yakınlarını kaybedenler...

20 şubat 2010 babanemi kaybettim.. annemden daha cok emegi vardı bende canımın.. hala varmış gibi hissediyorum.. kabullenemedim gittigini.. cok özlüyorum cok..
mekanı cennet olsun canımın..
okuyan varsa bu yazımı 3 kulfu bir elham okumasını rica ediyorum..ruhlarına gitsin tüm ölülerimizin.

Basin saolsun BULUTT
Bende annemi kaybettim bundan 9 yil önce...
Gencti 39 yasindaydi cok güzeldi hic bir hastaligi yoktu. Bazilari soruyor hastamiydi diye sanki sadece hasta insanlar ölebilirmis gibi cok sinirleniyorum
Acilar unutulmuyor öyle kolay kolay atlatilcak bisiy degil 3 4 sene ruh gibi yasadim desem yeridir.
Halen hergün annem icin dua ederim bazi zaman olur resmiyle dertlesirim günaydin derim öperim resmini
Ne kadar acitabilcegini eminimki tahmin edebilirsin annemi sadece resmine bakarak görebiliyorum onun gözlerine sadece resmine bakarak görebiliyorum, ona dokunamiyorum sarilamiyorum herhangi bi sevincimde birlikte sevinemiyorum hicbir mutlulugum tam olmuyor hep bir eksik kaliyor onu öyle cok özlüyorumki ne dil yeter anlatmaya nede kelimeler yeter yaziya dökmeye ....
Onu cok seviyorum o benim kusursuz dünyanin en güzel en becerikli annesi benim icin her zamanda onunla gurur duyucam ve onu sevmeye ömür boyuda devam edicem ....her zaman kalbimde , her zaman yanimda olacak ,her ne kadar kalbimin bir kenari kirik dökük kalsada......
Sana bir tavsiye veremem üzgünüm zaman ilac derler zamanin tek yaptigi ilk andaki yasadigin siddetli aciyi biraz hafifletmesi olacak. Hayat ne getirir ne götürür kimbilir ama ins daha büyük acilar yasamazsin hayattan korkma ve Allaha dua et bol bol . Eminim annen bir yerlerde seni izliyor seni asla birakmiycak eminim unutma o seni cok seviyor ......
Inaniyorumki sende atlatacaksin güclü ol yikilma dimdik ayakta dur .Bu bir sinavdi belkide yüce rabbim sabrinida verecektir
Basaricagina inaniyorum...Nurlar icinde yatsin annen ,,,

Son düzenleme:
canım başın sağolsun
ben hem annemi hem babamı kaybettim :( bizimkisi tam bir yaprak dökümü oldu.1 yıl içinde babannem babam ve annemi kaybettim ve aradan 3 yıl geçincede dedemi kaybettim.acım öyle büyükki içimde.piskolojim öyle bozuk ki heran birileri ölcek gibi hissediyorum :(
allahım mekanlarını cennet etsin...

canım başın sağolsun
ben hem annemi hem babamı kaybettim :( bizimkisi tam bir yaprak dökümü oldu.1 yıl içinde babannem babam ve annemi kaybettim ve aradan 3 yıl geçincede dedemi kaybettim.acım öyle büyükki içimde.piskolojim öyle bozuk ki heran birileri ölcek gibi hissediyorum :(
allahım mekanlarını cennet etsin...

canım allah herkese sabır versin ama 1 yıl içinde 3 ölüm gerçekten çok ağır olsa gerek bende ölüm acısını çok tadanlardanım bi annem kaldı diyebilirim ama birinin acısı bitmeden 2 tane daha kayıp vermek gerçekten zor bi durum allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

bende babamı kaybettim ölüm kimseye yakışmıyor konduramıyorsun zaten,ani oldu babamın ölümü nasıl oldu ne oldu ne bitti anlamadım daha yeni yeni geliyorum kendime allah sabır versin canım mekanlarını rabbim cennet etsin sabır iste allahım büyük....mafoldumben

39 yaşında annem, 6 ay sonra 45 yaşında babam 5 sene geçti bana kardeşime bakıp, bizi büyüten beni gelin eden , yaşama sevincim canım babaannemi kaybettim :((
Canım ölüm bu elimizden birşey gelmez daha 23 yaşındayım ama çektiğim acıları bir ben bilirim bir ALLAH ama hayat devam ediyor eşim için kardeşim için onların bana ihtiyacı var :((
ALLAH TÜM ÖLMÜŞLERıMıZıN MEKANINI CENNET ETSıN, KABıR AZABI ÇEKTıRMESıN...

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize...Allah rahmet eylesin.5.ay daha düzelemedim.yapayalnızım. artık..

Basin saolsun BULUTT
Bende annemi kaybettim bundan 9 yil önce...
Gencti 39 yasindaydi cok güzeldi hic bir hastaligi yoktu. Bazilari soruyor hastamiydi diye sanki sadece hasta insanlar ölebilirmis gibi cok sinirleniyorum
Acilar unutulmuyor öyle kolay kolay atlatilcak bisiy degil 3 4 sene ruh gibi yasadim desem yeridir.
Halen hergün annem icin dua ederim bazi zaman olur resmiyle dertlesirim günaydin derim öperim resmini
Ne kadar acitabilcegini eminimki tahmin edebilirsin annemi sadece resmine bakarak görebiliyorum onun gözlerine sadece resmine bakarak görebiliyorum, ona dokunamiyorum sarilamiyorum herhangi bi sevincimde birlikte sevinemiyorum hicbir mutlulugum tam olmuyor hep bir eksik kaliyor onu öyle cok özlüyorumki ne dil yeter anlatmaya nede kelimeler yeter yaziya dökmeye ....
Onu cok seviyorum o benim kusursuz dünyanin en güzel en becerikli annesi benim icin her zamanda onunla gurur duyucam ve onu sevmeye ömür boyuda devam edicem ....her zaman kalbimde , her zaman yanimda olacak ,her ne kadar kalbimin bir kenari kirik dökük kalsada......
Sana bir tavsiye veremem üzgünüm zaman ilac derler zamanin tek yaptigi ilk andaki yasadigin siddetli aciyi biraz hafifletmesi olacak. Hayat ne getirir ne götürür kimbilir ama ins daha büyük acilar yasamazsin hayattan korkma ve Allaha dua et bol bol . Eminim annen bir yerlerde seni izliyor seni asla birakmiycak eminim unutma o seni cok seviyor ......
Inaniyorumki sende atlatacaksin güclü ol yikilma dimdik ayakta dur .Bu bir sinavdi belkide yüce rabbim sabrinida verecektir
Basaricagina inaniyorum...Nurlar icinde yatsin annen ,,,

Başınsağolsun canım..Allah annelerimizin mekanlarını cennet etsin. Bende melek annemi 21 Kasım 2007 yılında trafik kazası sonucu kaybettim. Üstelik babamda yoğun bakımdaydı...O kadar çok seviyorlardıki birbirlerini kazayıda eleleyken geçirdiler...Annem sadece 10 gün dayanabildi.Düşünüyorumda ben mi yaşadım tüm bunları diye soruyorum kendime hala inanamıyorum çünkü..Ölmedi benim annem yaşatıyorum onu evimizde..Sesi bakışı güzel yüzü bağrına basışı yavrum demesii öyle özlüyorumki..Çok gençti 39 yaşındaydı melek annem:çok üzgünüm:Nişanlandım evleneceğim keşke görseydi diyorum...Kızların anneleri ile olan ilişkilerini gördükçe çok kıskanıyorum..Yarın bir gün babamda evlenecek bunu düşündükçe çok canım yanıyorrrrr:çok üzgünüm:

hepinizin başı sağolsun ALLAH geride kalanlara sağlık versin bende haziranın 1 de annemi kaybettim çok acı bu acının tarifi yok ölümü annemi kaybedince tanıdım insan başına gelmeyince bilemez ilk zaman yemedim içmedim uyumadım ama gördümki hayat devam ediyor üç ay boyunca uyuyamadım hep annemi bekledim sanki süpriz ben geri geldim diyecek diye ama ölüm geri dönüşü yok çok şükür inaçlarım beni ayakta tuttu unutmak mümkün değil ama ilk zamanki acı hafifliyor yoksa yaşanırmı ALLAHım çocuklarıma eşime kızkardeşlerime yeğenlerime ve babalarına ömür versin rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın

Yazdıklarınızı okuyunca hem çok üzüldüm, ama bi taraftan da güç buldum. Ayları mı bulur yılları mı bulur bilmiyorum ama biz de annem için sonu çok uzak olmayan bi yolculuğa çıktık. ıleri evre meme kanseri. Belki de benim ondan daha az ömrüm vardır, sizin yaşadıklarınızı yaşamıcam, ama daha az ömrüm yoksa, muhtemelen bi gün ben de bu başlığa tekrar yazanlardan olcam mafoldumben

Annemin olumunu duydugumda nasil bir aci bu...galiba yok olacagim dedim...her gozyasim bir ciglikti...hala buyuk bir cokus icindeyim...16 eylulde1 sene olacak ...ne yapacagimi bilemiyorum...bir oglum ve beni seven bir esim var ,onlarin sayesinde yasam hala benim icin anlamli.56 yasinda kanserden yitip gitti.Erkek kardesim ve ben kendimizi koksuz bir agac gibi her an devrilivelecekmis gibi hissediyoruz.Benim dini itikatim de olmadigi icin ruha inanamiyorum...keske beni izledigini ruhunun olmedigini hissedebilseydim.Acim belki hafiflerdi.Bize cok aci bir miras birakti.

Annemin olumunu duydugumda nasil bir aci bu...galiba yok olacagim dedim...her gozyasim bir ciglikti...hala buyuk bir cokus icindeyim...16 eylulde1 sene olacak ...ne yapacagimi bilemiyorum...bir oglum ve beni seven bir esim var ,onlarin sayesinde yasam hala benim icin anlamli.56 yasinda kanserden yitip gitti.Erkek kardesim ve ben kendimizi koksuz bir agac gibi her an devrilivelecekmis gibi hissediyoruz.Benim dini itikatim de olmadigi icin ruha inanamiyorum...keske beni izledigini ruhunun olmedigini hissedebilseydim.Acim belki hafiflerdi.Bize cok aci bir miras birakti.

üzüldüm gerçekten.çünkü insan bu durumda yol ağzında kalıyor. bi tarafı seçmek durumundasın.ben Allaha sığındm ve tesellim inancım aksi takdirde yıkılırım.sana mevlanayı tavsiye edebilirim.okumak belki ii gelecektir bana iyi geldi çünkü.ben annemin sesini duyuyorum bazen rüyalarımda hep bana gülüyor.elimi tutuyor ve kimse için değil sadece o beni ii görsün diyerek kendimebakmaya çalışıyorum.aksini düşünme ne olur insan bunu aklıyla açıklayamaz evet ama aksi takdirde aklını kaçırması an meselesi.çürüdü gitti desem intihar ederdim şimdiye çoktan.Allahın verdiği sabır burada devreye giriyor. ölüm kesinlikle bi son olamaz.yeni bir başlangıç.Allah yardımcın olsun.

Yazdıklarınızı okuyunca hem çok üzüldüm, ama bi taraftan da güç buldum. Ayları mı bulur yılları mı bulur bilmiyorum ama biz de annem için sonu çok uzak olmayan bi yolculuğa çıktık. İleri evre meme kanseri. Belki de benim ondan daha az ömrüm vardır, sizin yaşadıklarınızı yaşamıcam, ama daha az ömrüm yoksa, muhtemelen bi gün ben de bu başlığa tekrar yazanlardan olcam mafoldumben

Alah gecinden versin.:(

Yazdıklarınızı okuyunca hem çok üzüldüm, ama bi taraftan da güç buldum. Ayları mı bulur yılları mı bulur bilmiyorum ama biz de annem için sonu çok uzak olmayan bi yolculuğa çıktık. İleri evre meme kanseri. Belki de benim ondan daha az ömrüm vardır, sizin yaşadıklarınızı yaşamıcam, ama daha az ömrüm yoksa, muhtemelen bi gün ben de bu başlığa tekrar yazanlardan olcam mafoldumben

Allah korusun

canım bnm y.a...sen nekadar güçlü bi kızsın böyle..rabbim hep yardımcın olsun

3 ay sonra annemı kaybedelı 6 sene olucak...
bı sure aglayarak,bı sure sonra da gulumseyerek anıyosun... gulumseyerek anmaya basladıgın zaman buyumussun olgunlasmıssın demektır demıstı bana bı tanıdıgım...
dogruymuş...

ninem (babamın anneannesi) derdiki her insanın 40 yanan mumu vardır. o insan öldüğünde o 40 mum sevdiklerinde yanar o mumlar yandıkça sevdikleri ağlarmış. ve hergün biri sönermiş her sönen mum ile gözyaşında bir damla eksilirmiş, söner.. söner.. söner ve tek mum kaldığında o mum hiç sönmezmiş hep yanarmış seninle irlikte. o mum sevdiğini hiç unutmamanı hep ve yaşama ayak uydurmanı sağlarmış. acın hafiflermiş ama unutmazmışsın...

gerçekten de öyle zamanla acın hafifleyecek ama hiç unutmayacaksın. güzellikleriyle aklında kalbinde olacak , sevdiklerini kaybeden herkesin başı sağolsun, Allah rahmet yağdırsın üstlerine

Back
X