- 1 Nisan 2014
- 1.101
- 452
- 323
- Konu Sahibi nilsuu nill
Arkadaslarim, size danismak istedigim ve fikrinizi merak ettigim bir konuvar. Ayni isyerinde baska bir birimde calisan samimi bir arkadasim var. samimi diyorum cunku ben oyle dusunuyordun. Genelde isyeri sorunlarimizi sosyal hayat konularimizi birbirimize anlatip akil alirdik. Bu kisi yakin zamanda bir gun cok hastalandi. Hastaneye yatti 4 ay tedavi oldu. Ben buna o surecte cok dua ettim( bunu Allah rizasi icin yaptim) her hafta en az2 kez kendisini aradim sordum. Sonra bu ablamiz isbasi yapti. Megerse izinde nisanlanmis, bana da herkesle beraber soyledi. Simdi de davetiye verecegim diye(nikaha 1haftadan az kaldi) pesinde. Benim bekar oldugumu biliyor. (Konustugum biri var ama kendisiyle evlilik fikrinden uzagim suan, emin olmadigim icin de soylemedim kimseye.)Benim dusuncem benim kiskanacagimi dusunerek bana bunu soylemedi. Siz ne dersiniz? Sizce neden bana hastaligini anlatip dua isteyip bunu soylemedigini sorayimmi? Ben buna bundan sonra nasil yaklasayim? Meraba meraba olarak mi kalayim.
Yani kotu gunde ben dostum ama iyi gunde beni yaninda istemiyor ve ben buna kirildim. Yoksa ben mi hassasim ve normal bisi de yanlis anliyorum.
Bundan 5-6ay once de samimi olmadigim biri(kadin cinsiyeti)bana bi gun oncesinden yarina nikahim var dedi
( bu vatandasa da hukuki bir konusunda tanidigin vasitasiyla ucretsiz de yardimci olmustum ustelik)
Ama daha sonra ben gibi samimiyeti olmayan baska birine durumunu 2 hafta oncesinden soyledigini kendi agzindan ogrendim ve kendisini yuzledim icimdekileri soyledim. Bana verecek cevabi olmadi ben de iletisimi bicak gibi kestim.
Sizce digerine de ayni sekilde mi yapayim?
Ben nerede yanlis yapiyorum ki kizcelerim bana samimi goruslerinizi paylasir misiniz?
Yani kotu gunde ben dostum ama iyi gunde beni yaninda istemiyor ve ben buna kirildim. Yoksa ben mi hassasim ve normal bisi de yanlis anliyorum.
Bundan 5-6ay once de samimi olmadigim biri(kadin cinsiyeti)bana bi gun oncesinden yarina nikahim var dedi

Ama daha sonra ben gibi samimiyeti olmayan baska birine durumunu 2 hafta oncesinden soyledigini kendi agzindan ogrendim ve kendisini yuzledim icimdekileri soyledim. Bana verecek cevabi olmadi ben de iletisimi bicak gibi kestim.
Sizce digerine de ayni sekilde mi yapayim?
Ben nerede yanlis yapiyorum ki kizcelerim bana samimi goruslerinizi paylasir misiniz?