2 yıl önce şişko çam yarması R leri söyleyemeyen son derece çirkin bi adama gittim aşık oldum 5 ay önce tarafından terkedildim beyfendinin başını dinlemesi gerekiyormuş al dedim tüm zamanlar senin olsun :)
Ahahahahha
Ben de tombis gobekli, kisa boylu, sacli sakalli birinden hoslandiydimGonulun kime konacagi hic belli olmuyor
Eski nişanlımı da hiç yanıma yakıştırmadılar, hep sen daha güzelsin yakışmamış diye eleştirdiler takmadım.
2 hafta önce ayrıldığım sevgilim yakışıklıydı ama adam değildi başka kızlarla konuşuyordu zaten bu huylarını anlayınca hemen ayrıldım.
Yakışıklı olunca daha az güvenilir geliyor.
Adam gibi adam bulmakta zorlaştı.
Sürekli ilgilenen erkekler oluyor ama ben kestirip atıyorum.
Çünkü ya aldatmaya meyilliler ya da yalan söylemeye veya kötü alışkanlıkları var alkol sigara gibi.
Babamın alkolünden yıllardır çekiyorum alkol alan istemiyorum.
Benim alkolüm sigaram yok karşımdakinin de olmasın, bar disko gezmesin istiyorum.
Öyle samimi kız arkadaşları da olmasın.
Birisiyle konuşuyorum 2 haftadır. Görüştük o kadar ilgili ki sırf beni namaza kaldırmak için kalkmayacağı bir saatte kalkıp beni arıyor.
Hep mesaj atıyor ki benim mesaj atamama problemim var bu konuya takılmıyor bile sürekli seni merak ediyorum dikkat et.
Gelip seni alayım evine bırakayım.
Bir yere gidicem ben seni bırakırım otobüslerle uğraşma.
Hep böyle hep ilgili hep güzel sözler söylüyor sürekli gülümsüyor.
Hem de memleketlim.
Ama gel gör ki yakışıklı değil çok çirkin olmasa da ya eleştirmeyin de ne bileyim hani dokunmak sarılmak istemeliyim bir erkekle ilişki yaşamam için onda hissetmiyorum böyle duygular.
Kardeşimin fikirlerine çok önem veririm yanına yakışmaz ama gene de çok tipe bakma dedi.
Kararsızım tüm gelebilecek eleştirilere rağmen denesem mi ?
haklısın sanırımBen hiç bu durumların dış görünüşle alakalı olduğunu düşünmüyorum benim de hep tam tersi oldu daha önce çok yakışıklı bir sevgilim vardı ve cidden acayip sadıktı kafayı benle bozmuştu ki hala peşimde yıllar geçti yani :)sonra 2 yıl önce şişko çam yarması R leri söyleyemeyen son derece çirkin bi adama gittim aşık oldum 5 ay önce tarafından terkedildim beyfendinin başını dinlemesi gerekiyormuş al dedim tüm zamanlar senin olsun :) bu tip şeylerin dış görünüşle alakası yok ben bunu daha iyi anladım insan olsun herşeyden önce ona bakın gerisi hep boş işler
kız o adamda para vardır :)
bilmem güzel vakit geçiriyorum zaman geçiyor onunlayken gülüyorum falan ama kimseye gösteremiyorum onuyakışıklı olmayabılır ama dokunmak sarılmak ıstemelısın ellerını tutmak ıstemelısın..onu yanında dusunmelısın....dıs gorunusten cok daha onemlı ıc guzellığı...ama ıc guzellığını tanımak ıcın bırseylerın senı cekmesı gerkeıyor...yakışıklı olmayabılır ama onu yanında duslemelısın onunla buluşurken ayakların gerı gerı gıtmemelı..severek gıtmelısın yanına..eger bunlar olmuyorsa evlılıktede mutlu olamazsın bence dusunme derım
Aman bunun parasi olsa kac yazar ya Justin Bieber'la bile daha cok yakisiyolardikız o adamda para vardır :)
:)şeker gençken yakışıklı isterdım,şimdi paralı,bır aman sonra huzur isteyeceğim sanırım,kız öle deme,benımde çirkin bir sevgilim vardı,altın kalplıydı,adam demkkı çok mutlu edıyor,hödük gibi bır yakışıklı düşün yanında,Aman bunun parasi olsa kac yazar ya Justin Bieber'la bile daha cok yakisiyolardi
:)şeker gençken yakışıklı isterdım,şimdi paralı,bır aman sonra huzur isteyeceğim sanırım,kız öle deme,benımde çirkin bir sevgilim vardı,altın kalplıydı,adam demkkı çok mutlu edıyor,hödük gibi bır yakışıklı düşün yanında,
Dokunmak sarılmak istemek sadece yakisikli insanlars hissedilen bisey degil.. sen bu adami begenmemissin istemiyorsun bu kadar net bence.. herkesin guzellik yakisiklilik kavramida gorecelidir.. milletin dedigiyle koca bulacaksan hic kalkisma bu işlere...kendi yuregine bakEski nişanlımı da hiç yanıma yakıştırmadılar, hep sen daha güzelsin yakışmamış diye eleştirdiler takmadım.
2 hafta önce ayrıldığım sevgilim yakışıklıydı ama adam değildi başka kızlarla konuşuyordu zaten bu huylarını anlayınca hemen ayrıldım.
Yakışıklı olunca daha az güvenilir geliyor.
Adam gibi adam bulmakta zorlaştı.
Sürekli ilgilenen erkekler oluyor ama ben kestirip atıyorum.
Çünkü ya aldatmaya meyilliler ya da yalan söylemeye veya kötü alışkanlıkları var alkol sigara gibi.
Babamın alkolünden yıllardır çekiyorum alkol alan istemiyorum.
Benim alkolüm sigaram yok karşımdakinin de olmasın, bar disko gezmesin istiyorum.
Öyle samimi kız arkadaşları da olmasın.
Birisiyle konuşuyorum 2 haftadır. Görüştük o kadar ilgili ki sırf beni namaza kaldırmak için kalkmayacağı bir saatte kalkıp beni arıyor.
Hep mesaj atıyor ki benim mesaj atamama problemim var bu konuya takılmıyor bile sürekli seni merak ediyorum dikkat et.
Gelip seni alayım evine bırakayım.
Bir yere gidicem ben seni bırakırım otobüslerle uğraşma.
Hep böyle hep ilgili hep güzel sözler söylüyor sürekli gülümsüyor.
Hem de memleketlim.
Ama gel gör ki yakışıklı değil çok çirkin olmasa da ya eleştirmeyin de ne bileyim hani dokunmak sarılmak istemeliyim bir erkekle ilişki yaşamam için onda hissetmiyorum böyle duygular.
Kardeşimin fikirlerine çok önem veririm yanına yakışmaz ama gene de çok tipe bakma dedi.
Kararsızım tüm gelebilecek eleştirilere rağmen denesem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?