Canım ben de 16 Şubatta muayene olacağım. 2012 Nisan 28'de düştüm ve burnum kırıldı. O zaman sıcağı sıcağına ameliyat olmamıştım fakat şimdi ara ara burnum şişip morarıyorneden olduğunu çözemedim
Rahmı Ozcelep e ınsallah :) Medıcana Camlıca hastanesı
Canım ya bende Rahmi Özcelepi düşünüyorum .fakat lokal istiyorum Rahmi Beyin bu konudaki fikri hakkında bi bilgin varsa paylaşabilirmisin? :)
bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkum uyandıktan sonra hayal kırıklığı olması. estetik operasyonlar konusunda tecrübeli değilim. acaba 3d olarak ameliyat sonrası profili gösteriyorlar mı? nedir ne değildir bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim.ben o kadar çok korkuyordum ki yaklaşık 4 sene erteledim :) önemli olan doktorunun içine sinmesi. ameliyattan korkma hiç; çünkü korktuğum kadar yokmuş :) ağrı falan olmuıyo zaten. uyucan uyancan tatattataamm yeni burnun :)) ben 11. günümdeyim şu anda bir sorun yaşamadım çok şükür, umarım böyle devam eder.
Inan konu hakkinda hic fikrim yok genel anestezi ile yapiyor kendisi..ama genel anestezi daha iyi degilmi sen uyaninca hersey bitmis olucak :)
kızlar yardımınıza ihtiyacım var =( bütün hayallerin yıkıldı. ameliyat için 3 tane doktora gittim görüşmeye bi arkadaşım sayesinde yeni bi doktorla görüşmeye gittim. Muayne sırasında burnumun ucunda kemik olmadığını söyledi.Bunun içinde kulağımdan yada kaburgadan kıkırdak almak gerektiğini anlattı. Çok riskli bi ameliyatmış. Kafam karıştı bundan öncekiler hiç öyle bsey dememişti =( böyle bir problem yaşayan var mı??
bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkum uyandıktan sonra hayal kırıklığı olması. estetik operasyonlar konusunda tecrübeli değilim. acaba 3d olarak ameliyat sonrası profili gösteriyorlar mı? nedir ne değildir bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim.
canım ben doktora burnumda sevmediğim yerleri söyledim. tasarım dahi yaptırmadım :) doktora bıraktım. zaten birçok dr gezdiğim için daha önce tasarımlar yaptırmıştım başka doktorlara ama 3d değildi. tasarım sadece gaza getiriyor ameliyat için :) 3d olarak gösteren birkaç dr varmmış ama ben hiç gitmedim.
en yakin tarih benimki sanirim 9 saat sonra ameliyat olucam Allahimin izniyle :)
Offf 9 saat sonra uyku tutmamis anlasilan. Inan bende 15subatta oluyorum kismetse simdiden uyku tutmuyor korkudan ama... Ben okdr korkagimki anlatamam.. Kalktim bi sigara ictim yine bile sakinlesemedim(
seninde ameliyatina az kalmis desene.. benimde 19 subat.. ilk defa ameliyat olacagim o yuzden hem korkuyorum hemde heycanlaniyorum
Az kaldi evet..Ben silikon tampondan dikisten korkuyorum..Agri olmaz dedi doktorum umarim agri olmaz..nebileyim korkuyorum iste..Sen nerede yasiyorsun nereden gelceksinn) Baris cakir hangi hastanede ameliyat ediyor? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?