- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Yo bende cok görüyorum öyle örnekler.. Ama gözleri güzel kizlarda oluyo yinede
Tabiki karaktere aşık olunur canım..gerçek aşk da budur bence zaten. Dış görünüşün aşkta bir önemi yoktur aşkı gerçekten hissederek yaşayan insanlar için :)
ona bakarsan çok güzel bayanlarda genelde hiç çekiciliği olmayan erkeklerle evleniyo
demek ki karakterde önemli
ama ne için çıktığına bağlı
çocuk takılmak için çıkıyosa sırf güzelliğe bakar ama ileriye dönük birşey düşünüyosa karatere de bakar yanında rahat mı eğleniyo mu anlaşabiliyo mu diye kişiden kişiye değişir yani
ama ilk etapta yine de biraz dikkat çekici olman lazım yoksa hiç bakmayabilir
Çekilmez yakışıklı erkeğin kaprisi
Onlar bizim gibi değil, kadın kendinden çok çirkin birini sevebilir
Erkek de sevebilir tabi ama yakışıklılık durumu her daim başa bela
Cekici derken kiyafetlerimle ve makyajimla basarabilirmiyim acaba ?
Allah iki güzeli ayni yastiga bas koydurmazmis.
sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesinÜnse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi.... Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...
Eki Görüntüle 1003522
her güzele bi çirkin düşermiş diye bi laf var demi ama mümkün ne kelime onlar içimizde onlar hayatımızda onlar her yerde...etrafınıza hiç bakmıyor musunuz kocaman heybetli uzun boylu kaslı adamların yanında cılız sıska çelimsiz hatunlar mı dersiniz manken gibi kızın yanında çingen karası adammı dersiniz var böyle şeyler.. güzellik kişiden kişiye değişen bişey siz dışardan bakınca çirkin görürsünüz ama o kişinin gözünde öyle başkadırki.. işte biz buna halk arasında kısmet diyoruz eğer kısmetini bulduysan en güzel karşındaki oluyor gözünde..
Şu adamın yüzündeki mutluluğu samimiyeti görüyor musun?eğer sevgilinde sana böyle gözlerle bakıyorsa işte en güzel değil ama en şanslı kız sensindir.Bu ayni ben ve sevdicegim gibi diyebilirim :)) ama ben biraz daha guzelim :)
sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesinÜnse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi.... Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...
Eki Görüntüle 1003522
Aldatacak erkek ne vefa dinliyo ne başka bir şey bu adamda düzgün bir karakter var demek ki.Türkiye ye Beyaz Show a geldiğinde bile ne numaralar vermiş kadınlar kendisine adamın umru olmamış.Böyle sadakatlisi hepimizin başınaAma bunların bir hikayeleri var.Bu adam daha ünlü münlü değilken bu kadının çalıştıgı bara gidiyor.Kadın Josh'ı beğeniyor ve içkiyle bir kağıt yolluyor."Dünya'nın en şanslı erkeği olmak ister misin? Bu gece,numaram xxxx" diye.Josh kaçırmıyor tabiSonra sevgili oluyorlar,kadın Josh'ın menajeri oluyor resmen.Figüranlık ayarlıyor,kostümlerini seçiyor falan.Bugünlere birlikte geliyorlar.Josh çok karakteri düzgün bir adam,evlilik böyle olmalı.Ortada tipten ziyade azim ve vefa var.
Eki Görüntüle 1003522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?