Sadece şüphe mi yoksa somut kanıtlarınız da var mı?
Yüzde yüz somut kanıtım yok. Ama çok bariz ortada. Yani biraz aklı olan kişi parçaları birleştirip çok rahat olayı çözer. Ama dediğim gibi yüzde yüz değil. Ve uzun süredir olan birşey.Neye dayanarak böyle düşünüyorsunuz ki?
Mesela ben bir şey istediğimde işim var, hastayım diyip başkalarına rahatlıkla vakit ayırabilmesi. Benimle sürekli dalga geçmesi, aşağılaması. Biraz bozulduğumu görünce seni seviyorum, uğraşıyorum diyip kıvırması. Evdeyim diye söylediğinde, kendisini başkaları ile çay içerken filan görmem( sosyal medyada başkaları foto paylaşıo filan) bunun gibi.Örnek verseniz daha net yorum yapılır aslinda ne gibi şüpheleriniz var?
O zaman siz de onlar sizi aradığında müsait değilim diyin. Bozuldugunuzda da benimle uğraşma, bu tür tavirlardan hoslanmiyorum kirici oluyor diye tepki verebilirsiniz. Ya da iletişimi kesebilirsiniz. Sizi bundan ne alikoyuyor?Mesela ben bir şey istediğimde işim var, hastayım diyip başkalarına rahatlıkla vakit ayırabilmesi. Benimle sürekli dalga geçmesi, aşağılaması. Biraz bozulduğumu görünce seni seviyorum, uğraşıyorum diyip kıvırması. Evdeyim diye söylediğinde, kendisini başkaları ile çay içerken filan görmem( sosyal medyada başkaları foto paylaşıo filan) bunun gibi.
Yalnız kalma korkusuO zaman siz de onlar sizi aradığında müsait değilim diyin. Bozuldugunuzda da benimle uğraşma, bu tür tavirlardan hoslanmiyorum kirici oluyor diye tepki verebilirsiniz. Ya da iletişimi kesebilirsiniz. Sizi bundan ne alikoyuyor?
Iste tam da bu sebeple psikolojik destek almaniz lazimYalnız kalma korkusu
Valla geçen 11 yıllık arkadaş müsvettesi yüzüme gülüp twitterından bana hitaben saygısızca şey yazmış.(Twitterım yok. Onunkine tesadüfen baktım herkese açıktı profili.) Hemen buna yazdım. Suçluluk psikolojisiyle bana verdi veriştirdi. Ben de yol verdim gönderdim. Sizinki de böyle sinsiyse hayatınızdan gönderin gitsin. Merak etmeyin rahatlıyor insan.Yakın arkadaşlarınızın yalan söylediğinden şüphelenirseniz ne yaparsınız? Mesela arkanızdan iş çevirdiklerini, sizin yüzünüze gülüp arkanızdan atıp tuttuklarını vs düşünürseniz ilk adımınız nasıl olur? Ama sürekli görüştüğünüz, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen arkadaşlar bunlar. Tabi diyeceksiniz ki nasıl oluyor da bu kadar yakın oldukların senin arkandan atıp tutuyor. Oluyor hanımlar. Birden bire hayal kırıklığına uğruyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?