Yakışıklı bir erkeğe bakış açınız

emine4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
28
0
36
Ağrı
Arkadaşlar diyelimki boyu uzun yakışıklı giyim kuşamı düzgün ama uzaktan bakıldığında artist görünümlü bir erkek gördünüz bu kişiye bakış açınız ne olur arkadaş olmak istermiydiniz yada tanışmak gördüğünüz ortamda cafee fln degil bi kurs veya herhangi başka bir yer olabilir

sadece arkadas olmak ıstıyorsa karsı taraf olurum .ama ben benımle arkadas olurmusun dıye atlamam .
ama sevgılı olmak ıstıyorsa kolay kolay olmam cunku ; uzaktan bakıldıgında sık gıyılen yakısklı donup kendıne baktıran kısılerın cogu metelıksızdır .ben cok gordum boyle ,ustu bası marka olup da aclıktan agzı kokanları okuldan boyle bıır vardı ,cocuk askerı ucretın altında calısan bırıydı ,asaglamak ıstemıyorum fakat,kazandıgını gıder hep ustune basına harcardı ortamlarda hatun avına cıkardı .kendınıde zengın tantırdı yanı genelı boyle olur aclıktan agzı kokarlar

Bakışımın herhangi bir açısı olamaz!
Tanımadığım kişiler hakkında fikir yürütmem ben.
Arkadaşım da çok dostum da Allaha çok şükür,adam yakışıklı diye arkadaşım olmasına gerek duymam.

cevrede bir sürü yakisikli ve bir sürü güzel var.suratlarinda pilav yemeyecegiz ya.tanimaya calismam.

peki meteliksiz diyen arkadaşım erkekte paramı arıyorsun yoksa karaktermi ? parasının olması çokmu önemli niye

öyle bi isteğim olmazdı şahsen. sadece dışı cafcaflı diye içide öyle olacak diye bir kaide yok...

o yakışıklılığının altında gerçekten güzel bir ahlaka - mertliğe sahip olduğunu hissedersem maşallah bravo deyip gıpta ederim. Ama kalkıp da bana nbaksın diye uğraşmam.Bakacak olan,keşfedecek olan zaten keşfeder.
Fakat bu zamana dek hiçbir erkeğe -en yakışıklıları dediklerine bile 'ayy çokk yakışıklı'diye ağzımın suları akmamıştır. Bazılar öyle olur :) Beni karakterdir etkileyen,fizik 2.planda.

Birinin benim arkadaşım olması için tipi önemli değildir.. duygusal anlamda ise benim sevgilim her şarta bu adama 5 basar deyip yine de ihtiyaç duymam tanışmak için.

askeri ücret değil asgari ücret olacak canım o.

bir erkek için şimdiye kadar ((ne arkadaş olmak için ne de sevgili olmak için )) parmağımı kımıldatmadım. banane yaw yakışıklıysa. tanışmak zorundaysam (( örneğin iş arkadaşın yada arkadaşının arkadaşı)) tanışırım. yoksa aman dur çok yakışıklı ortam yapıyım tanışıyım gibi bi durum olamaz. bana ne. arkadaş olmak için de sevgili olmak için de bana gelenleri beklerim. ben gitmem.

konu sahibine : kendine güvenin sanki azmis gibi geldi bana, yaniliyoda olabilirim.

yani ben arkadaslarimi, dostlarimi, cevremdekileri asla tipi söyle böyle diye ne yadirgarim ne bas taci yaparim.
cok mantiksiz.

bunlar biraz 20 yasinin altindaki ergenlik dönemi-cocukca düsünceleri gibi geldi bana.

selamlar.

yani afedersin ama derim kesin p.ç bu artist böle gezinior bakmaz herkese baktıklarını dırı dırıııııı

yakışıklıysa yakışıklıdır napiyim yani hiç bişi düşünmem ''ben yakışıklıya yakışıklı demem yakışıklı benim olmayınca'' dönüp arkasına bile bakmam umrum olmaz

Son düzenleme:
arkadaş olmak istemezdim zaten yeterince arkadaşı vardır. o gelip benimle arkadaş olmak isterse o ayrı ama sırf yakışıklı diyede ilgisini çekmeye çalışmazdım zaten bizden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…