirmek

Neyin kırılmasından korkuyorsunki?
İsterse gebersin...
Nişanlıyken aldatmış evlenmiş yine aldatıyor.
O eşine ve en önemlisi bebeğine acımıyorsa sen neden ona acıyorsun?
Bırakalım şimdi boş humanizmi zira bunu yapan erkeklerin forumda bir kafa derisinin yüzülmediği kalıyor. yapan kadın olunca bir hatadır falandır filandır siz hiçmi hata yapmadınız bık bık demenin luzumu yok.

Dost acı söyler demişler. Dostsanız kırılmasın diyemezsiniz, ay ben böyle bi insanlar artık arkadaşlık edemem de diyemezsiniz. Çatır çatır yüzüne vuracaksınız.

“Ya sen ne saçmalıyorsun? Çocuk seni terketti. Nişanlandın, gururunuz ezdin yine istemedi. Evlisin, yine istemiyor, sevgilisini anlatıp set çekiyor. Çocuğun var evde, ona bari ihanet etme” diyeceksiniz. İnsanları doğrularla biraz ağlatın, ağlatmazsınız bi kulaktan girer diğerinden çıkar.

Valla kırılırsa kırılsın , neden kırmamaya çalışıyorsun ?
Yaptığını onaylamayıp , kırmamaya çalışmak çelişir bence ..

Kizlar aslinda başka yakın arkadaşı da var anlayabileceği fakat benim onu yargilamayacagimi dinleyecegimi bildiği için sana anlattim sadece merak ettim şöyle böyle deyince o anda hayir sen kotusun sen bu sun diyemedim bende elbette onaylamadim üzüldüm.bundan sonraki bi daha yaparsa kesin dille soylicem ama gene cok sert giremem yani evet kötü yaptigi ama bende mi sorun icimden onaylamasam

arkadaşınızın anlattığı sır size yarın bela olur böyle bir olaya şahit oldum iş yerinde sır verilen ve yapan işten çıkartıldı sır saklayanin işe çok ihtiyacı vardı başı yandı uzak durun

Kırmaktan korkma arkadaşını açıkça söyle düşüncelerini. Kendine gelmesi gerektiğini söyle ki seni anlamak istemiyorsa onunla arkadaşlık etme. Bu tip kişiler için arkadaşlığın da önemi olmaz. O yüzden kaybetmekten korkmadan açıkça uyar onu.bazı kadınların yüzsüzlüğünü anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…