Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

DLKY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
167
2
123
Danimarka
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)

ben o kadar çok korkuyordum ki yaklaşık 4 sene erteledim :) önemli olan doktorunun içine sinmesi. ameliyattan korkma hiç; çünkü korktuğum kadar yokmuş :) ağrı falan olmuıyo zaten. uyucan uyancan tatattataamm yeni burnun :)) ben 11. günümdeyim şu anda bir sorun yaşamadım çok şükür, umarım böyle devam eder.

Ciddi misin? :)) iyimis.. rahatladim biraz.. doktorun kimdi? resmin varmi ve varsa görebilir miyim?

Ciddi misin? :)) iyimis.. rahatladim biraz.. doktorun kimdi? resmin varmi ve varsa görebilir miyim?
kafanda her gün takılıp kalmasından ameliyat olmak gerçekten çok daha kolay :) ben fahri molaya ameliyat oldum canım izmirde. 1. ayımda fotoğraf koyucam zaten henüz sargıda

kafanda her gün takılıp kalmasından ameliyat olmak gerçekten çok daha kolay :) ben fahri molaya ameliyat oldum canım izmirde. 1. ayımda fotoğraf koyucam zaten henüz sargıda

Haklisin bende ameliyat olmadan icimi rahatlatamayacagim... erteledim bayaga ama artik dayanamiyorum, hersey cabuk olsun gecsin istiyorum arkadas olarak ekliyorum, kabul edersen cok sevinirim :) resimlerini koydugunda bende görmek isterim..

Aynı durumdayım yalnız ben 1 gun sonra olcam :) korkuyorum bende cok

Bende yakında olucagim burun da cok panık var Veli Aslan'a olucam benim burunda baya sorunlu kemik kırık ve eğik ins guzel gecer ... Veli Bey'e giden kişilerde var burada okudum birazdan burdakilerinde faydası oldu gidip görüştüm ...

Benımde amelıyat tarıhım allah ızın verırse 15 Subat cuma gunu arkadaslar. Bende senelerdır aslaaaa asla dıyordum ama yettı artık. Insallah cok guzel burunlarımız olur bunca zaman yaptrmadık dıye hayıflanırız :)

Acil şifalar şimdi den :) hangi doktora olucan

korkulcak hiçbişey yok..amelıyat olmus gbı hssetmıyorm ble kendıı,tek sorun şişliklerr canım kafaya takmazsan sorun yokk

Ben en cok sılıkon tamponlar alınırken nasıl olcak dıye korkuyorum. Birde dıkısler kendılıgınden düsecekmıs ama ay nebıleyım ya dusmesse ? Alınırken acırmı vs kuruntu yapıyorum cok

Ben en cok istedigim gibi olmazsa moralim alt üst olur diye korkuyorum.. benim doktorum Baris Cakir.. Baris Cakir hakkinda bir bilginiz varsa paylasir misiniz?

Canim ameliyat olmussundur sen simdi, nasil gecti? memnun musun? :)

arkdaslar bende bir haftaya kdr olcam burun estetiği.ama sızlere sormak ıstedıgım bir soru var belki bu gibi durmla karsılaşan vardrır yada sorunu çözülmüş olan. ben heyecandan doktora sormayı unuttum.ç benim göz altlarımda mor. benim burnum kırıldı cocukken su an 22 yasındayım pek bu kdr etkilemiodu küçükken. nefes almam düzeltiljek ve estetik yapılcak. sizce benim göz altı problemimin sebebi nefes alamamam olabilirmi .yani ameliyattan onra bu düzelirmi sizce?

Canım ben de 16 Şubatta muayene olacağım. 2012 Nisan 28'de düştüm ve burnum kırıldı. O zaman sıcağı sıcağına ameliyat olmamıştım fakat şimdi ara ara burnum şişip morarıyor neden olduğunu çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…