Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

ben sevgilimle 2 senelik bi arkadaşlık döneminden sonra çıktım... çıktığımızda gerçekten karşımdaki insanı tanıodum o yüsden neden böle yaptı etti gibi sorunun olmadı huyunu suyunu zevklerini herşeyini bilerek çıktım ve kesinlikle tavsiye ederim
ilişkiye başlarkenki tereddütleri ortadan kaldırıo

arkadaştan sevgili olur,sevgiliden arkadaş olmaz

yakın arkadaştan sevgili olmaz.. olsa da çok yürümez.ben şahsen dostum,en yakın arkadaşım olarak baktığım birine sevgili gözüyle bakamam

şimdi şöyle bir şey var.
Olumlu yon olarak onu daha iyi tanıyorsunuz.ne yapacagınız kestirirsiniz.
ama olumsuz yon olarak da sen benl cıkmadan once boyle yapmıstın falan diyebilir.ve ayrıldıgınızda arkadaslıgınızdan olursunuz.

Ben onu zamanında yaşadım. Olmadı yürümedi farklı sebeplerle ve ben sonunda çok yakın bir arkadaşımı kaybetmiş oldum. Peki pişman mıyım? hayır.CADIARZU Peki onu kaybettiğim için üzülüyor muyum? EVET!!:çok üzgünüm:

Bence artıları eksileri iyi tartıldıktan sonra ciddi düşünülüyorsa olabilir, ama 2 günlük gönül eğlendirme için arkadaşlığı harcamaya değmez değil mii?fisfisfis

yani cok yakin arkadasim degildi.. ama erkek denince bu adama guvenilir zarar gelmez ondan derdim.. birlikte cok eglenirdik cok guldururdu beni.
iyiki de olmus diyorum :))
yakin arkadasla sevgililigi goze almak cok zordur ama olunca da cok guzel oluyor. oncelikle guven duygusu ile basliyorsun bu cok buyuk bir arti. sonra arkadasken nasil oldugunu bldigin icin yaptigin yaptigi yaptiginiz herseyin kiymeti farkli oluyor.
tavsiye ederim..

ben varım..

nişanlımla yakın arkadaştık üniversiteden.. hayatımda yaptığım en doğru şeydi ona "evet" demek.. :asigim:

ama çokta riskli bi durum, bişeler yürümediğinde çok sevdiğin birini kaybediosun malesef..

benimde birlikte oldugum kişi en yakın arkadaşımdı bir zamanlar ...

en yakın arkadasım oldugu için hiç ona farklı bir gözle bakmamıştım o yıllarda bana liv kendimi zamanla sevirecegim demisti ve öylede oldu

aynen...

bana sadece bi şans ver, sevgim öle büyük ki bisüre sonra bunu görüceksin ve karşı koyamıycaksın seni okadar mutlu edicemki hiç pişman olmıycaksın dedi, ölede oldu, 4yıldır hiç pişman olmadım ve deliler gibi seviorum onu :asigim:

aynen bana da boyle demisti.. ben zaten cok sevilmek istiyorum olmazsa olmaz ne yapalim yani demisti. ama ilk yemege ciktigimiz gun kalbim yerinden oynamisti valla :))
cok gulmustum kendime sonradan bisi hissetmiyorum bisi hissetmiyorum diye kendimi sartlamisim:)

Olmaz olmadı ben zamanında yapamadım.cocukluk arkadasımdı.sankı ona bısıyler hıssedıyordum ama bırgun bulustuk kahve ıctık.ıŞ cıkısı almaya gelmıstı benı.ama o yarım saat ve ya herneyse o zaman dılımı konusucak cokta seyımız olamdıgını bırlıkte olursak cok sıkılacagımı hıssettırdı bana.olmıycagını soledım.sonrada esımle tanıstım.ıyıkı olmamıŞ.ıyıkı tanımıŞım eŞımı.canım kocıŞ

Çok yakın arkadaştan olmaz, olamaz ya :sinifsinif:
Oluyorsa da dostluk değildir o, mutlaka hep bi hoşlantı,çekim vardır.
Benim çok yakın erkek arkadaşlarım var ve onlar benim dostum, herşeyi konuştuğum insanlar. Böyle birşey düşünmek bile midemi bulandırır benim. lmaz: Hoşlantıyla başlayan arkadalıklar tamam ama, yakın arkadaş, dost deyince farklı bir boyut oluyor.
Zamanında da çok arkadaşımı sildim bu yüzden, bende mi acayiplik var bilmem :umursamaz:

Theshe kanka modunda degil yahu.. acikcasi benim de oyle dostum dedigim bir arkadasm var ve ondan boyle bisi gelirse ben de tiksinirim.
bu daha farkli, ne cok samimi ne de cok uzak. adina dost kanka demedigin ama basin sksnca da guvenip yanina gidebildigin birisi..
en azindan benim icin oyleydi, moralim bozuk olunca seni sinemaya gotureyim derdi gezerdik eglenirdik ben kopekten cok korkarim o beni kopekten korurdu. ama hicbi zaman cok samimi dostum demedim. demedigim icin de bu konuda icim rahat oldu. midem bulanmadi acikcasi.
ama dedigim moddaki insanlardan birsey gelse ben de tiksinirdim.. acikcasi o hos degil..

Asminim ben ona yakın arkadaşlık demiyorum işte. Hani tanışırsın gezersin, aynı ortamlara girersin vs ama zaten hep bir hoşlantı vardır içinde, sen de zaten o yüzden birlikte vakit geçirmekten zevk almışsın yerimseniben
Yakın arkadaş diyince farklı bakıyorum ben, yani arkadaş olarak gördüğün bi insan birden bire sevgilin oluyo gibi algılıyorum, mideme kramlar giriyo.
Sadece arkadaş desek biz şuna zemuszemus

tamam arkadas olsun sadece :)) zaten ilk yorumumda da belirtmistim ben :))

yakın arkadaştan neden olmasın olur elbette
ama bu ilişkinin sonu evlilik olacak ise yada o mantıklı ile başlayacak ise olabilir
aman seni seviyorum diyipte 2 günlük bi aşk olamaz şıp sevdiliğe gerek yok lmaz:

kesinlikle...

duygulardan emin olmak gerekio biraz, çünkü sevdiğin bi insanı kaybetmek var işin içinde.. yürümediği zaman kötü, ama bide uyum yakalandıysa çok güzel oluo...

Son düzenleyen: Moderatör:
yazmadan geçemedim

2,5 sene önce biriyle ve arkadaşıyla tanıştım.3-4 kişi oluyorduk genelde,çok güzel vakit geçiriyorduk.3-5 ay boyunca çok güzel zamanlar geçirdik ve ben birçok derdimi paylaştım onlarla.Ailem de tanıyordu.bir yere gidecekleri zaman gelip akşamda olsa gelip ailemden izin alırlardı.Hafta içi çalışıyorduk ama haftasonu kafamız nereye eserse,ne yapmak isterse onu yapıyorduk.Akşamın bi saatinde kartinglere gider çok da eğlenirdik.Birgün diğer arkadaşımız için doğumgünü hediyesi almaya gittik ve o ana kadar hissetmediğim birşeyler kıpırdadı bende.Ama bu güzel arkadaşlığı kaybetmemek adına ne belli ettim ne de farklı birşeyler yaptım.Çünkü gerçekten arkadaşlığımız çok güzeldi.Bigün yine hepberaber oturuyoruz,baktımki benimle arkadaşlık ötesi ilgilenmeye başladı ve özellikle hissettirmeye çalışıyor.Sonra karşılıklı oturduk ve konuştuk.Bunun zor olacağını,diğer beraberliklerden farklı olacağını söyledim,o da onayladı ama herşeyin güzel olacağını da ekledi tabi...Neyse sonuç mu? 2 yıldır beraberiz :lepi:en yakın dostum ve beni iyi anlayan bir insanla güzel bir beraberlikopuyorumnanaktan

uzun oldu ama umarım seninki de böyle güzel olur canımopuyorumnanaktan

Bana ve prensiblerime ters :dilcikar:
Hatta bu yüzden kac yıllık arkadaşımı bir kalemde sildim...
Harca dostlugumuzu sırdaşlıgımızı :mymeka:

olur canım super olur hemde.benım sevgılım 1sene cok yakın arkadasımdı sonra cıkmaya basladık cokta ıyı oldu hatta bende ılk benden hoslandıgını bana soyledıgınde nasıl ya nasıl olur demıstım oyle cok sasırmıstımkı ama herseyımı paylasabıldıgım sureklı gulup eglenebıldıgım kafamın uyustugu bı ınsan neden sevgılım olmasın ki? cok mutluyum sımdı ıyıkı onunla beraberım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…