benim tek korkum hayal kirikligina ugramak, ama nedense oyle bisey olacagini hic sanmiyorum.. doktoruma güveniyorum :)) ben Danimarka'da yasiyorum.. Baris Cakir Fulya Terrace'de ameliyat ediyor..
Evet bende sanki sargiliyken bile burnumu cok sevecegim gbime geliyor..insallah cok cok iyi olur arkadasim iyikiii yaptirmisiz bile derizz.Ben buraya girer detaylari yazarim ameliyattan sonra..Bu arada tweetter kullaniyormusun? ? Ordan daha iyi iletisime geceris gibime geldii
aynen bende.. insallah canim :)) bende aynen detaylari paylasirim burda.. yok ben ne tweeter nede facebook kulaniyorum :)
Peki ozman buradan haberlesirizzzz. Ozaman ben yatayim malum is var sabah) Allah en sagliklisindan guzel bi burun nasip etsin bize..Gorusmek uzereeeeee )
Sagoool canim :) Baris Cakir'a oluyoruuum :))
geçmiş olsun kızlar RABBİME emanetsiniz
............... ...............
Tskler canim.. sagol, sende öylesin :)) Inallah hersey diledigimiz gibi olur.. Bu arada o noktalar ne öyle? anlamadim gitti
:)) ay canım orayada aynı mesajı yazmıştım o nedenle sildim geri düzeltim bari
canım çok geçmiş olsun nihayet düzelltim :)) yani warya sabah sabah koptum ya:))
ha tamam anladimyok yok sorun degil canim.. sende mi burun ameliyati olacaksin? veya oldun mu? :)
ben amelıyat oldum canım olmayanlarada psıkolojık destek için burdayım:)
ay ne güzel ya.. oldu bitti gecti yani :)) memnun musun peki? ve doktorunuz kimdi? :)
mersinde yaşıyorum canım ben tarsus medıcalpark plastıc cerrah remzi fırıncıoğlu.sen nezaman oluyosun
Anladim, hic duymadim o doktoru.. iyi midir? :) ben Allah izin verirse 19 subat oluyorum canim.. 10 gün sonra Istanbul'a yolcuyum ama :))
hadi hayırlısı ewet bende hiç duymamıştım doktorun adını özel hastane dıye güwendim:)neyseki güwenimi sarsmadı
Güven cok önemlidir zaten.. adina sevindim :)) resimlerini gördüm simdi, bencede gayet güzel olmus.. güle güle kullan.. darisi basimaaa :))
emre ilhana birazdan olacagim .. ama nedense hic heyecan falan yok.. Rabbim yardim ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?