Yakın arkadaşımın tavırları ?

Hayir o degil anlamadigim kisim siz dua mi istediniz, arkadasiniz yaptirmadi diye mi kizdiniz?
Yok yok o dedi .Senşn için de dua isteyeceğim dedi . Kadın falcı galiba .Ben de gerek yok korkarım dedim . Kendi dersten geçmek için dua istemiş onu anlattı en son.Sacma olan ordayken saat başı arayıp burda mesajımı bile okumaması

ah genclik, bizde yapiyorduk boyle seyler.

Ama ilk mesajda yazdım bence arkadasiniz Ankara'daki yalnizligini sizle dolduruyor, cok uzucu

Dua yi kendiniz kendinize edin kimse ermiş derviş değil her duası kabul olsun .O zaman o kadının milyarder olması lazım öyle bir gücü varsa yani dua eder loto kazanır yada dua ile gömü bulur ben mantık olmayan cümlelere sorgulamadan inanmam.İkincisi sizde fazla aramayın o arasın olan yapsın istiyorsa istemiyorsa da kendi bilir yani.Dost olduk sanırız bazen sadece arkadaşızdir oyaa.Hani insanların hep bir hayat gailesi var .Bazen yıllar değil yaşananlar belirler kaliteyi arkadaşlıkta.Bu nedenle bence salın zamana birakın .

Benimde liseden nerdeyse 20 yıllık arkadaşım var.ailesiyle 10 dakikalık mesefade oturuyorum,her ay ailesine gelir.bi kez olsun kapımı çalmaz sürekli bahaneler bulur.her seferinde anlayışlı oldum ama artık bende ipler koptu.simdi anladı aklınca gonlumu almaya çalışıyor bende bitti.sizde öyle yapın kimse gerçekten meşgul değildir sadece önceliği başka şeylerdir.

Ay çok üzülüyorum ya .Dert anlatırken sürekli beni arıyor akşamları ankaradsyken .Buraya geldi mesajımı okumuyor ya

Ama bitmedi için birsey yapmadım ki . Sadece o isteyince görüşüyoruz . Çok üzülüyorum.Niye okumadın mesajımı diyorum mesela görmedim altta kalmış diyor
Yani sözde arkadaşlığınız onun çizdiği sınırlar dahilinde sürüyor O isterse arıyor isterse çağırıyor siz bu ilişkide figüran arkadaş rolündesiniz eğer sosyal ilişkilerde bile kendinize böyle bir değer biçiyorsanız acil!!! Lütfen!!! Kendinize gelin tedavi olun hiç normal değil.....

Özgüvenini kaybetmemek çok önemli. Eğer seni görmezden geldiğini düşünüyorsan, bunu sürekli kabullenmemelisin. Dikkatini başka bir şeye yönlendir — örneğin bir hobiye veya yeni ilgi alanlarına.

Ne münasebet tedavilil bir durumum yok bu bir .İkincisi sebebini anlayamadığım için sordum . Çok ayıp .çok kırıcı

Özgüvenlik bir sorun değil .Ben anlamsız buluyorum . Cidden yani olgun bir insanın tavırları değil bunlar

Çok çok teşekkür ederim.Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir de sadece derdini bana anlatıyor .Diğer arkadaşlarına değil .Ankarada sabah akşam arıyor

Derdini anlatmak için aradığında orda olmayın sizde her zaman O nasıl davranıyorsa sizde öyle yapın .Eşitlik olursa sürer arkadaşlık.Hep bana olmaz Demekki yanında başkaları varken farklı yalnızken farklı tavırları size.Beklentiye girmeyin sizde onun beklentilerini karşılamayın.Duruma göre tavır alin Dünyanın sonu değil bir gün gorusulmesede böyle düşünmek gerekli

Ne münasebet tedavilil bir durumum yok bu bir .İkincisi sebebini anlayamadığım için sordum . Çok ayıp .çok kırıcı
Kırıcı değilim tam tersi sizi önemsediğim için, içinde bulunduğunuz alçaltıcı hali idrak edemediğiniz için tedavi olun dedim.İnsan kullanıldığını idrak edemiyor herkesi kendi gibi görüyor.Tedavilik olmak ayıp değil,günah değil, hakaret hiç değil......

Bence tedavi olması gereken o . Fal ile sürekli beni ve çevresini manipule etmeye çalışıyor.Yuksek lisansı kazandığımda bile şey demişti ; ya knk ben de mi sorun var ?Herkes atanıyor / mezun oluyor . Ben yapamıyorum demişti .

Bak ne güzel onda bir sorun olduğunu biliyorsunuz.Sizi kolayca manipüle edip,sınırı kendi çizdiği bir ilişkiye mahkum etmiş durumda,kendinizi toparlamazsınız korkarım aynı şeyleri yaşatacak bir erkeği hayatınıza almanız çok olası.Bu zinciri kırmak en doğrusu

Tek arkadaşı benim (bence ) ama hak etmiyor .Süreki bana ağlayıp diğer arkadaşlarına dert anlatmıyor .Görusrlşm dediğinde de ben gitmem .

Tek arkadaşı benim (bence ) ama hak etmiyor .Süreki bana ağlayıp diğer arkadaşlarına dert anlatmıyor .Görusrlşm dediğinde de ben gitmem .
Evet gitmeyin aramayın sormayın kendinize yeni ve sağlıklı bir çevre oluşturun, atalar ne güzel demiş,kargayla takılırsan bok yersin Kartal la takılırsan et yersin.Eğer yüksek ve seviyeli bir çevre istiyorsanız kendinize öyle arkadaşlar edinin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…