Yakınların tarafından hayal kırıklıkları

seval34

İ.B.T.
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
558
78
318
Kızlar selamlar, sakın söyleme dediğim benim için önemli bir konuyu ablamın diğer aile bireyleriyle paylaşması ve dolaylı olarak bana gelmesi, aile bireylerinden bir tek o biliyordu başka bir yerden veya kişiden duyulması imkansız … bu durumda tabi hemen sordum bana güvenebilirsin ben demedim hiç olur mu gibi şeyler söyledi ama inanamıyorum siz olsanız nasıl davranırdınız? Yaşadığım güven sorununa mı hayal kırıklığına mı yanayım.

Eğer başka birine söylemediğinize eminseniz, ablanıza bu durumu mesaj olarak atmadıysanız (okunma ihtimaline karşı) veya konuşulanlara kulak misafiri olan kimse yoksa ablanız anlatmıştır tabiiki. Bu durumda yapılacak pek birşey yok gibi. Bir daha anlatmazsınız. İnsan bu devirde kimseye güvenemiyor.

Eğer başka birine söylemediğinize eminseniz, ablanıza bu durumu mesaj olarak atmadıysanız (okunma ihtimaline karşı) veya konuşulanlara kulak misafiri olan kimse yoksa ablanız anlatmıştır tabiiki. Bu durumda yapılacak pek birşey yok gibi. Bir daha anlatmazsınız. İnsan bu devirde kimseye güvenemiyor.
Yazılı olarak atmadım birebir konuşma diğer aile üyelerinin duymayacağı bir şekilde, insan ailesine de güvenemeyecek mi güvenmeyecekmiş maalesef

Başkası da biliyordur diye ben söylemedim diye sıyrılmak istemiş ama olmamış maalesef.

Kızlar selamlar, sakın söyleme dediğim benim için önemli bir konuyu ablamın diğer aile bireyleriyle paylaşması ve dolaylı olarak bana gelmesi, aile bireylerinden bir tek o biliyordu başka bir yerden veya kişiden duyulması imkansız … bu durumda tabi hemen sordum bana güvenebilirsin ben demedim hiç olur mu gibi şeyler söyledi ama inanamıyorum siz olsanız nasıl davranırdınız? Yaşadığım güven sorununa mı hayal kırıklığına mı yanayım.

Maalesef kamera olmadığı için artık dedin demedin mevzusunu ispatlayamassın.
Ama sen kendin 💯 eminsen sadece ona anlattığına, birdaha o kişiyle özelini paylaşma.
Sadece o değil. Hiçkimseyle karşına çıkabilecek birşeyi paylaşma, isterse eşin, ailen olsun.
Hepsi birer insan sonuçta ve insanlar değişebilir.

Sadece ablanıza söylediğinizden eminseniz ne yazık ki ablanız anlatmış oluyor. İnsan kimseye güvenemiyor

Maalesef kamera olmadığı için artık dedin demedin mevzusunu ispatlayamassın.
Ama sen kendin 💯 eminsen sadece ona anlattığına, birdaha o kişiyle özelini paylaşma.
Sadece o değil. Hiçkimseyle karşına çıkabilecek birşeyi paylaşma, isterse eşin, ailen olsun.
Hepsi birer insan sonuçta ve insanlar değişebilir.
Tabi öyle.
Durumdan eminim başka kontak yok konunun gitmesi için, aslında konu hassas olmasa bile söyleme dediğin basit bir konu olsa bile çok saygısızlık oluyor, anlatmak ve duyulmasını istesem kendim söylerdim değil mi. Ve bu aile olunca hep yüz yüzyesin.

Mesela bu bilinmeyecek bir şey miydi, yoksa öngörülebilir bir durum muydu?

Örneğin biri işten ayrıldı ise ve öncesinde şikayeti yoksa kovulduğunu anlamak zor değil. Boş atıp dolu tutturmak da mümkün.

Mesela bu bilinmeyecek bir şey miydi, yoksa öngörülebilir bir durum muydu?

Örneğin biri işten ayrıldı ise ve öncesinde şikayeti yoksa kovulduğunu anlamak zor değil. Boş atıp dolu tutturmak da mümkün.
Bilinmeyecek birşey bizzat söylediğim konuyla ilgili geri döndü bana.Hassas sağlıkla ilgili bir konu.

Back
X