Düğünlerin vazgeçilmez saçı, kırık fön:)
Evde maşanız varsa, saçlarınızı maşalayın.
Sonra nemli bir tarakla güzelce tarayın ve kendi hallerine bırakın.
Eğer hala çok kıvırcık ise, suyla biraz açabilirsiniz.
Örgüyü becerebiliyorsanız, önlerini yarım olmak koşuluyla taç şeklinde örüp, birleştirin.
Son yılların modası, örgülü bohem dalgalar.
Makyaj konusu ise tamamen el becerinize kalmış.
Renklere girmeden sadece koyu bir farla göz kapaklarınızı ve alt kirpik diplerinizi boyayıp, eyeliner kullanın.
Ve tabiki bol rimel hatta takma kirpik olayı bitirecektir.
Yüzünüz için de yaz mevsimi olduğundan dolayı ışıltılı primerlar kullanızı tavsiye ederim.
Kıyafetle aynı renk makyaj tonları bana itici geliyor.Bordo siyah bi elbise giyicem bordo bi farmi kullanmaliyim Makyajda kötü deilim ama eyeliner ıstedgm gbi olmuo
Bordo far kesinlikle kullanmayın bir süre sonra gözünüzde morarmış gibi duracak bordo iddalı bir ruj ve koyu renk göz makyajı çok hoş olur saçlarınız içinde sıkı bir at kuyruğu yapabilirsiniz hafif bombeli elbiseniz bant detaylıysa yada işleme daha çok ön plana çıkar hemde sade şık olursunuz
Bu elbiseye ya açık saç düz fön ya da diğer üyenin dediği gibi sıkı bir at kuyruğu yakışır.Üzeri dantel bi elbise üst kısmı siyah dantel kalın askili
Bu elbiseye ya açık saç düz fön ya da diğer üyenin dediği gibi sıkı bir at kuyruğu yakışır.
Rimel-eyeliner bordo rujda şimdi ısrar ediyorum.
Bu modele at kuyruğu çok yakışır yüzünüzde çok kilolu değilse kullanabilirsiniz uyumlu küpelerle ve zarif bir bileklik yada yüzükle aksesuar işinide halledersiniz yüzünüz kiloluysa açık bırakın uçlara doğru hafif maşa yapıp ellerinizle biraz açıp bol sprey sıkınÜzeri dantel bi elbise üst kısmı siyah dantel kalın askili
Bant yöntemini kullanabilirsiniz.Tsk ederim cnm peki eyeliner da püf noktaların warmi
Sabah yazicam . yorum burada dursun en ayrıntılı şekliyle yazarim
Bant yöntemini kullanabilirsiniz.
İnternette araştırın bir derim.
Aynı şekilde kaşıkla da sürebilirsiniz.
En basiti benim yaptığımdır.
Kalın siyah kalem çekerim, hiçbir şekilde ince olmasına dikkat etmem.
Hatta ne kadar kalın olursa o kadar iyi.
Üzerine eye liner sürüyorum ve kesik uçlu fırçayla dışarıya kuyruk yapıyorum.
Düğün gününe kadar evde birkaç uygulama yapın.
Gözünüze en çok yakışan eyeliner sürme şeklinde karar kılın.
Erkek arkadaşınızın ailesi gelecek olmasaydı kesinlikle siyah oje derdim.Bnde kalemle cekiorum aslında peki oje konusunda ne dersiniz
İçinizin rahat olması açısından bi kırık fön çektirin kuaförde çok tuzlu değil makyajınızıda kendiniz yaparsınız çoğu kuaför beceremiyor zaten biraz profesyonel olsun diyorsanız yüzünüze kendiniz kontur geçebilirsiniz youtubeda var yüze kontur yapma diye aratırsanız
Erkek arkadaşınızın ailesi gelecek olmasaydı kesinlikle siyah oje derdim.
Ama şimdi ellerinize, bakımınıza dikkat edeceklerini düşündüğümden, french yapın derim.
French üzerine birkaç minik süs kondurabilirsiniz, bazı parmaklarınıza.
En kolayı uğur böceği ya da nazar boncuğudur.
Böylece bakanların da nazarlarından korunursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?