• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakınlarını kaybedenler...

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
kimi kaybettiniz,neler yaşadınız ben annemi 2 ay önce kaybettim.gelecek günlerden hiçmi hiç umudum yok.hayata küstüm.onsuz hiçbişi yapasım yok çok zor hyat çook.nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum.ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlar demişler.ne olur anlatın nasıl geçicek bu acım.

başınız sağolsun
ben en yakın olarak dedemi kaybettim çok zoruma gitmişti sanki yakınlarım sevdiklerim hiç ölmiycekmiş gibime gelirdi şimdi çok korkuyorum yakınımdan birini kaybetcem diye
onu heran gözüm arıyor

Ben şubat ayında babaannemi kaybettim...
Ki babaannem hayat dolu bir kadındı...
Hiç ölüm ona uğramaz sanırdım hep sanki ölüm sadece hastalıkla olur gibi...
Yolda yürürken akşam 7 suları ters yönden gelen bir arabanın altında ezildi...
3 gün hastanede yoğun bakımda kaldı...
Şok olmuştum hep sanmıştım ki o hiç ölmez bu dirayetle ve sağlıkla...
Olmadı ama vefat etti...
Katilleri ise dışarıda fellik fellik dolaşırken içimiz hiç rahat etmedi etmiyor da...
Onu gerçekten çok özlüyorum; ona yaptığım tüm kaprislerden dolayı ve yapamadığım tüm vazifelerimden dolayı çok üzüldüm çok ağladım ama giden geri gelmiyor işte...
Gene de onunla aramda hep çok özel bir bağ kalacak... Seni seviyorum babaannem nur içinde yat...
:Saruboceq:

kimi kaybettiniz,neler yaşadınız ben annemi 2 ay önce kaybettim.gelecek günlerden hiçmi hiç umudum yok.hayata küstüm.onsuz hiçbişi yapasım yok çok zor hyat çook.nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum.ağaçtan düşenin halini ağaçtan düşen anlar demişler.ne olur anlatın nasıl geçicek bu acım.
Canım başın sağolsun,rabbim mekanını cennet etsin anneciğinin.Anneyi kaybetmek çok acıdır mutlaka..Bende babacığımı kaybettim hem de 3,5 yaşındayken .Benim babamla ilgili -fotğrafları hariç-hatırladığım hiçbir anım yok.En çok bu içimi acıtır,ses tonunu ,boyunu.göz rengini sadece anlatılanlardan biliyorum.Babamı ben sadece mezarlığında ziyaret ettim.En çok ne zaman ağladım biliyormusun evlendiğim gün .Neyse ölüm hep çok acıtıyor canı.Ama bu dünyanın düzeni maalesef böyle.Şimdi sen anılarına sıkı sıkı sarıl ve onun sana öğütlediklerini hiç aklından çıkarma.İnşallah sende ileride çok iyi bir anne olup yavrularına anlatırsın onu.Ben öyle yapıyorum babam hakkında bildiklerimi....Ve onun için dua et.O hep seninle canım unutma.Ben hep daraldığımda bir gizli melek beni feraha çıkartmıştır mutlaka.Mutluluklar...

arkadaslar bende 2.5 sene once babamı kaybettım kı hemen her kız cocugu gıbı bende babama cok duskundum.annemle babam ayrıydı.ve ben babamla hergun telefonla gorusur ve her haftasonu bıze gelırdı.babacıgımın vefat haberını duyunca resmen o an yıkıldım elım ayagım tutmaz oldu.o kadar zor bı durum kı anlatılması mumkun degıl.hala ınanamıyorum.ve duygularımı hep bastıran bı ınsanım bazen cok uzuldugumde bıle kımseyle paylasamam babamın varlıgını ozledıgımı ıcımde yasarım.sankı hıc yakın cevremızden bırı olumu tatmıcakmıs gıbı gelır.bu arada bundan tam 3 ay once de anneannecıgımı kaybettım 70 yaslarındaydı ve anjıyoda hayatını kaybettı kı anneannemı kaybedecegım aklıma bıle gelmezdı annemle altlı ustlu otururlardıı her an gorurdum yanı.bunlar cok acı seyler arkadaslar.hayatta en cok sevdıgım 3 kısıden 2 sını kaybettım.sımdı sadece annecıgım kaldı ona da gozum gıbı bakıyorum.ınsan boyle bı durum la karsı karsıya kalınca ne yazıkkı dısardakı dıger ınsanlara bakamıyor bıle.babamı kaybettıgımde cok yasadım bunu.sokaktakı cevremdekı ınsanlara baktıgımda onlar guluyor eglenıyor ama benım acım var sankı bunu herkesın hıssetmesını ıster gıbı davrandım.cok yadırgadım dısarda gulenlerı eglenenlerı.oysakı onlar normal hayatlarını surduruyorlardı.sımdıde cok ozluyorum onları her an aklımdalar.ınanamıyorum bı turlu bu olanlara....bu arada yakınlarını tum kaybeden arkadaslar bassaglıgı dılıyorum.mekanları cennet olsun...

Allahima bin sükürler olsun benim basima böyle birsey daha hic gelmedi ama nekadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum allah sana sabir versin canim. Mekani cennet olsun canim.

canım başın sağolsun
anne demek can demek
allah sana sabırların en büyüğünü versin inşallah
ben dedem ve annanemi kayıp ettim
evet insan üzülüyor ama ne bilim işte yaşliydi hastaydı diyorsun kendini avutuyorsun ve bir zaman sonra unutmasanda hayat devam ediyor diyebiliyorsun
ama anne-baba-kardeş-evlat olayı çok farklı bana göre
kolay kolay acının kapanacağını sanmiyorum
benim annaem öldüğünde 73 yaşındaydı
yaklaşık 8 sene önce öldü ve benim annem halen ağliyor halen unutamiyor

ben de babami kaybettim canim...Allah sabir veriyor ve bir sekilde hersey yoluna giriyor. sakin kendini umutsuzluga sokma, olum Allah'in emri elimizden gelen hic bir sey yok. tek yapacagimiz sey dua etmek. seni anliyorum ama dedigim gibi hersey bir gun yoluna girecek tatlim sadece sabir lazim :teselli:

bende 3 ay önce doğum yaptığımın ertesi günü 18 yaşında erkek kardeşimi kaybettim ki en küçüğümüzdü.ve ben istanbuldaydım ameliyatlı olunca cenazeye bile gidemedim
o acıyla çocuktanda bişey anlamadım.çok zor günlerdi. hala kabullenebilmiş değilim.yılbaşı günü çok ağladım.biz 2010a geçtik kardeşim 2009 da kaldı diye ALLAH mekanlarını cennet etsin

Hepinizin başı sağolsun. Bende 10 kasımda anneannemi, 1999 yılında babamı kaybettim :( İki dedem ve babaannemde ben küçükken vefat etmiş :( Ne denirki, hiç dolmayacak yerleri :(

Canim basin sagolsun, Allah rahmet eylesin annecigine.
Ben Annemi yaklasik 2yil önce kaybettim ve bende hayat durdu sandim. Hic birseyden zevk almiyor sürekli agliyordum. Sunu söylemeliyimki annem aniden vefat etti ve ben 4aylik hamileydim. Bu psikolojiyle baya bir kendime gelemedim´.

Lafin kisasi yani arkadasim senin zamana ihtiyacin var. Zamanla acin azaliyor, unutmuyorsun kesinlikle onu andikca hala icin yaniyor ama acin hafifliyor.

Allah sana bu zor gününde bol sabir versin.

Canim basin sagolsun, Allah rahmet eylesin annecigine.
Ben Annemi yaklasik 2yil önce kaybettim ve bende hayat durdu sandim. Hic birseyden zevk almiyor sürekli agliyordum. Sunu söylemeliyimki annem aniden vefat etti ve ben 4aylik hamileydim. Bu psikolojiyle baya bir kendime gelemedim´.

Lafin kisasi yani arkadasim senin zamana ihtiyacin var. Zamanla acin azaliyor, unutmuyorsun kesinlikle onu andikca hala icin yaniyor ama acin hafifliyor.

Allah sana bu zor gününde bol sabir versin.

sağolasın

ben en son 5 yıl önce babamı kaybettim..kendisiyle bir hiç yüzünden boşanma sonrası küsmüştük ve babaannem yüzünden, ölümünden 3 ay sonra haberim oldu...heyecanla beklediğim 20.yaş günümü kocaman bir mezarlıkta babamı arayarak geçirdim...her ziyaretimde de beni affetmesini diliyorum ondan...bir evlat olarak...
bu ölümden sonra, 1 yıl kadar adeta boşlukta asılı olarak yaşadım...ne gülmem gülmek, ne ağlamam ağlamaktı...herşey-ben de dahil- kocaman bir hiç olarak geliyordu bana...babacığımın ismini o soğuk taşta görmek gücüme gidiyodu ama inancıma Allahıma sığındım..sonuçta ölüm O'nun emri...
ve bu olaydan aldığım en büyük ders, küslükleri hayatımdan kaldırmak oldu...eskisi kadar can ciğer olamasam da beni kıran, hatasını anlayan insanlara sırtımı dönmüyorum artık, dönemiyorum...aynı sahneyi bir daha yaşamaya gücüm yok çünkü...

Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin, kalanlara da hayırlı sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

ben en son 5 yıl önce babamı kaybettim..kendisiyle bir hiç yüzünden boşanma sonrası küsmüştük ve babaannem yüzünden, ölümünden 3 ay sonra haberim oldu...heyecanla beklediğim 20.yaş günümü kocaman bir mezarlıkta babamı arayarak geçirdim...her ziyaretimde de beni affetmesini diliyorum ondan...bir evlat olarak...
bu ölümden sonra, 1 yıl kadar adeta boşlukta asılı olarak yaşadım...ne gülmem gülmek, ne ağlamam ağlamaktı...herşey-ben de dahil- kocaman bir hiç olarak geliyordu bana...babacığımın ismini o soğuk taşta görmek gücüme gidiyodu ama inancıma Allahıma sığındım..sonuçta ölüm O'nun emri...
ve bu olaydan aldığım en büyük ders, küslükleri hayatımdan kaldırmak oldu...eskisi kadar can ciğer olamasam da beni kıran, hatasını anlayan insanlara sırtımı dönmüyorum artık, dönemiyorum...aynı sahneyi bir daha yaşamaya gücüm yok çünkü...

Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin, kalanlara da hayırlı sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:
amin arkadaşım seninde başın sağolsun eminim affetmiştir seni baban.

Herkesin başı sağolsun..

Bende 40 gün önce dedemi kaybettim hayatımda çok büyük yeri olan herşeyimi hemde bir an içinde daha hala inanamadım kabullenemedim okadar zor bi durum ki şimdi kendimi yiyiorum keşke daha cok gidebilseydm daha cok vakit gecirebilseydim die babamdan bile daha değerliydi benim için

Rabbim herkese sabırlar versin..

dün eniştemi kaybettim....biri 10,diğeri 3 yaşında olan kızları ve karnında 6 aylık oğluyla dul kaldı kuzenim gencecik yaşında....35 yaşında hayata veda etti eniştem.çok üzgünüm Allah hepsine sabır versin.

amin....Allah geride kalanların yardımcısı olsun

Back
X