- 23 Ekim 2018
- 633
- 917
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var Instagram da astrotarotburcu, Ben seneler once benim ve simdiki esimin dogum haritasina baktirdim tespitleri Cok yerindeydi ve tuttuMerhabalar. Yakın zamanda doğum haritasını yorumlatan var mı? Gerçekten şaşırtıcı yorumlar çıkıyormuş. İnstagramda bir kişiden ücret bilgisi aldım 950 tl dedi ama açıkçası çok yüksek geldi. Ücret aralığı bu şekilde mi onu da pek bilmiyorum. Önerebileceğiniz biri var mı?
Ne kadar ücret ödediniz?Youtube'da Melysid kanalı var, kanal sahibinin sitesinden baktırdım ben. 29dk dolu dolu bakmis, %100 tavsiye ederim.
Ne kadar ücret ödediniz?
Tam doğum saatini bilmiyorsak da bakıyor muBen evlilik için harita incelemesi baktırdım 360 tl ödemişim
Haritamla ilgili söylediği her şey çok çok doğruydu cidden şaşırdım genel yorum da yapmış aşka da ayrıca bakmış zaten. Meslek grubumu bilmiş, ailevi bazı olayları bilmiş ....şaşırdım. Youtubedan biraz izleyin uyumlanırsanız, severseniz %100 tavsiye ediyorum bu hatunu
Tam doğum saatini bilmiyorsak da bakıyor mu
Fiyat kaçtı acaba takip ediyorum melysid iYoutube'da Melysid kanalı var, kanal sahibinin sitesinden baktırdım ben. 29dk dolu dolu bakmis, %100 tavsiye ederim.
Fiyat kaçtı acaba takip ediyorum melysid i