Yakın Zamanda Boşananlar.

Adam kimseye karim demese ne olacak sen her firsatta esim diyorsun. Hastayim diye konular actin aramadi, dogumgunum diye konu actin aramadi, simdi son sans olarak denemen umarim ise yarar nuranka bence sen ara olsun bitsin iste bari her gun gonderme yapacagim diye ugrasmazsin.

Son düzenleme:
Bundan aylar öncesinde sana demiştim Nur. Çekişmeli açıp anlaşmalı olarak bitebilir diye.

Bir sene dolmasına gerek yok ben 8 aylık evliliği çekişmeli açıp tek celsede bitirdim.

Bunları adın gibi biliyorsun zaten. Derdin başka ama anca yaşanmamış bir ömrün kalır eline.

Niye boşanmak istemiyorsun? Yaşın genç, hayatına başkası girebilir. Kaynanan sizle yaşar hep, bunu kabul edecek misin? Bu hikayede babana yazık oldu.

Eşinin (eşin diyorum ama eşin değil aslinda) burayı okuduğunu düşündüğün için açtığın konulardan biri daha
Hastayım,doğum günüm,bana şunu şunu yaptılar ,arkamda durmadı diye 1 milyon tane konu açtın ama karşıdan çıt yok.adam okumuyor bile bence burayı.
Baban dönmeni istemiyor sonunu görmüyor ve haklı da...Bir an önce aç davani ve yoluna bak.bu işten hayır gelmeyeceğini tüm kk aylardır anlatıyor.terapi al , çalış...iyi gelecek.

Gerçekten istemiyorum.Donecek adam dönerdi.

Anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor.Cekismeli dava uzun sürmez değil mi ?

Kimse bu adama katlan demiyor.Bir an önce ayrilmami bekliyor herkes.Ne zaman mahkeme olacak diye soruyorlar.

Bende oyleyim.Sinir oldum boşanmak istemiyorsun diyenleri engelliyorum.İstemiyorum artık onu.

Anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor.Cekismeli dava uzun sürmez değil mi ?
canım bak bu davadan davaya değişir. Her evliliğin iç dinamikleri farklıdır. Çekişmeli boşanma davası açıp 3 ayda boşanan da var. Ben 22 gün evli kaldım. Şaka gibi. 17 günü birlikteydik aynı evde sadece. Boşanmak için 10 ay beklemek zorunda kaldım eşimin yurtdışından dönmesini bekledim. Her duruşma arası en az 3.5 - 4 ay.

Hukukçu değilim ama genelde boşanma davaları en az 1.5 yıl sürüyor. Çocuğunuz var mı bilmiyorum. Çocuk ve ortak edinilen mal mülk paylaşımı bunlar da uzun sürüyor.

Bence süründürün. El aleme rezil edin. Ben öyle yaptım.

Çocuk yok beraber yaşamadık.Herkes kendi masrafını aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…