- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
aynen öyle bir telefon açarsın sanki hergün konuşuyor gibi aynı sıcaklığı hissedersin. katılıyorumBazı insanlar vardır aylarca görüşmezsin ama bilirsinki ordadır bi telefonunda eski kaldıgın yerden devam edersin muhabbetine
Arkadas değil ama böyle dostum bikaç tane var sagolsunlar
Önceden vardı ama yok çünkü en çok fedakarlığı ben yaptım onun dertlerini dinledim dinledim öğütler verdim yanında oldum destek oldum gel gelelim benşm dertlerim olunca tlfda 1 2 kere anca dinledi ondan sonra da bi daha kesti bağlantıyı hiç yok kız arkadaşım aslında olanlar var ama onlara da güvenmiyorum varsa yoksa eşim herşeyi onunla konuşuyorum yapacak bişey yok
Yok ve ben de eksikliğini çekiyorum. Kafa dengi, birlikte bişiler yapabileceğim ya da herhangi bir konuda yardım isteyebileceğim kız arkadaşım yok. Hoş erkek de yok dkdkdkdk
Malesef aynen...ama üstün olmasan da kıskanacak bişeyler hep buldular...kıskanınca da kötü tavırlar olmaya başlıyorVe şunu farkettim kadınlar arasında bir konuda daha yukarıdaysan misal dış görünüş, bulunduğun konum ya da aile yapısı gibi, o arkadaşlığa bir şekilde bir şeyler oluyor. Ya bunları aşmış olması lazım tamamen ya da senin ondan daha iyi olmaman lazım. Genellemeleri sevmem ama benim kurduğum arkadaşlıklar bunların altında ezildi.
Yaaa gözümden kalpler çıktıııÇok arkadaşım var, samimi olduklarım da var aralarında. Ama iki kişi var ki hayatlarında olan her şeyi bildiğim, hayatımdaki her şeyi bilen. En ufak şeyi anında yetiştirdiğim, bir gün bile sesleri çıkmasa merak ettiğim,dürttüğüm. Arkadaşlığın fiziken değil ruhen yanyana olmak olduğunu bana öğreten iki ağzını yediğim güzel insan;Lyanna Mormont ve Estraven ...
Bu da sizin konu vesilesiyle onlara teşekkür mesajım olsun. Aşkımı ilan ettim kk'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?