Yakışıklılık çok mu önemli ?

Dış görünüş önemli bana göre .
Sadece onunla da bitmiyor tabi değer vermek , saygı duymak , sevmek bunlarda mutlaka olmalı .

Ahahahahha

Ben de tombis gobekli, kisa boylu, sacli sakalli birinden hoslandiydim Gonulun kime konacagi hic belli olmuyor

Ahahahahha

Ben de tombis gobekli, kisa boylu, sacli sakalli birinden hoslandiydim Gonulun kime konacagi hic belli olmuyor

Aynen öyle arkadaşım birde o şişko dötlü,göbekliler kendilerini birden brad pitt zannetmeye başlıyorlar .Allahım her yerde hala aynı muhabbet benim bi hırsımı alamadım gitti şu öküzden

Bir erkeğin karakterli olması herşeyden önemli.Ama dediğiniz gibi sarılmak,dokunmak istememek bu büyük problem oluşturabilir ilişkiniz evliliğe giderse. Sırf size çok iyi davranıyor,çok iyi biri vs diye de evlilik yapılmaz. O çok yakışıklı olmasa da sizin onu beğenmeniz gerekiyor bence. Zaten arada sevgi bağı oluştuktan gözünüze bir farklı gelir o kişi. Yolda görürsün mesela birini aa çok yakışıklı dersin geçersin o kadar. Yakışıklı olması sevgi bağının oluşacağını göstermez ki. Bir de çevrede çok saçmasapan yorum yapanlar oluyor bu konuda. Ben sarısınım erkek arkadaşım da sarısın mesela. Olmamış senin yanına esmer biri olmalıydı gibi yorumlar geliyor. Ben beğenmişim almışım size ne yani. Sende böyle diyebileceğin ve kalbinin ısındığı biri olursa kimseyi umursama.

yakışıklı olmak başka
seni çekmesi başka
ne bileyim görüyorum tvde adamlarda tip var ama desen ki dokunmak ister misin hayır kesinlikle anlatabilmişimdir umarım..
tipe bakmana gerek yok evet ama seni de kendince cezbedebilecek bir çekiciliği olmalı

Önemli ama sana göre önemli. Yani bana sevgilim yakışıklı geliyor ama buradaki kadınlara sorsan yarısı beğenmez belki. Ama ben ilk günden beri seviyorum ve beğeniyorum. Dış görünümü beğenmesem olmazdı.
Mesela benim çok samimi olduğum bir erkek arkadaşım var, ömrümde en sevecen, merhametli, iyi kalpli, işi gücü yerinde düzeni ve karakteri belli erkeklerinden. Ama o arkadaşımı hiç kimse beğenmiyor, kimle tanıştırsak olmadı. Çocuk evlenmek istiyor evlenemiyor. Beğenmeme nedenleri de göbekli ve hafif saç azalmasının olması. Halbuki bence o da yakışıklı olmasa da Türk standartlarının üstünde bence. Bana hoş gelen başkasına gelmiyor, gönül işleri bunlar işte standartı yok. Mesela ben kumral sarışın erkekleri daha hoş buluyorum bu kıllı kara erkeklerden haz etmem. Ama çok arkadaşım da esmer sever.
Kısacası ne kadar fikrine güvensen de kız kardeşinin veya diğer arkadaşlarının fikrini önemseme, sen sevdiysen beğendiysen, senin hoşlandığın bir insansa gerisi teferruat.

haklısın sanırım

bilmem güzel vakit geçiriyorum zaman geçiyor onunlayken gülüyorum falan ama kimseye gösteremiyorum onu

Aman bunun parasi olsa kac yazar ya Justin Bieber'la bile daha cok yakisiyolardi
:)şeker gençken yakışıklı isterdım,şimdi paralı,bır aman sonra huzur isteyeceğim sanırım,kız öle deme,benımde çirkin bir sevgilim vardı,altın kalplıydı,adam demkkı çok mutlu edıyor,hödük gibi bır yakışıklı düşün yanında,

Allah korusun:)
İsin sakasi tabi bunlar cerceveye degil resme bakmak lazim.

Dokunmak sarılmak istemek sadece yakisikli insanlars hissedilen bisey degil.. sen bu adami begenmemissin istemiyorsun bu kadar net bence.. herkesin guzellik yakisiklilik kavramida gorecelidir.. milletin dedigiyle koca bulacaksan hic kalkisma bu işlere...kendi yuregine bak

genel olarak bir kadın karşı cins ile bir ilişki düşünürken yarınını da gözden geçirerek değerlendirir. erkek gibi anı yakalamanın peşinde değil. ayrıca kadın çok yönlü değerlendirdiğinden dolayı, dış görünüşün bir ilişki için yeterli olamayacağının daha bir farkındadır. çünkü hani beyine kan gitmesini engelleyecek bir durum olmadığından, kelli karşısındaki kişiyi daha sağlıklı ölçüp biçebilir.

ha! ama bak filmlerde dizilerde gördüğünüz, yolda yürürken yanından geçen bir erkeğin yakışıklı olmasından dolayı o an ki refleksle iç geçirebilirsiniz o ayrı. ama iş ilişkiye başlama noktasına geldiği zaman asla balıklama atlanmamalı..

yani ikinci plan derim ben..

ŞİMDİ BİRŞEY YAZACAM TAŞA TUTACAKLAR BENİ BURDA...

'IŞIKLARI KAPATINCA YAKIŞIKLISI ÇİRKİNİ HEPSİ AYNI ANACIM HEHEHEH'''

Kalbinde bir kıpırdama olması önemli.
Eşin olacak insana karşı dokunman yanında olduğunda mutlu olman bunlar çok önemli. Birazcık tanımaya çalış istersen ondan sonra ısınamazsan yolunu güzelce ayırırsın.

Benim icin cok onemli hatta en muhim kriter diyebilirim.
Goz rengi, yuz hatlari, cene yapisi, boy, bacak boyu ve yakisiklikla ilgisi olmasa da diksiyon benim icin cok onemli.
Belki bu yuzden hic sevgilim olmadi :)

Mesele yakışıklı olup olmaması değil ondan hoşlanıp hoşlanmamanızdır. Belli ki hoşlanmamışsınız. İyi ve kibar biriyse bile hoşlanmıyorsanız bir anlamı yok beraber olmanın.
Yakışıklı olmasa da baktığınız zaman beğeneceğiniz bir tip olmalı. Beğeni de bir bütündür konuşma oturup kalkma karakter eğitim vs ile değerlendirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…