Yakın arkadaştan sevgili olur mu?

olur efendım.. benım eşim tam buna ornek.. yakın arkadastık kankada diyebılırz buna.. sonrası geldi zaten yavas yavas.. ama en basta arkadasız kankayız tabusunu yıkmak zor oluyor tabıkı..aşkım bana çok daha önce asık olmus ama benım hısslerımden emın olmadıgı için bişey diyememis.. bende bişeyler hissediyordum ama kendımı frenlıyordum 2yas buyuktu benden abım gibi gormek istioum.. kader belkıde bazı seyler engel olamıyorsunuz.. şuan 1yıl kanka 2yıl sevgılı ve 2aylıkda evlıyız çok sukur hersey yolunda..

Allah mesut etsin mutluluklar opuyorumnanaktan
Tabi herkes sizin gibi şanslı olmayabilir,işler yolunda gitmezse,duygular tek taraflı olursa,anlaşmazlık olursa yakın arkadaşı kaybetme riskini unutmamak lazım.

Allah mesut etsin mutluluklar opuyorumnanaktan
Tabi herkes sizin gibi şanslı olmayabilir,işler yolunda gitmezse,duygular tek taraflı olursa,anlaşmazlık olursa yakın arkadaşı kaybetme riskini unutmamak lazım.

çok tşk ederim a.s. aminnn tabiki haklısınız.. zaten bunu dusunerek eşim 7ay kadar beklemıs benım duygularımı garıbım :)) tek taraflı duyguların olabilmesi için ciddi dusunmemek gerekır.. (bana gore) ciidiysen herseyı gozealmıs olman gerekır..fedakarlıkları en basta.vee bence karsı taraf senı sevıyor benden vazgecemez edalarında olunmamalı..bu kısıyı yıpratır haa illakı nazı kaprısı olucak ama fazlasıda bayar bence.. tabı bu benım fıkrım.

Bi ilişkide mühim olan muhabbet,dostluk,arkadaşlık,samimiyet ki yakın arkadaşta bunlar mevcut özellikler zaten. Birde duygusal hislerde varsa süper sevgili olunabilinir bencekaydirigubbakcemile3

amannnn her şey oluyorda yakın arkadaşdan niye sevgili olunmasın? kaydirigubbakcemile3 bende oyle bir durum olmadı ama olanlar var :)

Merhaba arkadaşşlar bende bu konuyu düşünüyorum çünkü benim 15 senelik en yakınım olan bi arkadaşm var ve hep bana şakaylada olsa duygularını söyler bende ciddiye almazdım taki gecen haftaya kadar..Hata yapmaktan korkuyorum ve onu kaybetmekten siz ce nasıl bi yol çizmem gerekiyor bana bi yol gösterirmisinz

bence kesınlıkle olmuyor.

ben o hatayı yaptım 4 senelık arkadaşıma evet dedim ve farklı bır ulkede oldugunu bıle bile .oraya hıcbır zaman gıdemeyecegımı bıle bıle tamam dedim .ancak yürümedi ve ben kendımı onsuz cok yarım hissediyorum benı dürten ,moralimi her zaman koruyan ınsanı kaybettım.
keske hıc denemeseydım.bence denenmemeli birsey.cunku bırseyler yürümediğinde sen duygusal karısınca ve karşı tarafın güçlü duygusu var ıse ıkı tarafta cok acı cekıyor.s

benim çocukluğum onunla geçti ailemden biri gibi sanki senelerdir 1 gün olsun kavgamız olmadı ne o beni bıraktı ne de ben ama sevgili olmak ap ayrı bi durum yürümesse onu da kaybedicem ve bu onu anlamıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…