yakın arkadaşımla aram bozuldu napıcam bilmiyorum :(

rasawvatha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
208
199
33
Merhabaa sizin önerilerinize çok ihtiyacım var :( 1 ay önce arkadaşıma bir şey anlatmıştım yaptığım bi yanlışı aslında büyük bi yanlış değil sadece o hoşlanmıyo öyle şeylerden işte o gün o konuyu hiç takmadan konuşmaya devam etti 3 gün önce birden bu konuyu açıp bana neden söylemedin benim haberim neden yok diye kızdı. Ben anlattığıma eminim hatta tepki vermediği için çok şaşırmıştım ama konuşma geçmişi durmadığı için anlattığımı kanıtlayamıyorum. Ona anlatmamışım da şimdi yalan soyluyormuşum gibi düşünüyo. 2 gün önce bu yüzden biraz kavga ettik ve bir daha yazma bana diye atarladı. Dün biraz konuştuk aynı konuyu yine kabul etmiyo yemin ediyo öyle bi şey anlatmadın bana diye en son konuyu kapat dedi ben de tamam dedim gördü daha yazmadı.

Ciddi anlamda arkadaşlığımızı bitirdi ne yapacağımı bilmiyorum haksız olsam gidip özür dileyeyim ama ben anlattım. O beni takmadığı için benim bozulmam gerekirken şimdi ne yapacağımı düşünüyorum yanlışım olmadığı halde arkadaşımdan oldum napıcam bilmiyorum :(

bi yandan konuşmaya çalışmak geliyo içimden ama bu kadar basit bi konuyla hem de suçsuz olduğum halde bu kadar kolay konuşmayı kestiği için de kızgınım kafam çok karışık :(

Yakın arkadaş olmak, insana her şeyini anlatma zorunluluğu getirmez. Üzülmene gerek yok; bencil ve anlayışsız biri, hayatının neresinde duracağına karar vermiş.

Yakın arkadaş olmak, insana her şeyini anlatma zorunluluğu getirmez. Üzülmene gerek yok; bencil ve anlayışsız biri, hayatının neresinde duracağına karar vermiş.

çok haklısın gerçek dost olsaydı zaten hemen silmezdi :KK43:

tek derdin bu olsun be çocuğum:KK14:

yaş kaç?

Yani Allaha şükür şimdilik başka bir şey yok da suçsuz olduğum konuda yanlış anlaşılarak böyle olması üzüyü napacağımı bilmediğim için konu açmak istedim 18 yaşındayım

Her şeyini anlatmak zorunda değilsin, yeri geliyor ailene anlatmıyorsun.

Böyle bi sebepten arkadaşlığını bitirecekse bırak bitirsin.
Benim 1 yıldır yüzünü görmediğim ama aradığımda ya da görüştüğümüzde daha dün birlikte oturmuşuz gibi davranan arkadaşlarım var, insanı hiç yormayan.
Senin yaptığın bir şey yok.

Her şeyini anlatmak zorunda değilsin, yeri geliyor ailene anlatmıyorsun.

Böyle bi sebepten arkadaşlığını bitirecekse bırak bitirsin.
Benim 1 yıldır yüzünü görmediğim ama aradığımda ya da görüştüğümüzde daha dün birlikte oturmuşuz gibi davranan arkadaşlarım var, insanı hiç yormayan.
Senin yaptığın bir şey yok.

evet haklısın üzüldüğüm için sanırım kafam karışıktı konuşmaya çalışmayı düşünüyordum sabah ama söyledikleriniz doğru yazmayacağım daha kendimi kandırmışım yakın arkadaşım diye sizin adınıza da sevindim ne güzel dostlarınız var ömür boyu aranızda hiç sorun olmaz umarım :)

evet haklısın üzüldüğüm için sanırım kafam karışıktı konuşmaya çalışmayı düşünüyordum sabah ama söyledikleriniz doğru yazmayacağım daha kendimi kandırmışım yakın arkadaşım diye sizin adınıza da sevindim ne güzel dostlarınız var ömür boyu aranızda hiç sorun olmaz umarım :)

O kadar dost kazığı yedikten sonra insan öğreniyor kim dost kim düşman :).
Çok sağol canım benim umarım senin karşına da hep senin gibi kötü bir şey yapmasa da hata bende mi diye soracak kadar alçak gönüllü ve düşünceli insanlar çıkar.
Arkadaşını sil at demiyorum tabiki ama yaptığın bir şey olmadan seni suçlayanlarla işin zor.

O kadar dost kazığı yedikten sonra insan öğreniyor kim dost kim düşman :).
Çok sağol canım benim umarım senin karşına da hep senin gibi kötü bir şey yapmasa da hata bende mi diye soracak kadar alçak gönüllü ve düşünceli insanlar çıkar.
Arkadaşını sil at demiyorum tabiki ama yaptığın bir şey olmadan seni suçlayanlarla işin zor.

evet haklısın bir şey yapmıcam aklı başına gelip dönerse de artık dikkatlı davranıcam fazla güvenmeyeceğim bu kadarda bencil davranmasına izin vermem bi daha

Seni istemeyeni, sende isteme sonra seni çok üzer

öyle valla daha önce fazla peşinden gittim diye böyle oldu istemiyorsa hayırlısı olsun daha gitmeyeceğim peşine doğru söylüyorsun

Işte onca zaman kendimi kandirdim kendim kuruyorum kafamda sandim ama yorumlardan sagolsun gercek buymus gormus oldum daha yüz vermem asla peşinden gittigim icin kendini vazgecilmez sandi yorumlariniz icin de sagolun hepiniz haklisiniizz
Bu günler içinnn varızz :) Mutlu olun.Hayat üzüntülerle bir şeyleri kafayı takmakla bencil insanların kaprislerini çekmekle geçmez.

Back
X