- 30 Nisan 2018
- 58
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi sensizikigun
-
Dedim başımın üstlerinde yerleri var gelip gitsinler sorun bu değil biz genciz kendi sorumluluğumuzu almayı öğrenmeliyiz hep arkamozda onlara güvenmemeliyiz dedim.. yaa Allahım şu kandil günü inşallah atanırım da baska sehire gideriz.. biliyorım bu da cok zor ama em azından aileye yakın olma sorunu cıkacak aradanMantıklı sebepler söyleyin, yoksa sırf onun ailesi diye oturmak istemediğinizi düşünür, ters teper
“Biz zaten üzerimize düşeni yapacağız, gidip geleceğiz, sorun çıkarmayacaklarını da biliyorum lakin ikimizin yuvası bu, iki aileye de yakın olsun istemiyorum. Senin ailene yakın otursak benim ailem alınır, benim aileye yakın otursak senin ailen alınır. En iyisi uzak olalım” falan deyin
Yok ben zaten bu sebepten nişan atacak bi insan değilim yada onları üzecek de değilim ikna da olabilirim ama bana vıcık vıcık ilişki yaiamayacağına dair sözler bermesi gerekiyo ve bunu uygulaması gerekiyo ama ne yazıkki bu konuda ben ona güvenmiyorumbu yanlış bir bakış açısı. ben ne aileler biliyorum kilometrelerce öteden çocuklarının evliliklerini bozuyor, ne aileler biliyorum diplerinde huzur veriyor. o sebeple böylesine büyük konuşmak size de zarar verir konu sahibine de. bence duruma göre karar vermek lazım. asla asla dememeli..
bu yanlış bir bakış açısı. ben ne aileler biliyorum kilometrelerce öteden çocuklarının evliliklerini bozuyor, ne aileler biliyorum diplerinde huzur veriyor. o sebeple böylesine büyük konuşmak size de zarar verir konu sahibine de. bence duruma göre karar vermek lazım. asla asla dememeli..
Sadece ailesine yakın olsa hadi neyse de tüm sülaleyi yakınmış bir sürü sorun çıkar ileride. Nişanlına ya açık açık söyle ya da o muhiti beğenmiyorum o evi beğenmedim VS deyip vazgeçirmeye çalış Çalışıyorsan iş yerime yakın ev olsun VS deöncelikle merhabalar.. ben napacağımı bilemedim ve buraya üye olup size sormakistedim.
Ben nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak insallah.. nişanlımla cok iyiyiz ama ailesine yakın oturmak istiyor su an bi tane ev bulmuş yeri güzel kirası az ama annesigile görümcemlere ve diğer akrabalarına (zaten hepsi aynı muhitte oturuyo) yakın oturmak istiyo.. ben istemiyorum ama onun da hevesi kaçsın istemiyorım cünkü o evi tutmayı cok istiyo naısl ikna edebilirim bilmiyorum kırmadan uzak oturmaya
Yok ben zaten bu sebepten nişan atacak bi insan değilim yada onları üzecek de değilim ikna da olabilirim ama bana vıcık vıcık ilişki yaiamayacağına dair sözler bermesi gerekiyo ve bunu uygulaması gerekiyo ama ne yazıkki bu konuda ben ona güvenmiyorum
Kayınvalidem cok iyi bi insan zaten ben biraz ev işleri konusunda yetenekli değilim beni bu konuda küçük düşürücü tek bi söz etmedi -evlendikten sonraya sakloyo galibaÖnyargılı olmayın.
Kvalıdemle altlı üstlü bıle otururum. Evlerımız suan yakın bırbırıne.
Belkı cok ıyı gecıneceksınız. Belkı sıze cok faydası dokunacak.
Allah daha iyi etsin inşallah bungidişle ben de oturcam sanırım ikna olmuyo hiç bişekildeben kv nin evnin karşısında oturuyorum 10 ay oldu en ufak bir sıkıntı yaşamadım. ama bu karşındaki insana bağlı bence. eğer sıkıntı yaşıyacağını düşünüyorsan bence nişanlına açık açık söyle
Sakın öyle deme sakııınnmmEve bahane bul, bir yandan senden daha uzakta uygun evler arayıp "ay eve baak bayıldım biraz uzak annenlere ama olsun" minvalinde konuş.
Bende ilk başlarda "annenlerle aynı şehirde otururuz n'olacak canım" diye dolaşıyordum daha düğüne 6 ay var şimdiden vazgeçtim
Valla eşek arısı soksaymış dilimi de söylemeseymişim keşke, allahtan 5-6 sene sonraya erteledik de o arada vazgeçirmeye çalışabilirim inşallahSakın öyle deme sakııınnmmbrn de öyle diyodum ama Allahtan hatırlamıyo
Valla eşek arısı soksaymış dilimi de söylemeseymişim keşke, allahtan 5-6 sene sonraya erteledik de o arada vazgeçirmeye çalışabilirim inşallah
Ay mı sene midaha düğüne 6 ay var şimdiden vazgeçtim
“yakın olmak kasıt değilmiş kirada konumda uygunmuş babasının arabasıda dibimizdeymiş hayatımız kolaylaşacakmış ben hala başka triplerdeymişim ben ğstüne gittikçe ters anlayıp aileisnin artniyetli olduğunu düşündüğümü zannediyomuş sanırım kavga edicez hayırlısıÇekin restinizi.cok ailesine yakin oturmak istiyorsa evlenmesin. Bu ailesinin eteğinin altından çıkamayan erkekler çok itici gelmiyor mu? Sogumuyor musunuz? Ben bu kadar ailesinin etkisinde kalan bir erkeğe asla güvenmem. Ne gerek var
Kadınlar diyor mu anama yakın oturacağım diye. Ki bir aileye yakın oturulacaksa kızın ailesine yakin oturulur çünkü bebek olfugunda genelde kız annesi bakar. Tekrar diyorum evlenmesin öyleyse. Bu kadar pasif olmayın. Daha nişanlı iken sözunuz gecmiyorsa evlenince arkası kesilmez.
Valla ben yakin oturmaya karsiyim. Genelde de problemler hep burdan cikiyor. Uzakta daha iyi bi altrntf bulablrsn. Yada acik acik bunu konusablrsn. Yakin olup sorun yasaynlardan ornek verileblr. Ama kirmak pahasina oturma canim. Sonradan sen kirilma.öncelikle merhabalar.. ben napacağımı bilemedim ve buraya üye olup size sormakistedim.
Ben nişanlıyım ve yakında düğünüm olacak insallah.. nişanlımla cok iyiyiz ama ailesine yakın oturmak istiyor su an bi tane ev bulmuş yeri güzel kirası az ama annesigile görümcemlere ve diğer akrabalarına (zaten hepsi aynı muhitte oturuyo) yakın oturmak istiyo.. ben istemiyorum ama onun da hevesi kaçsın istemiyorım cünkü o evi tutmayı cok istiyo naısl ikna edebilirim bilmiyorum kırmadan uzak oturmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?