Öncelikle burnunuz hayırlı olsun çok beğendimdoktorum umut özbebit canm paylasıyorum:)
yalnız hala şişlik var daha cok yeni
Eki Görüntüle 638829 Eki Görüntüle 638830 Eki Görüntüle 638831
hiç heycanlanıcak bişey yok. bugün benim 7. günüm. bi tane ağrı kesici içmedim. yüzüm gözüm morarmadı şişmedi. bu kadar kolay olacağını hiç tahmin etmiyordum.
Ne Güzel. Gecmis olsun. Insallah hepimiz seninki gibi ameliyat sonrasi agrisiz morariksiz bir buruna sahip oluruz. Ben morarikliklardan korkuyorum. Ne kadar Uzun sürüyor normalde morarikliklar bilmiyorum ama 9. günde falan cocuklarimin Yanina dönerim onlarda nasil karsilar bilmiyorum artik beni :) öcüye benzemeyimde :=)
Morluklar bence bünyeden bünyeye değişiyor hassas bi cildiniz varsa morarırsınız
Ama ilk günden itibaren gözüstleri başta olmak üzere alnın üstüne iki satte bi onbeş dakka uygulamayı kesinlikle ihmal etmeyin ben sanırım morluk olmamasını başta buna borçluyum
Anlamadim, ne uygulayacagiz? Buzmu koyacaz?
:)) çok pardonnn,buz uygulayacağız sakın ihmal etme çok işe yarıyor
Özellikle göz üstleri
Ameliyattan çıktığın günden itibaren iki gün daha
Merhabaaa kızlarrr.. 27 kasım'da bende burnumdan ameliyat olucam . Çok heyecanlıyımHem ilk defa ameliyat masasına yatacak olmak, hemde ameliyatın zorlukları yüzünden korkuyorumm ( Ne olur bana biraz destek olur musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?