Yakışıklılık çok mu önemli ?

Ne kadar hizlisiniz. 2 hafta önce baskasindan ayrilmisiniz, 2 haftadirda baskasiyla konusuyorsunuz. Ortada duygu olmamasi gayete normal yani. Dis görünüse cok önem veren insanlara ayar oluyorum. Yakismiyorsunuz, yok erkek arkadasin cirkin diye insanlarida susturmayi bilmeli. Ki arada sevgi, ask, saygi varsa kimsenin dedigi tinlanmaz.

2 hafta önce sevgilinden ayrılıp hemen başka birini mi buldun? E bununla da 2 haftadır konuşuyorsun bu ne hız?

Sen asik olmamissin bence olsaydin boyle olmazdo.yakisikli guzel ayirmak nedir ya insan olsun adam gibi adam olsun.sen kendine yakstir once elalem ne der dinleme sinir olurum boyle insanlara ya benim esime de derlerdi yok pek yakisikli drgil pek begenmedik falan simdi evlendim herkes bizim muylulugumuzu kiskabir oldular sende herseyden once adamliga bak nasil asik oluyorsun sonra

Önemli olan senin ona karsi hissettiklerin ve onun sana hissettirdikleri.. zaten sevince insanin gözüne güzel gelir hersey. Asksiz bakan gözler herkesi herseyi cirkin kötü görür

Bence yakışıklılık önemli değil ama ben karizmatik olmasına bakıyorum açıkcası ,her yakışıklı erkek karizmatik olmuyor.Böyle klas ,karizmatik erkekleri çok çekici buluyorum.
Ama şöyle de bir gerçek var ,seversen bunların hiçbir önemi yok

Yakışıklıları, "aldatır" diye genellemek de yanlış, "tipsiz" denenleri bağlanır ve sadakatlidir demek de yanlış...
İş güzellikte falan değil. Dünya güzeli ol, karakter boşsa hiçtir.

Bir de acele ilişkiler yaşamanı tavsiye etmem.. Çok hızlı karar vermişsin gibi bazı şeylere.

evet ya bazi erkeklerin aslinda söyle kadin olsun erkek olsun bazi insanin acayip bir avrasi oluyor :)

canım kardeşim sofraya da sıfat lazım demiş büyükler , çok çirkin olmasın yanına yakışsın ama çok kendini begenmiş bakımlı olmasına gerek yok yani seni bastırmasın ki gözü hep senin üstünde olsun veeee en önemlisi işi maddi imkanı ve ailesi
evlendikten sonra emin ol bunlar bütün yakışıklılığını bastırır

güzellikte yakışıklılıkta göreceli kavramlar... adamsa sevdirirse kendini bi anda dünyanın en yakışıklısı olur sizin için... elaleme değil mutluluğunuza bakın...

Ben hiç bu durumların dış görünüşle alakalı olduğunu düşünmüyorum benim de hep tam tersi oldu daha önce çok yakışıklı bir sevgilim vardı ve cidden acayip sadıktı kafayı benle bozmuştu ki hala peşimde yıllar geçti yani :)sonra 2 yıl önce şişko çam yarması R leri söyleyemeyen son derece çirkin bi adama gittim aşık oldum 5 ay önce tarafından terkedildim beyfendinin başını dinlemesi gerekiyormuş al dedim tüm zamanlar senin olsun :) bu tip şeylerin dış görünüşle alakası yok ben bunu daha iyi anladım insan olsun herşeyden önce ona bakın gerisi hep boş işler

Bnde nişan attım canım 5ay önce. Benimde hayatımda biri var senin anlattığın gibi aynı çok iyi niyetli hep bnde boya takıldım, aynı boydaydık. Ama şuan düşünüyorum da ne tip ne boy önemli olan saygı sevgi adam olsun inanki tanıdıkça seversin. Biz kadınlar böyleyiz şıp sevdi gibi durabilirz karşıdan ama brad pitt e gelse düşünmeden incelemeden sevemeyiz bir anda yakışıklı die sabrederiz... Sende adam gibi adam diye sabret zamana bırak anlamazsın bile sevdiğini... Ben öyle yapıyorum tatlım şimdi huzur verio mutluluk verio eminimki 5aya kalmaz bende sevicem onu . Ağzımız sütten yandı bir kere suyu bile üfleyerek içmemiz gerek çok zor bu işler ama iyi adama denk geldiysen bırakma derim öylelerinden az kaldı.

ay çok güldüm,çok şekersin

Hoşuna gidecek kapasitede olsun yeter..Bir adama çok çirkin diyebiliyorsan zaten olmaz.
Karakteri güzel olsun tanıdıkca güzelleşir sana.

Karakteri düzgün olacak, kıymet bilecek değer verecek
Tabiki bunlar gerekli olmazsa olmaz şeyler
Ama görünce azıcıkta içinin kıpırdaması gerek.
Güzellik çirkinlik görecelidir. Bana çok yakışıklı gelen size çirkin gelebilir.
Önemli olan elini tutacaksınız yanına yatacaksınız o elektriği hissetmek (Şu elektrik lafını kullanmayım dedim ama kısacası da bu)

Annem derki adamin cirkini guzeli olmaz. ..karakterlisi namuslusu olur...bende yakisikli herkez tarafindan begenilen erkekleri haz etmem...
Eşim cok yakisikliydi evlendigimizde...Allahtan kilo aldida kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…