ben o kadar çok korkuyordum ki yaklaşık 4 sene erteledim :) önemli olan doktorunun içine sinmesi. ameliyattan korkma hiç; çünkü korktuğum kadar yokmuş :) ağrı falan olmuıyo zaten. uyucan uyancan tatattataamm yeni burnun :)) ben 11. günümdeyim şu anda bir sorun yaşamadım çok şükür, umarım böyle devam eder.
kafanda her gün takılıp kalmasından ameliyat olmak gerçekten çok daha kolay :) ben fahri molaya ameliyat oldum canım izmirde. 1. ayımda fotoğraf koyucam zaten henüz sargıdaCiddi misin? :)) iyimis.. rahatladim biraz.. doktorun kimdi? resmin varmi ve varsa görebilir miyim?
2senedir cesaret edemedim erteledim durdum 13gün sonra ameliyat oluyorum ve çok heyecanlıyım
kafanda her gün takılıp kalmasından ameliyat olmak gerçekten çok daha kolay :) ben fahri molaya ameliyat oldum canım izmirde. 1. ayımda fotoğraf koyucam zaten henüz sargıda
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)
Aynı durumdayım yalnız ben 1 gun sonra olcam :) korkuyorum bende cok
Benımde amelıyat tarıhım allah ızın verırse 15 Subat cuma gunu arkadaslar. Bende senelerdır aslaaaa asla dıyordum ama yettı artık. Insallah cok guzel burunlarımız olur bunca zaman yaptrmadık dıye hayıflanırız :)
Acil şifalar şimdi den :) hangi doktora olucan
An itibariyle 1 gun sonra ameliyat olcam cok tedirginim yardım lutfensalı gunu buyuk gun
Canim ameliyat olmussundur sen simdi, nasil gecti? memnun musun? :)
arkdaslar bende bir haftaya kdr olcam burun estetiği.ama sızlere sormak ıstedıgım bir soru var belki bu gibi durmla karsılaşan vardrır yada sorunu çözülmüş olan. ben heyecandan doktora sormayı unuttum.ç benim göz altlarımda mor. benim burnum kırıldı cocukken su an 22 yasındayım pek bu kdr etkilemiodu küçükken. nefes almam düzeltiljek ve estetik yapılcak. sizce benim göz altı problemimin sebebi nefes alamamam olabilirmi .yani ameliyattan onra bu düzelirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?