Yakınım sevdiğim kız intihar etmiş..

İntihar çok kötü bir şey elbette, kimse için de asla değmez...
Ama cesaret edip de başaran kişilere takdir ediyorum demeyeyim de en azından başarmış diyorum hayatın yükğnden kurtulmyş diye...
Tabii çok geçerli sebeğleri olmal insanın ölümü seçmesi için.

Aynı sebepten benim de arkadaşım intihar etti. Depresyondaydi allah rahmet eylesin. Allah kimsenin coluguna çocuğuna kötü kader yazmasin,hayırlı insanlarla karsilastirsin.

Az bekleseydi halbuki dunyanin sonu olmadigini anlayacakti...

Bir akrabamizin kizi, henuz liseye giderken bir cocugu sevmis. Ama nasil sevmek, onsuz olurum diye dusunuyordu. Ama cocuk sevmemis, bir zaman sonra sikilip ondan ayrildi ve hemen bir baskasiyla iliskiye basladi. Kizcagiz onsuz yadayamayacagina hala emindi. Bir gun ailesi komsuda oldugu bir an bileklerini kesmis. Kiz kardesi (icine birsey dogdugu icin) eve gidip kontrol etmeye karar vermis ve son dakikada kurtarmislar kizi. Annesi babasi hayatta, gozlerinin icine bakiyorlar ama o kendi canindan vazgecmis iste.

Neyse tedavi surecine basladi, psikologa gitti mi bilmiyorum. "Bundan sonra hayat boyle gider wolfrog abla" derdi. Ben ne kadar umit verdiysem de inanmadi bana.

Bir gun facebooka fotograf yuklemis. O da ne? Uzun boylu yakisikli mi yakisikli bir erkekle yanyana. Ama o erkegin kizi aslinda manevi olarak sarip sarmaladigini o kadar iyi goruyorsunuz ki. Sonra isteme, nisan, evlilik. Kizcagizin artik gozleri guluyor. Ya her fotografta guzel cikar mi bir insan?

Ask boyle birsey iste. Bazen hancer gibi, bazen yara bandi...

Öncelikle başın sağolsun. İlaç almak, en sık görülen intihar vakası. Daha acısız olduğu düşünüldüğü için veya gerçekten ölmek istemeyen lakin acısını dışa vurmaya çalışan kişilerce intihar aracı olarak sıkça kullanılıyor. Üzülerek belirtmeliyim ki bu kızcağazımız da gerçekten ölmek istememiş ancak genellikle hayata dönme oranı çok yüksek olan bu aracı seçmesine rağmen şanssızlık eseri hayatını kaybetmiş olabilir. Rabbim bu durumu gözetir; kızımızı cennetine alır inşallah.

cahilce baskılara dayanamayan cümlesi ilgimi çekti, olay neydi tam olarak? boşanmış veya dul muydu, ya da sevgilisi olduğunu öğrenince bir şey mi ilan ettiler kızı?

cahilce baskılara dayanamayan cümlesi ilgimi çekti, olay neydi tam olarak? boşanmış veya dul muydu, ya da sevgilisi olduğunu öğrenince bir şey mi ilan ettiler kızı?
Canım cahilce bir toplum yüzünden intihar etti..tam herkes acıklamasını yapmasada herkesin düşüncesinde sevgilisiyle birsey yasamış oldugu yönünde bunu kaldırmayıp intihar ettigi Allah taksilatinı affetsin..

Dostlar sagolsun canım inşallah..

allah rahmet eylesin.inşallah affeder.benimde başımdan böyle bir hata geçti çok kötü bir süreç.iyikide hayatta kalmışım.ailelere çok örev düşüyor bu noktada yazık üzüldüm

Benim bir tanıdığım kızda intihar etti erkek kardeşimin sınıfındaydı bileklerini kesti üstüne bir de denize attı kendini giderken ailesine mektup bırakmış size layık bir evlat olamadım diye daha 16 yaşındaydı ve hamileymiş burada işte ailelere çok iş düşüyor ne hata yaparsan yap senın yanında oluruz mesajını evlatlarına vermiyorlar, yazık çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Çok zor bir durum Allah rahmet eylesin. Burada bir arkadaşın dediği gibi ailelerin yanında olduğunu belirtmesi lazım. İnsanların başına her şey gelebilir gelmez diye bir şey yok. Rabbim sevenlerine sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…