• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin arkadasimin yaptigimiz planlari surekli bozmasi...???

çok yoğun olabilir
çünkü ben de çok yoğunum onu anlıyorum
kaç arkadaşın buluşmasını ertelemek zorunda kaldım bu yüzden sırf
ama dzelecektir elbet daha sakin döneme girdiğinde söyler
bence biraz elinizi eteğinizi çekin her çağırdığında gidecek gibi olmayın
bu sefer zorlar kendini illaki buluşur yani uygun zaman ayarlayıp
Ayni is yerinde calisirken tabi cok daha sık gelip giderdik birbirimize, hep cagiran taraf da ben degilim gorusmek istemiyosa aramaz benim gorusum. Yogun calisma saatleri icinde zaman bulamiyor olabilir ama onun onceliginde olmadigimi dusunuyorum.

sizce siz bu kadar mazeretle buluşmaları es geçen son dakika haber veren biriyle gerçekten yakın arkadaşmısınız.. benim yakın arkadaş anlayışım farklı önceliği biz olmayan biri benim yakın arkadaşım olamaz hep mi bir mazeret çıkar yani..
Soyle soyliyim, bes bulusma planinin ucunde mazareti var diger ikisinde bulusuyoruz ve o hep planlar suraya gidelim sunu yapalim vs.. Sonra bisey oluyor vazgeciyor. Sevmese arayip plan yapmaz, ben de bilmiyorum ne mana bu hareketler.

Soyle soyliyim, bes bulusma planinin ucunde mazareti var diger ikisinde bulusuyoruz ve o hep planlar suraya gidelim sunu yapalim vs.. Sonra bisey oluyor vazgeciyor. Sevmese arayip plan yapmaz, ben de bilmiyorum ne mana bu hareketler.
valla tek manası var bence cnm boşta kaldıkça buluşuyor seninle daha cazipteklif varsa seni hemen satışa getiriyor bu kadar açık ve net..

valla tek manası var bence cnm boşta kaldıkça buluşuyor seninle daha cazipteklif varsa seni hemen satışa getiriyor bu kadar açık ve net..
O zaman yazmasin aramasin yahu.. Bu planlari niye yapiyor o zaman son dakikada hep bi bi isi cikar peki? Bence bu olay son dakikalik bisey degil.

Back
X