canım yakınlaşmaktan kasıt cinsel bişeylerse izin vermemelisin sen istemediğin sürece.
ve o da zorlarsa ayıp etmiş olur. ama eğer ilişkiniz uzun süreliyse ve istediği şeyler dudaktan öpmek gibi şeyse haklıdır bence.
dudaktan öpmek el ele tutuşmak zaten bence de normal insan içinde olmadığı sürece.ama onun kastettiği dokunmak vs.
hiç de anormal bi istek değil ayrılmayı düşünmen,daha ilk senen ve ilişkin bu boyutta..Aynı insanla seneyi bi sonraki seneyi ve bi sonraki seneyi düşün,üniversite bitene kadar sence bu masumiyette devam edebilir misiniz??
şu anki durumundan rahatsızsın ama zamanla herşey normalleşir ve değer yargıların bile değişir
ben bunu bilir bunu söylerim...
Ayrıca konuyu sevgilinle konuşmuşsun ve sonuç alamamışsın. Ayrılmayı bile düşündüğüne göre demekki cidden seni rahatsız eden bişeyler var...
öte yandan ailenden uzak bi başına yaşıyosun,ve en büyük dayanağın sevgilin,ayrılırsan eksikliğini çok hissedersin:-/
karar senin tabii de bence konuyu saptırmadan araya başka şeyler katmadan -hem şöyle yapmıştın geçen günde şunu demiştin falan değil de seni seviyorum ama içinde bulunduğumuz durumu sevmiyorum,geceleri başımı yastığa huzurlu koyamıyorum,ailemle konuşurken bile kızarıyorum..Ben böyle bi insan olmak istemiyorum lütfen ayrılalım tarzı cümleler kurarsanız bikaç hafta içinde sizin şartlarınızı kabul etmiş olarak döneceğini düşünüyorum.Cümle uzun olunca özne yüklem pek bi uyumsuz oldu mazur gör:) yeniden birleştiğinizde de yeni sevgili gibi başlar ve o yollara pek girmezsiniz ,dışarlarda buluşursunuz...
he geri gelmedi mi???
inan bu durumda kazançlı sen olursun,sana verdiği değeri görerek
*son olarak çok merak ettim nasıl bi yurt böyle her istediğinizde gidip kalabiliyosunuz,benim sevgilim evime gelecekken bile karşı komşu görmesin diye türlü taklalar atıyoruz :))
benim de öyle bir sevgilim vardı.
eğer dokunmama izin vermezsen senden ayrılırım demişti.
sonra 1 sene katlandım ben ona. sonra şimdiki sevgilimle tanıştım tekmeyi bastım. haketmiyor böyle insanlar bizi.
Kıskançlık konusunda da sertçe uyarmanı söylemiştim, iplememiştin.
Bunda da fikrim aynı. Bir kere alaşağı etmezsen isteklerin ardı arkası kesilmez, her konuda böyledir bu.
İnsanın sınırları olmalıdır'ı geçmek lazım, herkesin sınırı var. Önemli olan karşındakine bunu anlatabilmek.
İpledim ipledim hatta geçtim karşısına bu kıyafetlerle geziyorum ben yeter artık dedim.hala tartışıyoruz kıyafet konusunu bakalım nereye varacak ama yeter bu baskı yahu.
sertçe konuşmalısın yakınlaşması konusunda.
ayrılmayı bile düşündüğünü söylemelisin bu konu yüzünden.
zaten o saatten sonra yine devam ediyorsa seni sevmiyor demektir.
ben burda cok konu okudum 6yıldır beraberdık evlenıcektık bırbırımızı cok sevıyodum beraber olduktan sonra benden uzaklasmaya basladı ortada bısey yokkenden ayrıldı dıyen saf kızlarımızı erkek mılletıne guvenmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?