• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın Zamanda Boşananlar.

Bende oyleyim.Sinir oldum boşanmak istemiyorsun diyenleri engelliyorum.İstemiyorum artık onu.

Boşanmak istemeyebilirsiniz de. Saygı duyarım. Burada boşan diyenler hayatına devam edecek. Ama bizler asıl mücadeleyi vereceğiz. Ailelerimiz maddi manevi destek olsa bile toplum baskısı var. Boşanmış kadınlara çok başka gözlerle bakıyorlar. İş hayatından tutun eve gelen tesisatçıya kadar eğer başınızda bir erkek figürü yoksa (baba,koca,abi) hemen akbaba gibi asılıyorlar.

Ben eyvallah etmedim. Çok büyük üzüntüler yaşadım maddi manevi. Hala daha devam ediyor. Boşandığım için ise hiç pişman değilim.

Boşanmak istemeyebilirsiniz de. Saygı duyarım. Burada boşan diyenler hayatına devam edecek. Ama bizler asıl mücadeleyi vereceğiz. Ailelerimiz maddi manevi destek olsa bile toplum baskısı var. Boşanmış kadınlara çok başka gözlerle bakıyorlar. İş hayatından tutun eve gelen tesisatçıya kadar eğer başınızda bir erkek figürü yoksa (baba,koca,abi) hemen akbaba gibi asılıyorlar.

Ben eyvallah etmedim. Çok büyük üzüntüler yaşadım maddi manevi. Hala daha devam ediyor. Boşandığım için ise hiç pişman değilim.
Boşan diyoruz kızıyorsun diyorlar.Benim umudum kalmadı.Zaten karşımdaki insan beni sevmiyor.

Öyle olsa konu açmaya bile gelmez mutluluktan.Şimdi depresif o yüzden yazıyor.Haberimiz bile olmaz🤓
Gelir gelir, hem de şey temalı biz kocamla ne zorluklar çektik ne zorluklara göğüs gerdik ama annesi mahvetmeye çalıştı, ama başaramadı bak nasıl barıştıkkkk 😂😂

Nuran o kadar araştırıyor ediyorsun, ben inanmıyorum 1 yıl dolmadan dava açacağını bilmedigine. Burda yuzlerce konuyu okuyup, yorum yapıyorsun.
O kadar da zaman geçti aradan, barışma ümidin mi var?

Nuran o kadar araştırıyor ediyorsun, ben inanmıyorum 1 yıl dolmadan dava açacağını bilmedigine. Burda yuzlerce konuyu okuyup, yorum yapıyorsun.
O kadar da zaman geçti aradan, barışma ümidin mi var?

Bence dünkü doğum günü konusundan sonra ve sosyal medyada da kutlayanları paylaştıktan sonra hala bir doğum günü mesajı gelmeyince sinirlendi ve böyle bir konu açtı. gerçekten boşanmaya mı karar verdi yoksa eşine son bir gözdağı mı bilmiyorum. Neyse ben konudan engellenmeden gideyim :temizlik:

Kimse bu adama katlan demiyor.Bir an önce ayrilmami bekliyor herkes.Ne zaman mahkeme olacak diye soruyorlar.
Bırak Allah aşkına. Boşanmış olmak senin o çevrende ayıplanan, kınanan bi şey, daha geçen "dul kadın gözüyle mi bakacaklar bana" diye konu açıyordun. Bu yüzden sende de tabu, adam devam edelim dese edeceksin resmen. Yapma kendine bunu diyoruz biz de, boşanmak ayıp değil, suç değil, kaldı ki seninki boşanma bile değil, nişan atma sayılır.

Bence dünkü doğum günü konusundan sonra ve sosyal medyada da kutlayanları paylaştıktan sonra hala bir doğum günü mesajı gelmeyince sinirlendi ve böyle bir konu açtı. gerçekten boşanmaya mı karar verdi yoksa eşine son bir gözdağı mı bilmiyorum. Neyse ben konudan engellenmeden gideyim :temizlik:
Barışma ümidi var canım belli, ama olmayanı olduramazsin. Çevresinin etkisinden çıksa, kendi hayatına baksa başka fırsatlar vardır. Boşanma sürecinin uzun sürmesi tehlikeli, karar verdiğin anda kestirip atacaksın

Ayrıldınız.Adam terketti mi boşver.Sevmiyorsa.
Başkasının konusuna yaptığın yorum Nuran sen niye boşvermiyorsun?

Back
X