Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

ameliyattan kaç gün sonra yolculuk yapılabilir
tampon var iken mesela uzun yola çıkılır mı ortalama 5-6 saatlik yol ?
hemen değil tabi 3-4 gün sonra belki tampon alınır ama o şekilde yolculuk olur mu basınç durumundan dolayı kanama olabileceğini düşünüyorum,uçağa hiç binilmiyor herhalde

Açıkçası kanama olur mu bilemiyorum ama ben 1 saatlik mesafeden kontrole gidip gelirken bile çok zorlandım. Araç sarstıkça ağrı sızım olmuştu.

Merhaba arkadaşlar, bişey sormak istiyorum, ben sömestr tatilinde ameliyat olmak istiyorum o da 2 hafta sürüyor biliyorsunuz okula geri dönebilir miyim 2 haftada yani morluklar şişlikler geçmiş olur mu ? Lütfen yardımcı olun bana, çok merak ediyorum...

Ben 1 hafta sonra işe başladım ilk hafta zor oldu. şişlikler geçmemişti tabiki morluğumda yok denecek kadar azdı zaten buz uyguladık çünkü sürekli ama fiziksel olarak bitkin oluyorsunuz o yüzden zor oldu biraz benim. Siz 2 hafta sonra başlarsanız en çok zorlanacağınız konu konuşmak. Çünkü çok konuşunca yani ders anlatınca burun sızlamaya başlıyor. Benim ameliyatım1 ay önce gerçekleşti halen 2 saat üst üste derse girmek zorluyor.

Çok geçmiş olsun teşekkür ediyorum cevapladığınız için, ben artık dua edicem kar falan yağar da tatil uzar belki diye :)

Çok geçmiş olsun teşekkür ediyorum cevapladığınız için, ben artık dua edicem kar falan yağar da tatil uzar belki diye :)

Teşekkür ederim :) Ayrıca ne demek her zaman sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, bu süreçte yaşayanlardan bilgi almak çok iyi oluyor ben de kadınlar kulübünü takip ederek karar vermiştim :) İnşaallah siz de bir an önce istediğiniz burna kavuşursunuz

Açıkçası kanama olur mu bilemiyorum ama ben 1 saatlik mesafeden kontrole gidip gelirken bile çok zorlandım. Araç sarstıkça ağrı sızım olmuştu.

teşekkür ederim yorumunuz için

doktorum 3 gün yatış yaparız sonra tamponları alır yollarım seni dedi,aslında parası neyse verip 5-6 gün kalmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz otobüs belki binek araç gibi çok sallamaz ama yine de ağrı sızı olabilir malum 3 yastıkla yatar pozisyonu otobüste yakalamak çok zor,en iyisi 1 hafta kalayım güzelce tamponlarımı alsın bantlasın göndersin

Gerçekten en iyisi yatakta yatmak ) Kalabilecek durumdaysanız kalın bence de. Doktorun yakınlarda olduğunu bilmek rahatlatıyor ama anlamadım alçı falan olmayacak mı? Ben nerdeyse 3 günde bir doktorumla görüştüm. Tamponlar 2.gün çıktı zaten taburcu olurken. silikonlar alçı hepsi icin ayrı ayrı gittim.

Çookkk teşekkür ederimmmmm . Ameliyata sayılı gün kaldıkça bana da bir heyecan geldi. Bugün bütün gün ağladım Bi duygusallık çöktü üstüme. Akşam üstüde regl oldum , bu aşırı duygusallığım da buna bağlıymış :) İnşallah iyi bir sonuç elde ederiz . Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.. Umarım ilk ve son ameliyatım olur

Rica ederim:) Allah çabukça şifaya kavuşmayı nasip etsin :) Duygusallık oluyor ama bende daha çok ameliyat sonrasi olmuştu sürekli bi ağlama isteği ama burnumdan dolayı ağlayamama Ama ne olursa olsun pişman etsin Rabbim.. Rahat olun bence kesinlikle doktorunuzla alakalı eğer güveniyorsanız süreç kolay geçiyor :)

Pişman etmesin yazacaktım yanlışlık olmuş Rabbim pişman etmesin :)

Pişman etmesin yazacaktım yanlışlık olmuş Rabbim pişman etmesin :)

Aminn aminn :)) çok sağolun. Verdiğin moral için ayrıca teşekkür ederim. Bu morluk ve şişlikleri en aza indirmek için sizinde dediğiniz gibi bol bol buz koycam . Hatta ameliyattan sonra 1-2 gün fln aynaya bakmayı da düşünmüyorum açıkçası tabi merak insana neler yaptırır ama dayanmaya çalışcam bi piskolojik bunalıma girmemek için:) Valla heyecanla bekliyorum. Salı günü gidip hastaneye yatcam ertesi günde ameliyat. İnşallah ameliyat esnasında da bi aksilik olmaz. Yazılanları çok okudum insanların tecrübelerini , kimisinde kalp durma durumu fln olmuş .inşallah öyle bişey olmaz. Sanırım fazla okumakta iyi değil . Yalnız bir şey daha danışmak istiyorum . Tetkikler için geçen gün hastaneye gittiğimde psikologlada görüştüm ve bana ilaç yazdı . Prozac 20mg diye bir ilaç. Şurup. Acaba bu ilaca şimdi mi başlamalıyım yoksa ameliyattan sonra mı onu sormayı unuttum Bir fikriniz var mı bu konu hakkında ??

Gerçekten de çok okumak iyi değil. Sonuçta bu ameliyatı yüzlerce kez yapmış bir uzman ekip var onlara güvenmelisiniz. Sizin için ilk ama onlar için oldukça sıradan bir olay :) Allahın izniyle gözlerinizi kapatacaksınız ve açacaksınız herşey bitmiş olacak :) Açıkçası ben ilaç kullanmadım öyle pek korkum yoktu olanıda doktorum giderdi sağolsun gerek kalmadı o yüzden ilaca falan. Bence yarın psikoloğa ulaşıp danışın büyük ihtimal ameliyat öncesinde içmeniz içindir ama emin olmak için arayın bence.

bende 10 gün önce ameliyat oldum ve çok germişim kendimi boşuna herşey gayet güzel yolunda gitti,ne tamponlar alınırken canım yandı nede alçı ve dikişler alınırken şimdi görsel olaak hiçbir sorunum kalmadı şükürler olsun,doktorunuza güvenin ve en önemlisi ne istediğinizi çok iyi anlatın

Merhaba kızlar . Canım o kadar sıkkın ki.. Bugün hastaneye gittim , daha önce de yazmıştım 27sinde ameliyat olucam diye.. İşte bugünde gittim yatış işlemlerini yaptık,her şey tamam halloldu tek bi psikiyatriden rapor işi kaldı . Geçen günlerde tetkikler için fln gittiğimde bi de psikiyatriyle görüştürdüler , 600e yakın soru çözdürdüler .. işte onun sonuçlarını almak için gittim 2 saat bekledim . Derken rapor geldi ameliyatı yapacak doktoruma. Neymiş ertelenmesi daha iyiymiş. Ne dediysem fayda etmedi ve ertelediler .Başta şaka fln sandım ama yokk ne yazık ki gayet ciddiler Tokat yemişe döndüm resmen . Kendimi o kadar hazırlamıştım ki . Hatta bi çok işlerimi bile bu ameliyat için ertelemiştim . 6 ay sonra yapacaklarmış . Verdikleri ilacı kullanıp randevulara gitcekmişim. Böyle bir şey olabilir mi ya . Hadi hasta psikolojisi için diyelim , bu iş bugün mü olur , Her şey hallolmuş yatış verilmiş ondan sonra mı olur . Çok çok canım sıkıldı . Asıl şimdi bozdular psikolojimi.. yazıklar olsun böyle işee..

galiba psikoloijik olarak pek hazır değildiniz yoksa bu testler sorular falan herkese uygulanmıyor,bence şu 6 aylık sürede psikoloji doktorunuz ile irtibatı kesmeyin,hakkınızda hayırlısı

bende kısmetse 7 şubat cuma günü boğaziçi t.m.de veli beye ameliyat olcam. 1 yıldır araştırıyorum çok araştırsanda bişey değişmiyor sadece kafan karışıyor .o yüzden iyi düşünün iyi olsun çünkü çok parada verseniz az parada verseniz kimsenin ameliyatı birbirini tutmuyor içinizi ferah tutun en güzelini düşünün

11.ci ayda fatih dagdelene amaliyat olucam ama cok korkuyorum dogru secim mi degilmi -.- bilgisi olan varsa lütfen yaziiin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…