• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın Zamanda Boşananlar.

Namusuna laf edene bilip bilmeden yargilayanlari kavga edip banlanmamak için engelliyorum.
Nuran Allah aşkına biz nerden bilelim gelip burda konu açan sensin bekâretinle ilgili ve eşinle neler yaptığınla ilgili Namus diyorsun ya asıl namusuna laf eden sensin fırsat veren sensin

Soranlara saçma saçma cevap veren sensin laf edenleri Anadolu ve egeliler deyip bölgelere ayıran sensin bunun için konu açan ve konu içinde bunu konu yapanda sensin

keşke burda engellediğin gibi reel hayatında laf edenlere de tepki versen de yeri gelirse kavganı etsen de cidden kimseye laf ettirmesen

Kendin fırsat verip herşeyi ortaya döküp sonra da laf ediyorlar demekte ne bileyim bi tuhaf değil mi

Sen istiyorsun mağdurum da mağdurum diye
hisuna gidiyor çünkü

Babam ısrarla simdiden dilekçeni ver diyor.Ekimi bekliyorum herkes soruyor.Anlasmali boşanmak için 1 sene beklemem şart mı ? Önceden dilekçe verebilir miyim ?

Kesinlikle evlilik hayatı yaşamadım.Nisanlilik görmedim.Zaten son 6 ay boyunca hep eziyet aşağılanma gördüm.Surekli aglatildim.Dugunume odaklanamadim.Sevgi sözcükleri duymadım.Ufak birsey almak istedim.Alma diye terslendim.Dolandirici oldum.Baslik parası isteyen adamın kızı oldum.
Düğün istedim diye gösteriş meraklısı oldum.
Bunlar nikahtan sonra gelişen olaylar.Onceden böyle değil miydi demeyin. Değildi.Sevildigimi begenildigimi dibime kadar hissettim.Anneme babama laf edildi sustum.Ayrilmayi beceremedim.Seviyorum dedim zor koptum.

Artık kendimi değersiz hissediyorum.Geceleri uyuyamıyorum sinirimden.Bir an önce boşanmak istiyorum.Ne hastaligimda ne sağlığımda o yok.Kimseye o benim karım diyemeyen adam.Herkesin yanında ayrılmayalım demeyip.Sonradan arayan adam ve çocuk gibi küsen adam.Gercekten artık çok sıkıldım.

Yakın zamanda boşananlar nasıl dilekçe verdiniz ? Boşanma dilekçesine neler yazdınız ?
doğru söylüyor birlikte aynı anda vermeniz lazım anlaşmalı için ekimi bekleme ne gerek var

Back
X