- 16 Ekim 2015
- 208
- 199
- 33
- Konu Sahibi rasawvatha
Merhabaa sizin önerilerinize çok ihtiyacım var
1 ay önce arkadaşıma bir şey anlatmıştım yaptığım bi yanlışı aslında büyük bi yanlış değil sadece o hoşlanmıyo öyle şeylerden işte o gün o konuyu hiç takmadan konuşmaya devam etti 3 gün önce birden bu konuyu açıp bana neden söylemedin benim haberim neden yok diye kızdı. Ben anlattığıma eminim hatta tepki vermediği için çok şaşırmıştım ama konuşma geçmişi durmadığı için anlattığımı kanıtlayamıyorum. Ona anlatmamışım da şimdi yalan soyluyormuşum gibi düşünüyo. 2 gün önce bu yüzden biraz kavga ettik ve bir daha yazma bana diye atarladı. Dün biraz konuştuk aynı konuyu yine kabul etmiyo yemin ediyo öyle bi şey anlatmadın bana diye en son konuyu kapat dedi ben de tamam dedim gördü daha yazmadı.
Ciddi anlamda arkadaşlığımızı bitirdi ne yapacağımı bilmiyorum haksız olsam gidip özür dileyeyim ama ben anlattım. O beni takmadığı için benim bozulmam gerekirken şimdi ne yapacağımı düşünüyorum yanlışım olmadığı halde arkadaşımdan oldum napıcam bilmiyorum
bi yandan konuşmaya çalışmak geliyo içimden ama bu kadar basit bi konuyla hem de suçsuz olduğum halde bu kadar kolay konuşmayı kestiği için de kızgınım kafam çok karışık

Ciddi anlamda arkadaşlığımızı bitirdi ne yapacağımı bilmiyorum haksız olsam gidip özür dileyeyim ama ben anlattım. O beni takmadığı için benim bozulmam gerekirken şimdi ne yapacağımı düşünüyorum yanlışım olmadığı halde arkadaşımdan oldum napıcam bilmiyorum

bi yandan konuşmaya çalışmak geliyo içimden ama bu kadar basit bi konuyla hem de suçsuz olduğum halde bu kadar kolay konuşmayı kestiği için de kızgınım kafam çok karışık