Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

Aynı sorun bende var burnum şişip ağrıyor içinde yaralar var iyleşmeyen bikez ameliyat oldum düzelmedi tekrar ameliiyat düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarr bende ameliyat olucam ama karmakarışığım

bian yaptırmasammı diyorum kötü olmasından yada aynaya baktığımda o görüntüye alışamamaktan cok korkuyorum neticede 30 senedir bu burunla yaşıyorum ve drda sorduğumda yüzün değişecek baya amacımızda o zaten dedi

sırf bayrama yeni burnumla gezmemek için 21 ağustosa aldım tarihi ,sanki insanların karşısına çıkmaktan utanıcam gibide geliyor

zaten ameliyat olmam lazım bi tarafı kemik kapatmış durumda bende olmuşken estetikte olsun dedim sonuçta zaten açılacak

offf ya cok istiyorum ama bir o kadarda korkuyorum rahatlatın beni :)

Son düzenleme:

Nasipse doktorun kim caniım?

Kızlar meme büyütme ve burun ameliyatı aynı anda olmayı düşünüyor ve doktor araştırması yapıyorum.araştırdığım kadarıyla sadece burun estetiğinde çok başarılı doktorlar var ama ben ikisini aynı anda düşündüğüm için her iki alanda da uzman güvenilir bir doktor olsun istiyorum.paraya kıymaya da hazırım:) Serhat Tuncer , Prof Dr Aylin bilgin karabulut ve Prof Dr deniz işçen hakkında araştırma yapıyorum. Bir kaç gün içinde karar vermem lazım çok zamanım kalmadı . Bu doktorlar hakkında yorumlarınızı ve varsa başka doktor tavsiyelerinizi bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de Erol beye ameliyat olacağım sorununuz neydi acaba ve hala memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…