K Kahvely Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 597 181 53 25 29 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #41 hederahelixx .!.: Böyle bişeye inanmayın/inandırmayın Genişletmek için tıkla... Evet ben de garipsedim
hederahelixx .!.: Böyle bişeye inanmayın/inandırmayın Genişletmek için tıkla... Evet ben de garipsedim
K Kahvely Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 597 181 53 25 29 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #42 Menekse bahcesi .!.: Evet gitmeyin aramayın sormayın kendinize yeni ve sağlıklı bir çevre oluşturun, atalar ne güzel demiş,kargayla takılırsan bok yersin Kartal la takılırsan et yersin.Eğer yüksek ve seviyeli bir çevre istiyorsanız kendinize öyle arkadaşlar edinin .... Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım teşekkür ederim
Menekse bahcesi .!.: Evet gitmeyin aramayın sormayın kendinize yeni ve sağlıklı bir çevre oluşturun, atalar ne güzel demiş,kargayla takılırsan bok yersin Kartal la takılırsan et yersin.Eğer yüksek ve seviyeli bir çevre istiyorsanız kendinize öyle arkadaşlar edinin .... Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım teşekkür ederim