Yakışıklılık çok mu önemli ?

eşimi ilk gördüğümde hiiiiiç mi hiiç beğenmemiştim. tokalaşmak bile beni rahatsız etmişti.
ama zaman geçtikçe yavaş yavaş aşık oldum (1.5 yıl falan sürdü bu)
şu an bana çok yakışıklı geliyor
:/

belki sende de böyle olur

Allah aşkına güzellik gelip geçicidir karpuz seçer gibi yapmayın allah aşkına,
Birde ilişkilerinizde neden 2.şahısların fikri önemli ki böyle şeyleri muhabbet haline getirmeyin çevrenizle,
Böylelikle kararlarınızı daha net verir yakışıklılığa bile önem vermez hale gelirsiniz,

Tipten ziyade içinin ısınması önemli. Kimi yakışıklıdir çok iticidir yanında sıkılırsın ,bak bak bir yere kadar.kimi yakışıklı değildir ama dinlemeye doyamazsin, yanında saatler nasıl geçiyor anlamazsın. Kısaca bu işler tipler olmuyor birlikte uyumlu olma ve elektirikten geçiyor.

ay inşallah zeytin çok isterim çünkü karakteri güzel

Bende genelde dış görünüşe çok takılrım. Ama önemli olan sevmek. Yani sana o çok iyi geliyorsa hoşlanıyorsan kimsenin laflarına bakma. Ama sen zaten kararsızsan olmaz. Eleştirileri değil yüreğini dinle sonuçta yaşam sürecek olan sensin. Başkaları evlerine çekildiğinde o insanla sen kalıcaksın.

sevmiyorum ama sevebileceğim tek insan o şuan
zamana bırak bence canım zamanla herşey olur bende eski sözlümde sevmemiştik birbirimizi 4 ay sonra aşık olduk onun öncesinde konuşuyorduk ne arkadaştık ne sevgili kendide derdi ben senden hoşlanmamıştım diye ama bigün giydiğim bi elbise için aşık oldum derdi hep zamana bırak konuşun baktın hala bişey hissetmiyorsun ayrılırsın

tamam teşekkür ederim zaten şuan sevgili değiliz de sürekli konuşuyoruz öyle

yakışıklı olup olmaması değil sizin ısınmanız önemli.
yakışıklı değildir dışarıya ama size dünyanın en yakışıklı adamı gibi görünür.

Karakter çok önemli tabi eli yüzüde düzgün olsun ama önce karakter sen milletin lafı ile hareket et esen birde daha iyi. Adam gibi adamlar yok mu var çoğu ama darbe yemiş oluyor mutlaka

bu guzellık kavramı kısıye gore cok uc noktalarda degısır
herkesın ayılıp bayıldıgı bıcok unlu guzel ve yakısıklılar ıcın ben nasıl begenıyorlar anlamıyorum dıyorum mesela ?
sen terbiyesıne bak ; oturus kalkıs, uslub,kültür,sana nasıl davrandıgı, sinirliyken nasıl oldugu bunlara dıkkat et...

zaman ver bence.hemen evet deme.inan çok yakışıklı olsaydın birşeyler hissetmeseydin yine sarılmak dokunmak istemezdin.ben yaşadım adam çokkk yakışıklı sarılıp öpmüyormuşum yanına gittiğimde kalas gibi oturuyormuşum sen beni sevmiyorsun dedi terketti beni :)

Yakışıklının ölçütü ne

Ben eşimi yakışıklı bulmam

Konu komşu anneme damadın yakışıklı vs demişler zamanında

Yani kızına fazla bile gibi bir şekilde

Bence eşim çirkin bile sayılabilir ama ne önemi var tv dizisinde mi oynatacağız podyuma mı çıkaracağız

Ama

Aması var işte önemli olan adamın yakışıklı olmadı değil senin onu istenen eğer adamış sarılmak dokunmak ya da ne bileyim öpmek vs içinden gelmiyorsa bu adamın çirkin olduğunu değil senin onu istemediğini gösterir

Ne çirkin adamlar aşk evliliği yapıyor önemli olan karşısındakinde yarattığı his

Acele etmeyin 2 hafta onunla 3 hafta bununla diye kendinizi sıkıştırmayın nişan atmış olmanız hemen başka birini bulmaya çalışmanızı gerektirmez

Bir de adamın ilgili olduğuna dair örnekler de bana ilgiden çok bir garip hükmetme gibi geldi alayım götüreyim getireyim her gittiğin yeri bileyim gibi

Namaz kılacak olan kalkar başkası onu arayıp da kaldırmaz ki mesela ben bundan rahatsız olurum o benim sorumluluğumdur o neden hatırlatsın ki

Bişeler hissetmiyorsan ne kadar iyi olursa olsun olmazz.. bir yanın hep eksik kalır.. sarılmak öpmek istemediğin insanla aynı evi nasıl paylaşırsın ilerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…