- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Başlık sevdiğim kız intihar etmiş şeklinde olunca,günah çıkarmaya gelen erkek üye sandım,tam saydıracaktım ki içeriği okudum:))sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Ve intihar sebebi bir erkekmiş..
Ve bir kadın gitti dünyadan.
Cahilce baskılara dayanamayan bir dal kırıldı gitti..
Hayata gözlerini bir kadın yumdu!!!
Cok üzüldümmm öldü ama o yok artık şimdi ..
O sadece bu dünyada yok ama kabir hayatında artık.Allah yardımcısı olsun ve başınız sağolsun...sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Ve intihar sebebi bir erkekmiş..
Ve bir kadın gitti dünyadan.
Cahilce baskılara dayanamayan bir dal kırıldı gitti..
Hayata gözlerini bir kadın yumdu!!!
Cok üzüldümmm öldü ama o yok artık şimdi ..
Çok üzüldüm Allah ım ailesine ve size sabır versin...
başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin.... bir erkek icin degmez
Offf çok yazık, başınız sağ olsun...
Cok saolun kızlar bilmiyorum Nasıl yaptı bumu degermiydi bilmiyorum ama değmiş işte...Basiniz sagolsun.
Amin inşallah saolun..Allah taksiratını affetsin. Ailesine sabırlar versin inşallah..
Cok saolun kızlar bilmiyorum Nasıl yaptı bumu degermiydi bilmiyorum ama değmiş işte...
İnşallah Canım daha 20 yaşında yaa bilmiyorum tuhaf duygular icerisindeyim...Degmez. Degmedi de. Ama bilmiyoruz bi anlik bunalim iste. Ne dusundu neden yapti. Umarim bir yerlerde gercekten mutludur simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?