• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Şişti Derdi Ne Bunun

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Günaydın kızlar bu problemi kendimde dusunmeyeyim artik kapatip unutayim diyorum ama olmuyor

Önceki konularimda birinden söz etmiştim cok ilgiliyken bende kesin birsey var yakında acilir diye bekliyorken bir anda cok alakasizlastigindan sanki tankmiyormus gibi davranmasindan falan

Gecenlerde yasattigi tatsiz bir durumdan sonra...

Kendisi beni yemege davet edip sonrada baska bir isi çıkınca haber verme tenezzulunde dahi bulunmamisti birkac gun sonrada gelince kusura bakma dedi ne icin dedim aciklamaya basladi kapatalim onemli ddgil dedim aciklamasi devam edince bende isin gucun varken bana zaman ayirmsni beklemezdim ama en azindan bir haber verme zahmetinde bulunabilirdin arayabilirdin olmadi bir mesaj yollayabilirdin dedim

Unutmustum aklimdan cikmisti dedi bende boylece ne kadar onemsendigimi anladim dedim sonrasinda is yerinde cok yanima ugradi yada odasinda isi yokken oturalim diye davet etti umursamadim yani bi mesafe girdi aramıza

Bende zaten sonrasında mantıklı düşünce ne kafa yapilarimiz bir ne dunya gorusumuz herseyi bana ters biri zaten aşık olmadigimada eminim unutmasi daha kolay olur diye kendimi kontrol edebilirim diye dusunup daha resmi olmaya karar verdim mesafe koydum

Ama gelgelelim ben kendimi uzak tutmaya calistikca burnumun dibinde bitiyor daha onceleri zaten bizim odamiza hic ugramazdi benimle ilgilendigi zamanlarda ugramaya baslamisti sonrasi yine ilgiyi birakinca ugramayan adam simdi her firsatta bi bahane bulup ugruyor kendini gosteriyor

Beni sevmedigine eminim telefonu elinden düşmüyor hayatinda birinin oldugunu dusunuyorum ama ben tam kendimden eminken artık vazgectim derken alışmaya calışırken boyle habire görmekte canımı yakıyor belli etmemeye calisiyorum umursamaya calisiyorum ama derdin ne dememek icinde kendimi zor tutuyorum

Daha onceden burda konu acinca birisi belki oncesinde oda senden hoslandi ama dusununce olmayacagini anladi ve vazgeçti demişti cok mantıklı gelmisti öyle dusununce kendisine hakverdim kızgınlıgım gecmisti ama farkediyorumda yanimda tanimadigi bir erkek arkadasimı gordugunde tavirlari neden degisiyor neden ilgili oluyor yada ne bileyim ben kendisinden uzak durdugum zamanlar ilgili oluyor ama yakin durdugumda girmezden geliyor bunlari dusundugumde icim daraliyor

Isimi cok seviyordum gerci hala seviyorum ama onceleri sabahi fort gozle bekleyip heyecanla hazirlanip ise goderken bunlari yasadiktan sonra sabahlari uyanip ise gitmek eziyet gibi geliyor

Dusunuyorumda bu ruh halinden nasil kurtulurum aklimdan herseyi tamamen silebilirim bi yolunu bulamiyorum

Cok uzun oldu affola ama cevremde paylasacagim kimse yok artik sıkıntılarimida pek kimseyle paylasmak istemiyorum

Insanlar hoşlanmasalar bile karşı taraftan ilgi gösteren kişi ilgiyi keserse bundan rahatsız olur. Ego meselesi. Beni neden artık çekici bulmuyor düşüncesi oluşuyor. Kendini hatırlatıyor tekrar ilgi görürse yine rahatlayıp gider. Aklinda olsaydınız yemek davetini unutmazdı bence hiç aklinizi meşgul etmeyin.

Insanlar hoşlanmasalar bile karşı taraftan ilgi gösteren kişi ilgiyi keserse bundan rahatsız olur. Ego meselesi. Beni neden artık çekici bulmuyor düşüncesi oluşuyor. Kendini hatırlatıyor tekrar ilgi görürse yine rahatlayıp gider. Aklinda olsaydınız yemek davetini unutmazdı bence hiç aklinizi meşgul etmeyin.
Haklisiniz ister istemez insani oyle dusunduruyor

Cunku haftanin 3 gunu baska subede calisiyor bizim orda oldugu gunler orda oldugunu gostermeye calisiyor gibi

Mesela geldiginde bugun maliye islerini halledicem yada evraklarla ilgili islerim var diye ortaya laf atiyor nerde oldugunu bildirmeye calisir gibi

Bencede kendi egosuna yenik düşüyo umursamadıkça farkedilmek ilgi görmek istiyo bu şekilde devam et bence çünkü bi zaman sonra iş yerinden başkasıyla ilgilenir bu kişi

Haklisiniz ister istemez insani oyle dusunduruyor

Cunku haftanin 3 gunu baska subede calisiyor bizim orda oldugu gunler orda oldugunu gostermeye calisiyor gibi

Mesela geldiginde bugun maliye islerini halledicem yada evraklarla ilgili islerim var diye ortaya laf atiyor nerde oldugunu bildirmeye calisir gibi
Ilginizi seviyor çünkü ona özel olduğunu hissettirdiniz büyük ihtimalle . Bence değer vereceğiniz ve size de özel hissettiren kişilerle beraber olun

Bencede kendi egosuna yenik düşüyo umursamadıkça farkedilmek ilgi görmek istiyo bu şekilde devam et bence çünkü bi zaman sonra iş yerinden başkasıyla ilgilenir bu kişi

Bu halleri oyle yordu ki tam vazgectim dedim kendimi tutmaya gayret gosteriyorken şimdide her an kendini gostermeye calisiyor bizim ordakilerden pek kimseylede samimi degil yani onlar icin geliyor onlarla zaman gecirmek icin diyeyim gelince ise odaklaniyorum anca ilgilenmiyormus gibi yapmaya calisiyorumda iste oyle olmuyor içim bi sızlamiyor degil yani

Egosunu tatmin etmeye devam etmenizi istiyor, az bi ilgilenseniz, samimi davransanız aynen önceki hareketlerine devam eder, sizi yok sayar emin olun.

Böylesinden uzak durmak gerek. Gitsin başkasına şişirtsin egosunu

Egosunu tatmin etmeye devam etmenizi istiyor, az bi ilgilenseniz, samimi davransanız aynen önceki hareketlerine devam eder, sizi yok sayar emin olun.

Böylesinden uzak durmak gerek. Gitsin başkasına şişirtsin egosunu

O hatayida yapmis bulundum maalesef o u donusu yaptiginda herhalde hatasinı anladi diye dusunuo hicbirsey olmamis gibi davrandigim zamanlarda oldu ama artik saglam durmak istiyorum kendimden durusumdan taviz vermeden agir davranmak istiyorum o gucu kendimde gormuyorum ama basaririm insallah

O hatayida yapmis bulundum maalesef o u donusu yaptiginda herhalde hatasinı anladi diye dusunuo hicbirsey olmamis gibi davrandigim zamanlarda oldu ama artik saglam durmak istiyorum kendimden durusumdan taviz vermeden agir davranmak istiyorum o gucu kendimde gormuyorum ama basaririm insallah
Başarırsın canım, kendini zayıf hissettiğinde ben bu muameleyi hakediyor muyum diye sor kendine.

Herkes sağlıklı bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek ilgilenilmek ister ama bu cinslerin tek derdi ilgilenilmektir.

Sen severek yaptığın işine yoğunlaş, spora git dostlarınla görüş, başka adayları değerlendir. Kimsenin egosuna sponsor olma

Başarırsın canım, kendini zayıf hissettiğinde ben bu muameleyi hakediyor muyum diye sor kendine.

Herkes sağlıklı bir ilişki yaşamak sevmek sevilmek ilgilenilmek ister ama bu cinslerin tek derdi ilgilenilmektir.

Sen severek yaptığın işine yoğunlaş, spora git dostlarınla görüş, başka adayları değerlendir. Kimsenin egosuna sponsor olma
Ne güzel ifade etmissiniz keske daha onceden idrak edebilseydim egosunu sisirmeden once deseydim kendime ben bu muameleyi hak ediyormuyum deseydim

Gel dediginde gitmeseydim umursamadiginda yogunda firsat bulmuyor gibi bahanelerin ardinda medet aramasaydim

Yinede zararin neresinden donersem kâr herhalde

Bir şey hissetmiyorsanız niye rahatsız oluyorsunuz ki? İşinize bakın iş dışında muhatap olmayın,düşmanınız değil bu kadar gerilmeye gerek yok.

Bir şey hissetmiyorsanız niye rahatsız oluyorsunuz ki? İşinize bakın iş dışında muhatap olmayın,düşmanınız değil bu kadar gerilmeye gerek yok.
Evet düşmanım degil
Fazla uzatmamak adına detaylara girmeden yuzeysel anlatmaya calistim ama soz konusu kisi beni fazlasiyla yordu

Soyle anlatmaya calisayim fazlasiyla ilgili alakaliydi ilk zamanlar hatta is arkadaslarimizdan aramizda birseyler oldugunu dusunenler dahi olmus sonradan ilgisiz alakasiz sanki hic umrunda degilmisim gibi davranmalar selami dahi agız ucuyla vermeler
Bende herhalde oda basinda hoslandi ama olmayacagini dusundu dedim kızgınlıgımi yendim kendisine karsi umursamadim fakat beni yakin bir erkek arkadasimla gördükten sonra tavirlarinda bir degismeler yaklasmalar falan oldu yine hicbisey olmamis gibi davrandiginda ayni haline dondu

Mevzu uzun ama kısa yollu anlatmak gerekirse kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor suan kesinlikle kendisiyle gorusmeme karari aldim onunla ilgili bir isimde olursa bi bahane uydurup baska arkadaslara falan yaptirmaya calisiyorum sirf kendisini gormeyeyim muhattap olmayayim diye bu sefer kendisi bahaneler bulup bulup cıkıp geliyor

Hatta nasıl soyleyeyim haftanin 2 gunu bizimle diger gunleri diger subeyle calisiyor bizde oldugu gunler sırf orda oldugunu fark ettirmek icin gelip kendini gosteriyor mesela bugun maliyenin isleriyle ilgilenicem bugun evrak isleriyle ilgilenicem diyor sanki nerde oldugunu belli etmek ister gibi

Gercekten ilk zamanlar kendimi fazla kaptirmistim o gormezden gelisleri falan canimi cok yakti simdide eskisi gibi uzulmeyeyim diye ben uzak durmaya calisiyorum simdi kendi bi bahaneler uydurup geliyor

Sanirim hayatinda biri var yani oyle oldugunu dusunuyorum buna ragmen yaptigi sey canimi yakmak degil mi sizce

Bu halleri oyle yordu ki tam vazgectim dedim kendimi tutmaya gayret gosteriyorken şimdide her an kendini gostermeye calisiyor bizim ordakilerden pek kimseylede samimi degil yani onlar icin geliyor onlarla zaman gecirmek icin diyeyim gelince ise odaklaniyorum anca ilgilenmiyormus gibi yapmaya calisiyorumda iste oyle olmuyor içim bi sızlamiyor degil yani
Zor bi durum ama alışmaya çalışmak zorundasın kendini bi şekilde alıştır

Back
X