- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bazı insanlar vardır aylarca görüşmezsin ama bilirsinki ordadır bi telefonunda eski kaldıgın yerden devam edersin muhabbetine
Arkadas değil ama böyle dostum bikaç tane var sagolsunlar
Sizin can ciğer kız arkadaşınız var mı nasıl sağlıklı sürdürebiliyorsunuz, ne sıklıkta görüşüyorsunuz?
Kadın yalnızlığından yakınıyor, siz arkadaş güzellemesi yapıyorsunuz?
kardeşim kaç yaşındasın
var hem de biiir sürü. hepsinin yeri ayrı. ama birisi var mesela annesiyle babam üniversite arkadaşı, doğduğumdan beri tanıyorum, ilk okuldan itibaren beraber okuduk. kendi abimden kardeşimden bile yakın bana.
bir de yukarıda bir üye yazmış mesela fiziken değil ruhen de paylaşım çok önemli. her başım sıkıştığında yazdığımMilana22 ve @nooption örneğidir. arkadaş değil abla ama olsun.
Sizin can ciğer kız arkadaşınız var mı nasıl sağlıklı sürdürebiliyorsunuz, ne sıklıkta görüşüyorsunuz?
Beni anlayan da çıkmış...Sadece başlığı okuyorlar diye düşünüyorum
Üniversitede yediğimiz içtiğimiz ayrı olmayan arkadaşımla evlilik meseleleri yüzünden mesafe girdi. Görüşüyoruz ama eskisi gibi anlatmıyorum hiç bişey.Merhaba,
İnsan her şeyi eşi/sevgilisi ile konuşamıyor ve bir kız arkadaşa dosta ihtiyaç duyuyor çünkü onunla konuşabileceğiniz farklı güzel konular paylaşımlar olur...Erkeklerin anlayamacağı konular yani...Saçınızdan tutun da ilişki konuları örgü tarifleri ilişkiler hakkında dertleşmeler vs bilirsiniz...
Ben böyle güzel paylaşımlar hayal ettim hep ama kız arkadaşlarım hep beni hayal kırıklığına uğratmıştır yani bana denkgelenler mi öyle bilmiyorum..Örnek yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kız arkadaşım vardı bana kazık attı..Ya da araya kıskançlık giriyor veya sevgilisi varsa sürekli onla olmak gibi bir takıntıları oluyor...Ben bekarım bu arada, evliler de coluk cocuk kocası var kv si var vs..
Sizin can ciğer kız arkadaşınız var mı nasıl sağlıklı sürdürebiliyorsunuz, ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Birkaç erkek arkadaş var ama onlarla da uzun uzun konuşulmuyor erkek kafası kestrip atıyorlar konuları...Herşeyi paylaştığım bi kız arkadaşım olsaydı keşke benle aynı şeylerden zevk alan çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?