- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Aldatacak erkek ne vefa dinliyo ne başka bir şey bu adamda düzgün bir karakter var demek ki.Türkiye ye Beyaz Show a geldiğinde bile ne numaralar vermiş kadınlar kendisine adamın umru olmamış.Böyle sadakatlisi hepimizin başına
sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesinÜnse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi.... Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...
Eki Görüntüle 1003522
Ama bunların bir hikayeleri var.Bu adam daha ünlü münlü değilken bu kadının çalıştıgı bara gidiyor.Kadın Josh'ı beğeniyor ve içkiyle bir kağıt yolluyor."Dünyanın en şanslı erkeği olmak ister misin? Bu gece,numaram xxxx" diye.Josh kaçırmıyor tabiSonra sevgili oluyorlar,kadın Josh'ın menajeri oluyor resmen.Figüranlık ayarlıyor,kostümlerini seçiyor falan.Bugünlere birlikte geliyorlar.Josh çok karakteri düzgün bir adam,evlilik böyle olmalı.Ortada tipten ziyade bir azim,bir emek var..
olabilir şekil a benbenim eşim benden küçük gayet yakışıklı tabi artis gibi diyemem bense gayet sade makyaj flan yapmayan şişman bir hatunum 7,5 senedir birlikteyiz nerdeyse 4 aylıkta evliyiz
bence ikisi de normal güzelikte zaten
Òzel değilse ne kadar yaş farkı var
Ama bu kadinda kolay kolay kimsede olmayan birsey var OZGUVEN... Adami gormus masasina gitmis teklif etmis bu kadar basit. Reddedilecegini bile dusunmemistir o ozvuvenle. Burada cogumuz bu kadindan daha alimlidir ama onun ozguveninin kacta kaci var acaba?
Evlenebilir, sevebilir ama asik olmaz, zannetmiyorum.. Erkeklerin ask anlayisi cok farkli..
şuna katılıyorum erkekler en azından hoş buldukları kızlara aşık olurlar ama bunun için illa da süper güzellikte olmak gerekmez.
zaten etrafta kaç tane acayip güzel kız var ki. gayet herkese aşık olan erkekler de var.
belki konu sahibinin hoşlandığı çocuk da onu hoş bulacak ve aşık olacak.
hatta belki hoşlandığı çocuk o kadar da yakışıklı değil de konu sahibi elektrik aldığı için öyle görüyor.
biraz klişe olacak ama aşk elektrik iki kişi arasındaki çekim meselesi.
yok saçımı yapıyım şöyle yapıyım böyle giyiniyimle yaratılan şey yapay hoşlanmadır.
bana kalırsa aşkın temeli aradaki çekime dayanır aslında ya vardır ya yoktur. o çekim varsa karşındakini zaten hoş görürsün.
sımdı sana basımdan gecen bı olayı anlatayım lısenın ılk senesınde bırısı ıle tanıstım. gayet ıyıydı tıpı bana goreIyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesinÜnse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi.... Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...
Eki Görüntüle 1003522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?