Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

23 Mart'ta olucam çok korkuyorum.Beni kan tutuyor düşününce bile bi bayılma geliyor. Dr.uma söyledim bayılırsan bayıl sonuç güzel olucak dedi:)

sıcagı sacgna gercekten hc anlayamıosn bnm burnum kırılnca en fazla 13 -14 yasındaydm yuzum gözüm mor mor du . bısıkletten dusmustm yuksek bıyerden .düştm dıe morarddı sandm .hc doktra ble gtmemıstm duşun. su an 22 yasındayım tek taraflı nefes alıorm ve calısmıorum sabahları cok yorgun uyanıyorum 12 de uyanmama ragmen. sanırım aynı zmnlara debnk geljek sargılı gunlerimiz:)

Canım ya bende Rahmi Özcelepi düşünüyorum .fakat lokal istiyorum Rahmi Beyin bu konudaki fikri hakkında bi bilgin varsa paylaşabilirmisin? :)

Inan konu hakkinda hic fikrim yok genel anestezi ile yapiyor kendisi..ama genel anestezi daha iyi degilmi sen uyaninca hersey bitmis olucak :)

bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkum uyandıktan sonra hayal kırıklığı olması. estetik operasyonlar konusunda tecrübeli değilim. acaba 3d olarak ameliyat sonrası profili gösteriyorlar mı? nedir ne değildir bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim.

Inan konu hakkinda hic fikrim yok genel anestezi ile yapiyor kendisi..ama genel anestezi daha iyi degilmi sen uyaninca hersey bitmis olucak :)

Sen Rahmi beyle bi yuzyuze gorus istersen belkide istedigin gibi yapabilir kendisi tum onerilere acik ve guven verici bi doktor..Medicana camlica hastanede gorev aliyor Bilgine

kızlar yardımınıza ihtiyacım var =( bütün hayallerin yıkıldı. ameliyat için 3 tane doktora gittim görüşmeye bi arkadaşım sayesinde yeni bi doktorla görüşmeye gittim. Muayne sırasında burnumun ucunda kemik olmadığını söyledi.Bunun içinde kulağımdan yada kaburgadan kıkırdak almak gerektiğini anlattı. Çok riskli bi ameliyatmış. Kafam karıştı bundan öncekiler hiç öyle bsey dememişti =( böyle bir problem yaşayan var mı??

Ayyy benim ameliyatıma da az kaldı son 16 gün :) bir yandan korkuyorum ama bir yandan da seviniyorum :)

merhaba mereda; benim yarın revizyon amelıyatım var muhammet dilbere bende de aynı sorun var burun ucumda destek yok doktor kaburgandan almayacagım sert bi malzeme olması lazım dedi kadavradan alacak.benim burun sırtımda iki parça ve ayrık orası içinde kulagımın arkasından gerek duyarsa alacağını söyledi.Risk herseyde vardır ama hiç bir sorun olmayacagını soyledı benım doktorum cok az kaldı zaten operasyonuma senınle en azından içini rahatlatmak için amelıyatımdan sonra ki süreçte irtibat kuracağım :)

canım ben doktora burnumda sevmediğim yerleri söyledim. tasarım dahi yaptırmadım :) doktora bıraktım. zaten birçok dr gezdiğim için daha önce tasarımlar yaptırmıştım başka doktorlara ama 3d değildi. tasarım sadece gaza getiriyor ameliyat için :) 3d olarak gösteren birkaç dr varmmış ama ben hiç gitmedim.

Evet tasarim yapan doktorlar var bende duydum ekstra ucret aliyorlar.Ama bazi doktorlar genelde cizim yapmiyor yada ameliayttan hemen once ciziyor..

kizlaaaar ben 10 gün sonra Istanbul'a ucuyoruuuum :)) ameliyata az kaldi cok heycanliyim.....

Offf 9 saat sonra uyku tutmamis anlasilan. Inan bende 15subatta oluyorum kismetse simdiden uyku tutmuyor korkudan ama... Ben okdr korkagimki anlatamam.. Kalktim bi sigara ictim yine bile sakinlesemedim (

Offf 9 saat sonra uyku tutmamis anlasilan. Inan bende 15subatta oluyorum kismetse simdiden uyku tutmuyor korkudan ama... Ben okdr korkagimki anlatamam.. Kalktim bi sigara ictim yine bile sakinlesemedim (

seninde ameliyatina az kalmis desene.. benimde 19 subat.. ilk defa ameliyat olacagim o yuzden hem korkuyorum hemde heycanlaniyorum

seninde ameliyatina az kalmis desene.. benimde 19 subat.. ilk defa ameliyat olacagim o yuzden hem korkuyorum hemde heycanlaniyorum

Az kaldi evet..Ben silikon tampondan dikisten korkuyorum..Agri olmaz dedi doktorum umarim agri olmaz..nebileyim korkuyorum iste..Sen nerede yasiyorsun nereden gelceksinn ) Baris cakir hangi hastanede ameliyat ediyor? ?

Az kaldi evet..Ben silikon tampondan dikisten korkuyorum..Agri olmaz dedi doktorum umarim agri olmaz..nebileyim korkuyorum iste..Sen nerede yasiyorsun nereden gelceksinn ) Baris cakir hangi hastanede ameliyat ediyor? ?

benim tek korkum hayal kirikligina ugramak, ama nedense oyle bisey olacagini hic sanmiyorum.. doktoruma güveniyorum :)) ben Danimarka'da yasiyorum.. Baris Cakir Fulya Terrace'de ameliyat ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…