• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın Zamanda Boşananlar.

Bırak Allah aşkına. Boşanmış olmak senin o çevrende ayıplanan, kınanan bi şey, daha geçen "dul kadın gözüyle mi bakacaklar bana" diye konu açıyordun. Bu yüzden sende de tabu, adam devam edelim dese edeceksin resmen. Yapma kendine bunu diyoruz biz de, boşanmak ayıp değil, suç değil, kaldı ki seninki boşanma bile değil, nişan atma sayılır.
Arkadaslarim öyle konuşma yaptı.Ama nisan sürecinde olmayan insanlar.Babam ve ailemde gayet birsuru boşanan aile de var.

Bence dünkü doğum günü konusundan sonra ve sosyal medyada da kutlayanları paylaştıktan sonra hala bir doğum günü mesajı gelmeyince sinirlendi ve böyle bir konu açtı. gerçekten boşanmaya mı karar verdi yoksa eşine son bir gözdağı mı bilmiyorum. Neyse ben konudan engellenmeden gideyim :temizlik:
Bunu sadece doğum günü olarak görme.
İki defa bir ay içinde hastaydım o yoktu.
Barışmaya bile iş bittikten sonra baktı.
Ee benden yüz bulursa Ankara'ya gelirmiş paşam.
Gerçekten sevse annesini dinlemez.Kosa koşa.buraya gelir.Birseyleri düzeltmeye çalıştı.
Hem madem birşeyleri düzeltti.Ben sürekli suclanmaktan da bıktım.Eski hayatıma geri dönmek istiyorum.Benim için acı olacak kangrenimi kesmek gerekiyor.

Namusuna laf edene bilip bilmeden yargilayanlari kavga edip banlanmamak için engelliyorum.

Tovbe est.burada kim senin namusuna laf etti ya? Aksine bilmem kim sunu dedi, bunu dedi diye namus konulari acan sensin. Tabi millet de gonderme yaptiginin farkinda degil sana destek oluyor ama suclu yine kk 🙄

Heee tamam iyi yapmışsın.
Bekaretten üzerime yürüyen asalaklar var.Ben o gün adet günümü karıştırdım anormallik oldu.Panik yaptım.Bir insanın uzerine bu kadar gelinmez.Esimle de problemliydik.Demesin ki sen bana yalan söyledin diye.Soyledim ona hata ettim.Olan olmuş.Dr a gidip ne diyeceksin dedi.Sonra insan kendi bedenini bilmez mi dedi ?
Ben ona nasıl güvendiysem ona karsi da güvensizlik problemi yasatmamaya çalıştım zaten.

Heee tamam iyi yapmışsın.
Bekaretten üzerime yürüyen asalaklar var.Ben o gün adet günümü karıştırdım anormallik oldu.Panik yaptım.Bir insanın uzerine bu kadar gelinmez.Esimle de problemliydik.Demesin ki sen bana yalan söyledin diye.Soyledim ona hata ettim.Olan olmuş.Dr a gidip ne diyeceksin dedi.Sonra insan kendi bedenini bilmez mi dedi ?

Bundan aylar öncesinde sana demiştim Nur. Çekişmeli açıp anlaşmalı olarak bitebilir diye.

Bir sene dolmasına gerek yok ben 8 aylık evliliği çekişmeli açıp tek celsede bitirdim.

Bunları adın gibi biliyorsun zaten. Derdin başka ama anca yaşanmamış bir ömrün kalır eline.
Gerçekten umudumu kestim.Ne onun ailesi ne benim ailem bu saatten sonra destek çıkmaz bize.Ben hastayken yanımda olmayan beni umursamayan adamı artık istemiyorum.

Ben ona nasıl güvendiysem ona karsi da güvensizlik problemi yasatmamaya çalıştım zaten.
Burda kimse senin bekaretine falan laf etmedi Nuran lafı her seferinde oraya çeken sensin senin yaşadıklarından dolayı aklın uçmak üzere sen hala zarının derdindesin bi kendine gel artık ya .

O konuyu biliyorum bu namusa laf etmek değil ki, aksine "namus bekaretle olmaz niye gidip doktordan onay aldın" diyorlar. Ben de birileri gerçekten namusuna laf etti sandım 😯

Arkadaslarim öyle konuşma yaptı.Ama nisan sürecinde olmayan insanlar.Babam ve ailemde gayet birsuru boşanan aile de var.
İyi o zaman, bunu takıntı yapmaman gerektiğini, böyle bi tabunun artık olmadığını bilerek hareket et zaten.
Yine söylüyorum, boşanmak ayıp veya kusur değil ama seninki boşanma bile sayılmaz. Kurtul şu kangren olmuş işten, belki çok daha iyi bi kapı açılacak. Sonu baştan belli olan bi şey için zaman harcamaya değmez. Kendine layık gördüğün böyle sana değer vermeyen insanlar olmasın. İnsan mutlu olmak için evlenir, senin stres gerilim üzüntüden başka yaşadığın bi şey yok. Kendi kıymetini bil.

İyi o zaman, bunu takıntı yapmaman gerektiğini, böyle bi tabunun artık olmadığını bilerek hareket et zaten.
Yine söylüyorum, boşanmak ayıp veya kusur değil ama seninki boşanma bile sayılmaz. Kurtul şu kangren olmuş işten, belki çok daha iyi bi kapı açılacak. Sonu baştan belli olan bi şey için zaman harcamaya değmez. Kendine layık gördüğün böyle sana değer vermeyen insanlar olmasın. İnsan mutlu olmak için evlenir, senin stres gerilim üzüntüden başka yaşadığın bi şey yok. Kendi kıymetini bil.
Kurtulmak istiyorum.

Back
X