- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
bana kalırsa karaktere aşık olunmalı... gel gör ki erkekler böyle değil. ilk gördüğü anda gözüne güzel görünen kızdan hoşlanır.. tabii genelinin böyle olması hepsinin böyle olduğu anlamına gelmiyor. ama cok umutlanma derim.
Karakterli bi erkekse elbette böyle bi ihtimal vardır. Gönül eğlendiriyorsa karaktere bakmaz, aşık da olmaz.
Kadinlar olabilir ama erkekler önce görünüş diyorlar...
Ama illa manken olacak değil herkesin güzel bulduğu kiz tipi başka başka sonuçta
Hmmm.. Karakteride cözemiyoki insan
Sırf çok yakışıklı diye de bi erkeğe aşık olunmaz ki ama. Elbette karakteri hakkında da bilgi sahibi olunmalı.
Bilgi sahibi oluyozda canim ama insan hic bi zaman güvenemiyoki.. Erkekler bi anda degisiyo
Herkezi herkes diye yazarsan aşık olur.
valla ben yakışıklı erkeklerin yanında genelde orta halli hatta bana göre pek güzel olmayan ama çok eğlenceli olan kızlar görüyorum
bana mı öyle denk geliyo acaba
ne yakışıklı adamların yanında son derece sıradan görünümlü kadınlar var. bilemezsin ki o adamın gözünde o kadın belki de dünya güzelidir. iki insanın birbirinde ne bulduğunu üçücü kişi asla bilemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?