Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

doktorum umut özbebit canm paylasıyorum:)
yalnız hala şişlik var daha cok yeni
Eki Görüntüle 638829 Eki Görüntüle 638830 Eki Görüntüle 638831
Öncelikle burnunuz hayırlı olsun çok beğendim Ben saffet örsü düşünüyordum ama forumda yazılanları okuyunca umut özbebite doğru değişiyor kararım son olarak da sizin fotoğrafları görünce iyice ısındım bu fikre avrupa hastanesinde mi yaptı ameliyatı ve de ne kadar ödediniz toplamda?

hiç heycanlanıcak bişey yok. bugün benim 7. günüm. bi tane ağrı kesici içmedim. yüzüm gözüm morarmadı şişmedi. bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmiyordum.

Slm kizlar
Bnde kisin ankarada burun estetiği olmak istiyorum tek sikintim gotuntusu.olduktan sonra burun tıkanıklığı sorunu devam edermi acaba korkuyorum yaa

Ben mayis ayinda emre Ilhan beye ameliyat olmayi düsünüyorum. Henüz randevu almadim ama. Keske cabucak gecsede Zaman olsa bitsee.. Cok istiyorumm cok az kaldiii. senelerdir bekliyorumm

hiç heycanlanıcak bişey yok. bugün benim 7. günüm. bi tane ağrı kesici içmedim. yüzüm gözüm morarmadı şişmedi. bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmiyordum.

Ne Güzel. Gecmis olsun. Insallah hepimiz seninki gibi ameliyat sonrasi agrisiz morariksiz bir buruna sahip oluruz. Ben morarikliklardan korkuyorum. Ne kadar Uzun sürüyor normalde morarikliklar bilmiyorum ama 9. günde falan cocuklarimin Yanina dönerim onlarda nasil karsilar bilmiyorum artik beni :) öcüye benzemeyimde :=)

Morluklar bence bünyeden bünyeye değişiyor hassas bi cildiniz varsa morarırsınız
Ama ilk günden itibaren gözüstleri başta olmak üzere alnın üstüne iki satte bi onbeş dakka uygulamayı kesinlikle ihmal etmeyin ben sanırım morluk olmamasını başta buna borçluyum

Anlamadim, ne uygulayacagiz? Buzmu koyacaz?

:)) çok pardonnn,buz uygulayacağız sakın ihmal etme çok işe yarıyor
Özellikle göz üstleri
Ameliyattan çıktığın günden itibaren iki gün daha

:) Ok sagol canim. Otelden temin edebiliriz sanirim. Morluklara/sisliklere yardim ediyorsa uygularim bende.

bende yaptırmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum ameliyat videosunu izledikten sonra vazgectim

Arkadaslar bende burun estetigi olmayi dusunuyorum istanbul avr yakasinda oturuyorum benim hep ucret olarak cazip hem de gerceten isinin ehli bir cerraha ihtiyacim var lutfen daha once bu ameliyati olupta memnun kalan arkadaslarim ( ozellikle burun ucunda ameliyattan sonra saga ya da sola dogru egrilik olmayanlar ) dan destek bekliyorum ????????:26:

Umut Özbebit burnuyla aynaya bakmak gercekten harika :) Kesinlikle Umit Beyi tavsiye ediyorum burun ameliyati düşünenlere. Kayseri Avrupa Hastanesinde.

Merhabaaa kızlarrr.. 27 kasım'da bende burnumdan ameliyat olucam . Çok heyecanlıyım Hem ilk defa ameliyat masasına yatacak olmak, hemde ameliyatın zorlukları yüzünden korkuyorumm ( Ne olur bana biraz destek olur musunuz..

Ameliyat kısmı en kolay olanı bence uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş ameliyat sonrasinda da buz uygulamasına özen gösterirsen morluk ve şişlik çok az oluyor. Elbetteki zorluk tarafı var ama 2 gün belki en fazla 1 hafta zorluyor sonrasında burnunu görmenin verdiği mutluluk hepsine değiyor zaten Simdiden çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…