Yakınlaşma yüzünden ayrılmalı mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur93
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nur93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
101
0
46
İstanbul
Erkek arkadaşımla her konuda her anlamda çok iyi anlaşıyoruz.Anlaşamadığımız tek nokta aşırı kıskançlığı ve yakınlaşması.Kıskançlıgına katlanıyorum bir şekilde çünkü sevdiğini biliyorum ama şu yakınlaşma isteğiyle ilgili her seferinde konuşuyorum.İleri gitmeden bir şeyler yaşamak istese de ben bunu istemiyorum ve her konuştuğumuzda tamam dediği halde dayanamıyor ya da her seferinde anlatmak istediğimde biz sevgiliyiz neden anlamıyorsun ben senden ne bekliyorum ki sanki şeklinde konuşuyor.Artık ayrılmak geçiyor aklımdan.Onu seviyorum ama bu davranışları soğuttu beni biraz ve karakterimden ödün vermek istemiyorum benim aile yapımla alakalı ama anlatamıyorum ona.Ne yapmalıyım yardım edin eski konumda bununla ilgiliydi belki hatırlayanlar olur

Seni kullanmasına izin verme vur tekmeyi gitsin.

Kıskançlık konusunda da sertçe uyarmanı söylemiştim, iplememiştin.
Bunda da fikrim aynı. Bir kere alaşağı etmezsen isteklerin ardı arkası kesilmez, her konuda böyledir bu.
İnsanın sınırları olmalıdır'ı geçmek lazım, herkesin sınırı var. Önemli olan karşındakine bunu anlatabilmek.

Anlatmakla anlamıyorsa ayrılmak tek çözüm sanırım değil mi ?

Anlatmakla anlamıyorsa ayrılmak tek çözüm sanırım değil mi ?

Yarın bir gün ayrılırsan hiçbirimiz senin yanında olmayacağız. O yüzden ayrıl lafını bekleme bence. Mutluysan yontabildiğin kadar özelliğini yont. Ha bu durumda ben kalsam ayrılırım, ama şartlarımız bir değil, aynı kişi değiliz...
Yakınlaşma konusu da anlatım şekline bağlı bence. Yani bi' "ay dur yapma" demek var, bi' "elli kere söyledim be adam gibi durmayı ne zaman kafan basıcak acaba? anlamayacak kadar salak değilsin bence." diye hırlamak var. Ben kesin engellemek istediğim konularda ikincisini kullanırım.

Yakınlaşmasını istemiyorsanız baştan izin vermeyecektiniz.
Dün öpen adam bugün dokunmak ister haklı olarak...

ben eğer bana yakınlaşmasını istemediğimi defalarca söylememe rağmen hala bunu yapmaya devam eden biriyle berabersem,
herşeyden önce onun bana olan sevgisini sorgulardım..
kim ne derse desin, seven bi erkek bi zahmet kontrol altına alır bu tarz konularda kendini..
bi düşün derim, seni sevdiği için mi birlikte yoksa başka sebeplerden mi..

Seni kıskanıyor, yani sana kıyamıyor bu adam ama sana yakınlaşma teklif ederek
seni farklı bir duruma sokacak kadar da bencil... Kusura bakma ama kendi ile çelişiyor
maalesef. Önceki bir konunda yakınlaşırken yaşadığın pişmanlığı dile getirmişsin...
Sana yaptığı hoş bir şey değil. Eğer seni gerçekten seviyorsa ne düşündüğünü, ne
hissettiğini önemsemeli. Sınırlarını belirtmeli ve kararlı durmalısın karşısında. Bu
sadece onun için geçerli değil, her daim böyle olmalısın. Psikolojin zaten hassas,
dediğim gibi daha önceki konunda bundan bahsetmişsin. Ve kimsenin hayata dair
bir garantisi yok, bunu unutma. 3 gün sonra o veya bu şekilde hayatından çıkacak
olursa, tüm yaşadıklarının sorumluluğu senin omuzlarında olacak ve sen bunu
kaldırabilecek misin??? Eğer bu sorunun cevabı ''evet'' se ayrılma derim ama
senin bende bıraktığın izlenime göre cevabın asla ''evet'' değil.

Daha ayrılmadan taşıyorum bu yükü zaten..Çok iyi anlamışsınız beni

Sevdiğini gösteriyor dediğin gibi tek sorunum bu.Diğer her konuda çok mutluyum onunla ama bu konuların açılması bile yetiyor moralimi bozmaya.Onun dışında mutlu olmam için sürekli çabalayıp duruyor ama bu konudaki zaafı mıdır nedir anlamadım gitti

o zaman belki siz onu uyardığınızı düşünüyosunuz ama yeterince sert değilsiniz..
ve o da naz yaptığınızı ve aslında sizinde istediğinizi düşünüyo..
olabilir mi acaba :26:

o zaman belki siz onu uyardığınızı düşünüyosunuz ama yeterince sert değilsiniz..
ve o da naz yaptığınızı ve aslında sizinde istediğinizi düşünüyo..
olabilir mi acaba :26:

Hayır ona çözüm de sunuyorum diyorum ki baş başa kalacak yerlere gitmeyelim ne sen zor durumda kal ne ben.sonuçta insanız ve tamam hakim olamıyor olabilir o durumlarda ama artık bu sebepten sinemaya gitmeyi bile istemez oldum :/ tek sorunumuz bu konu ve ne yapmalıyım bilmiyorum artık

Ben de o yüzden sana sınırlarını çizmeni öneriyorum.
Seni seviyorsa bu sınırlara özen gösterir ve en az
senin kadar hassas olur. Eğer devam ederse de
artık sen karar verirsin ne yapacağına...

Bence insan sevdiği için herşeye sabredebilir.

bu kadar ısrarcı olması sasırtıcı...
ya bir gün dayanamayıp sende karsılık vericeksin sevginden askndan sebep..
yada o kendini derleyip toparlıcak...

bencede sakın taviz verme sert ve kararlı bir şekilde "hayır" de. baktın çok üsteliyo (zaten yakında sen istemezsen başka kızlar olur vs vs tarzı konuşmalara da başlar) işte o zaman bas tekmeyi gitsin. en küçük bir isteğine ever dersen yarın daha fazlası sonra biraz daha fazlası derken bir bakmışsın kuralların yok olup gitmiş.....

katılıyorum
o zaman açık açık konuşun,
burda bize anlattığınız gibi..
artık seninle dışarı çıkmaya ve hatta sinemaya gitmeye çekinir oldum,
seni seviyorum ama bu davranışlarınla beni kendinden soğutuyosun,
istemediğim şeyleri yaşamam için bana ısrar etmeye devam edersen, yazık olacak ilişkimize fln deyin..
belki o zaman farkeder durumun ciddiyetini :26:

Son düzenleme:
bu kadar ısrarcı olması sasırtıcı...
ya bir gün dayanamayıp sende karsılık vericeksin sevginden askndan sebep..
yada o kendini derleyip toparlıcak...

işte mesele o daha önce dayanamadım ve çok pişman oldum o an halim olamadım sonradan ağladım falan..tekrarlanmasını istemiyorum o yüzden.

böyle giderse daha da ciddi konusmam gerekecek haklısınız

canım yakınlaşmaktan kasıt cinsel bişeylerse izin vermemelisin sen istemediğin sürece.
ve o da zorlarsa ayıp etmiş olur. ama eğer ilişkiniz uzun süreliyse ve istediği şeyler dudaktan öpmek gibi şeyse haklıdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…