Benim unideki eski ev arkadaşım, 4 senelik sınıf arkadaşım, bilmediğimiz şehirde birbirimizin ailesi olduğumuz kız beni tanıştırdığı başka bir kızdan kiskanmis, hakkımda kimi doğru,kimi abartı,kimi atmasyon bazı şeyler söylemiş. Mesela tatilde sevgilimle x sehrindeydim, iki gün kalıp y'ye geçecektim . Onun da x şehrinde olduğunu öğrenince bulunduğu yer bana çok uzak ve ters bir noktada olmasına rağmen,az vaktim olmasına ragmen, arabam olmamasına rağmen ve yanımdaki kişi çok hevesli olmamasına rağmen ayarladım ettim ve onunla buluştum . O da coook mutlu oldu, bir yıl sonra ilk defa zaman geçirdik,eskileri andık... Ama o günlerde meğer 'baksana, yalnız kaldı heralde, kendini yamamak için arıyor durmadan' falan diyormus yanındakilere. Ki zaten Cook mutlu bir tatile çıkmıştım, ve yalnız değildim. Sadece emek ve zaman harcayıp arkadaşımi görmek istemiştim
Bunu ve bu tarz,hakkımda konuştugu seyleri öğrenince verdiğim değere layık olmadığını anladım.
Bir miktar borç vermistim, önce onu istedim, kalmasın diye

sonra da her yerden engelledim. 5 sene oldu daha adını bile duymadım. Hala beraber geçirdiğimiz güzel günleri gülerek hatırlıyorum, ama hayatımdan cikarttigim için mutsuz değilim.
Herkesin bir vadesi var. Sırf bir zamanlar çok mutluyduk diye ne bir iliskimi sündüre devam ettiririm ne de bir arkadaşlığımi.
Sana da tavsiye ederim