Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyordum burayı doğru yere mi açtım konuyu onu da bilmiyorum ama benim de kendi çapımda derdim büyük. Büyük bir firmada çalısıyorum bi kaç ay önce bi çocuk geldi birim degistirmiş. Uzun boylu kumral , renkli gözlü ve böyle biraz da kalıplı. İlk gördüğümde böyle bi kaldım yani. Gel zaman git zaman bir bahaneyle tanışabildik ama çok konuşmuyor daha doğrusu hiç konuşmuyor bu adam,yüzünde böyle hep bi hüzün.Cirkin bi kız sayılmam hatta fizigim vs gayet yerindedir. Dikkat çekerim genelde. Ama bu adam zerre beni tınlamıyor hayır beni geçtim kimseyi tınlamıyor. Sevgilisi yok biliyorum biraz dedikoduyla hakkında tek ögrenebildigim uzun ve kötü biten bi ilişkisi varmış en son. Tek bilgim bu. Sosyal medya yok adamda bişey yok, yakın oldugu tek bi çocuk var onunda bu çocuk hakkında pek bişey bildigi yok. Malum korona sebebiyle bi aydır calismiyoruz adami gördüğümde yok artık. Bu salgından sebep midir nedir adam hergün aklımda.. onun ilgisini nasıl çekebilirim? Ben de numarası da yok ama bulabilirim bi bahaneyle bulup yazsam mı? Acaba ne der?