- 22 Eylül 2022
- 6.011
- 17.507
- 178
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Boşanacağından da değilÖyle olsa konu açmaya bile gelmez mutluluktan.Şimdi depresif o yüzden yazıyor.Haberimiz bile olmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanacağından da değilÖyle olsa konu açmaya bile gelmez mutluluktan.Şimdi depresif o yüzden yazıyor.Haberimiz bile olmaz![]()
Babam ısrarla simdiden dilekçeni ver diyor.Ekimi bekliyorum herkes soruyor.Anlasmali boşanmak için 1 sene beklemem şart mı ? Önceden dilekçe verebilir miyim ?
Kesinlikle evlilik hayatı yaşamadım.Nisanlilik görmedim.Zaten son 6 ay boyunca hep eziyet aşağılanma gördüm.Surekli aglatildim.Dugunume odaklanamadim.Sevgi sözcükleri duymadım.Ufak birsey almak istedim.Alma diye terslendim.Dolandirici oldum.Baslik parası isteyen adamın kızı oldum.
Düğün istedim diye gösteriş meraklısı oldum.
Bunlar nikahtan sonra gelişen olaylar.Onceden böyle değil miydi demeyin. Değildi.Sevildigimi begenildigimi dibime kadar hissettim.Anneme babama laf edildi sustum.Ayrilmayi beceremedim.Seviyorum dedim zor koptum.
Artık kendimi değersiz hissediyorum.Geceleri uyuyamıyorum sinirimden.Bir an önce boşanmak istiyorum.Ne hastaligimda ne sağlığımda o yok.Kimseye o benim karım diyemeyen adam.Herkesin yanında ayrılmayalım demeyip.Sonradan arayan adam ve çocuk gibi küsen adam.Gercekten artık çok sıkıldım.
Yakın zamanda boşananlar nasıl dilekçe verdiniz ? Boşanma dilekçesine neler yazdınız ?
Babam ısrarla simdiden dilekçeni ver diyor.Ekimi bekliyorum herkes soruyor.Anlasmali boşanmak için 1 sene beklemem şart mı ? Önceden dilekçe verebilir miyim ?
Kesinlikle evlilik hayatı yaşamadım.Nisanlilik görmedim.Zaten son 6 ay boyunca hep eziyet aşağılanma gördüm.Surekli aglatildim.Dugunume odaklanamadim.Sevgi sözcükleri duymadım.Ufak birsey almak istedim.Alma diye terslendim.Dolandirici oldum.Baslik parası isteyen adamın kızı oldum.
Düğün istedim diye gösteriş meraklısı oldum.
Bunlar nikahtan sonra gelişen olaylar.Onceden böyle değil miydi demeyin. Değildi.Sevildigimi begenildigimi dibime kadar hissettim.Anneme babama laf edildi sustum.Ayrilmayi beceremedim.Seviyorum dedim zor koptum.
Artık kendimi değersiz hissediyorum.Geceleri uyuyamıyorum sinirimden.Bir an önce boşanmak istiyorum.Ne hastaligimda ne sağlığımda o yok.Kimseye o benim karım diyemeyen adam.Herkesin yanında ayrılmayalım demeyip.Sonradan arayan adam ve çocuk gibi küsen adam.Gercekten artık çok sıkıldım.
Yakın zamanda boşananlar nasıl dilekçe verdiniz ? Boşanma dilekçesine neler yazdınız ?
Mesajlari ciddi ciddi okuyorken birden gelen kahkahaNur burda aynı konuda 700 tane konu açacağına gidip davanı açsaydın şimdiye boşanıp yeni bi sevgili bulmuştun.
Çık forumdan annem. Sabah git davanı aç.
Boşanmak istiyorum.Yaziyor orada.Niye boşanmak istemiyorsun? Yaşın genç, hayatına başkası girebilir. Kaynanan sizle yaşar hep, bunu kabul edecek misin? Bu hikayede babana yazık oldu.
Bir tanıdığım evlendikten 1bucuk ay sonra tek celsede boşandıneden 1 yıl bekleniyor anlamadım
Beklemek istemiyorum işteBir tanıdığım evlendikten 1bucuk ay sonra tek celsede boşandıneden 1 yıl bekleniyor anlamadım
Ya ver geç dilekçeni. Anlaşmalı yada değil. Zaten birlikte yaşanmadığını bilen hakim çekişmeli dava da dahi ilk celsede bilemedin 2.celsede bitirir davayı.
Çekişmeden, dövüşmeden de çekişmeli dava bitebilir. İki tarafta istemediğini söyledikten sonra.
Gerçekten istemiyorum.Donecek adam dönerdi.Giden zamanınıza yazık değil mi? O kadar kendinizi içe kapattınız ki burada her konu açanın derdiyle dertleniyorsunuz. Ekimi değil adamın dönmesini bekliyorsunuz hiç inkar etmeyin. Zararın neresinden dönülse kar. Boşu boşuna işten de çıktınız tazminat vs davasına.
Gidin verin dilekçenizi size ne Ekim'den adli tatilden. Koyarlar dilekçenizi işleme, sırası gelince haberiniz olur. Evde otur otur iyice köreleceksiniz. Olmuyor işte niye zorluyorsunuz. Bir siz iki zorunlualan, bu ne evlilik merakı yahu hem de hiç olmayacak adamlarla.
Anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor.Cekismeli dava uzun sürmez değil mi ?Biz anlaşmalı için 1 yılı beklemek zorunda kaldık. adliye anlaşmalı boşanma için önden dilekçe almıyoruz evlilik yıl dönümüzün ertesi günü gelin protokol ve dilekçeyi getirin dedi.
Ama şöyle bir durum var. Ben aylar önceden protokol ve dilekçeyi eski eşime imzalattım kağıtlar bende bekledim. Yıl dönümü dolunca gittim açtım gün verdiler.
Senin eşin anlaşmalı boşanmak istiyor mu? İmza atacağı meçhul bence
Git çekişmeli aç aynı zamanda biter zaten 3 ay gibi süreç veriliyor dediler çekişmelide ama avukatsız olmaz çekişmeli
Arkadaşım avukat.Ondan yardım alırım.Avukat tut çalışmıyorsan barodan avuukat talep et. O bilir ne yazacağını.
Kimse bu adama katlan demiyor.Bir an önce ayrilmami bekliyor herkes.Ne zaman mahkeme olacak diye soruyorlar.Tek başına halledemezsin, bi avukatla görüşmen gerek. Orada anlatırsın psikolojik şiddet gördüğünü, ailesinin müdahil olduğunu vs. Avukat halleder dediğim gibi.
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açamazsın, çekişmeli açarsın, karşı tarafla uzlaşma olur ve hakim de ikna olursa boşanma gerçekleşir. Herkes kararlıysa, tazminat, nafaka gibi talepler yoksa hızlıca biter.
Sen kendi kafa yapın ve leş çevren yüzünden boşanmak istemiyorsun ama şu yazdıklarına bakınca bunun çok doğru bi karar olduğunu umarım iyice idrak edersin. Sırf millet iki dedikodu yapmasın diye hayatını karartamazsın. Lütfen önce bunu iyice bi anla ve boşanmayı bi eksiklik olarak görmekten, millete bakire olduğunu ispat etmeye çalışmaktan vazgeç. Psikolojik destek öneriyorum, iyi gelecektir.
Bende oyleyim.Sinir oldum boşanmak istemiyorsun diyenleri engelliyorum.İstemiyorum artık onu.Kısmen benzer şeyler yaşamışız.
Avukat tutun. Durumu en ince ayrıntısına kadar anlatın. O dilekçeye ne yazacağını bilir. Çok kısa süre evli kaldım..ben de anlaşmalı boşanamıyordum. Çekişmeli boşanma davası açacaksınız.
Küsen adamdan hayır gelmiyor acı tecrübeyle sabit bırakın analarının dizinin dibinde otursunlar
Bu adama dönerseniz hayatınız biter bakın ben sakinleştiricilerle duruyorum hala daha baş dönmelerim burun kanamalarım sinirim stresim geçmedi henüz
İş başvurularında bulunun neresi olursa gidin çalışın kafa dağıtın
Döneceğini hiç zannetmiyorum.Donecek adam düğün iptal edilmeden ev bozulmadan birşeylere çabalardi.Yazık o zaman.
Adam geri dönerse ki bence böyle bir şey olabilir.
Mutsuz bir evliliğe bile bile girecek demek ki.
canım bak bu davadan davaya değişir. Her evliliğin iç dinamikleri farklıdır. Çekişmeli boşanma davası açıp 3 ayda boşanan da var. Ben 22 gün evli kaldım. Şaka gibi. 17 günü birlikteydik aynı evde sadece. Boşanmak için 10 ay beklemek zorunda kaldım eşimin yurtdışından dönmesini bekledim. Her duruşma arası en az 3.5 - 4 ay.Anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor.Cekismeli dava uzun sürmez değil mi ?
Çocuk yok beraber yaşamadık.Herkes kendi masrafını aldı.canım bak bu davadan davaya değişir. Her evliliğin iç dinamikleri farklıdır. Çekişmeli boşanma davası açıp 3 ayda boşanan da var. Ben 22 gün evli kaldım. Şaka gibi. 17 günü birlikteydik aynı evde sadece. Boşanmak için 10 ay beklemek zorunda kaldım eşimin yurtdışından dönmesini bekledim. Her duruşma arası en az 3.5 - 4 ay.
Hukukçu değilim ama genelde boşanma davaları en az 1.5 yıl sürüyor. Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Çocuk ve ortak edinilen mal mülk paylaşımı bunlar da uzun sürüyor.
Bence süründürün. El aleme rezil edin. Ben öyle yaptım.