- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
Eski nişanlımı da hiç yanıma yakıştırmadılar, hep sen daha güzelsin yakışmamış diye eleştirdiler takmadım.
2 hafta önce ayrıldığım sevgilim yakışıklıydı ama adam değildi başka kızlarla konuşuyordu zaten bu huylarını anlayınca hemen ayrıldım.
Yakışıklı olunca daha az güvenilir geliyor.
Adam gibi adam bulmakta zorlaştı.
Sürekli ilgilenen erkekler oluyor ama ben kestirip atıyorum.
Çünkü ya aldatmaya meyilliler ya da yalan söylemeye veya kötü alışkanlıkları var alkol sigara gibi.
Babamın alkolünden yıllardır çekiyorum alkol alan istemiyorum.
Benim alkolüm sigaram yok karşımdakinin de olmasın, bar disko gezmesin istiyorum.
Öyle samimi kız arkadaşları da olmasın.
Birisiyle konuşuyorum 2 haftadır. Görüştük o kadar ilgili ki sırf beni namaza kaldırmak için kalkmayacağı bir saatte kalkıp beni arıyor.
Hep mesaj atıyor ki benim mesaj atamama problemim var bu konuya takılmıyor bile sürekli seni merak ediyorum dikkat et.
Gelip seni alayım evine bırakayım.
Bir yere gidicem ben seni bırakırım otobüslerle uğraşma.
Hep böyle hep ilgili hep güzel sözler söylüyor sürekli gülümsüyor.
Hem de memleketlim.
Ama gel gör ki yakışıklı değil çok çirkin olmasa da ya eleştirmeyin de ne bileyim hani dokunmak sarılmak istemeliyim bir erkekle ilişki yaşamam için onda hissetmiyorum böyle duygular.
Kardeşimin fikirlerine çok önem veririm yanına yakışmaz ama gene de çok tipe bakma dedi.
Kararsızım tüm gelebilecek eleştirilere rağmen denesem mi ?
ben kusursuz güzel değilim sadece isteyerek dokunmak istiyorum anlatabiliyor muyum ?Benim merak ettiğim bir konu var.
Tipi bu kadar önemseyen bayanlar kusursuz mu güzel acaba, eleştirenler de dahil?
haklısınnnYakışıklılar çapkındır da diğerleri çok mu dürüst ALLAH aşkına? Ben de eskiden tipsiz erkekler daha dürüst, daha bağlı olur sanırdım. Hiçte öyle değil yani. Huyu, suyu, karakteri, yaşamadan anlaşılamaz, şans işi bu biraz.
çok üstüme düşüyor sürekli beni görmek istiyor ya yapamıcam sanırımBirinie isinamadin mi isinamiyorsun. Bu bir gerçek. Tabii belki zamanla olabilir onubilemezsin. Ama belli ki size deger veriyor. Bence bosuna 'belki zamanla severim' düsüncesiyle iliskiye baslayarak karsinzdaki insani üzmeyin.
O zaman yolun en basindayken vazgeçin derim. Sonra siz daha çok üzülürsünüz vicdan azabiyla.çok üstüme düşüyor sürekli beni görmek istiyor ya yapamıcam sanırım
evet ya ona üzülüyorum sanırım bana bağlanıyorO zaman yolun en basindayken vazgeçin derim. Sonra siz daha çok üzülürsünüz vicdan azabiyla.
Bence alin karsiniza konusun. Böyle bir insandan çok iyi arkadas olur mesela. Bosuna ümitlenmesin.evet ya ona üzülüyorum sanırım bana bağlanıyor
evet arkadaş olarak çok iyi ama o benden fazlasını bekliyorBence alin karsiniza konusun. Böyle bir insandan çok iyi arkadas olur mesela. Bosuna ümitlenmesin.
Olmaz bu isEski nişanlımı da hiç yanıma yakıştırmadılar, hep sen daha güzelsin yakışmamış diye eleştirdiler takmadım.
2 hafta önce ayrıldığım sevgilim yakışıklıydı ama adam değildi başka kızlarla konuşuyordu zaten bu huylarını anlayınca hemen ayrıldım.
Yakışıklı olunca daha az güvenilir geliyor.
Adam gibi adam bulmakta zorlaştı.
Sürekli ilgilenen erkekler oluyor ama ben kestirip atıyorum.
Çünkü ya aldatmaya meyilliler ya da yalan söylemeye veya kötü alışkanlıkları var alkol sigara gibi.
Babamın alkolünden yıllardır çekiyorum alkol alan istemiyorum.
Benim alkolüm sigaram yok karşımdakinin de olmasın, bar disko gezmesin istiyorum.
Öyle samimi kız arkadaşları da olmasın.
Birisiyle konuşuyorum 2 haftadır. Görüştük o kadar ilgili ki sırf beni namaza kaldırmak için kalkmayacağı bir saatte kalkıp beni arıyor.
Hep mesaj atıyor ki benim mesaj atamama problemim var bu konuya takılmıyor bile sürekli seni merak ediyorum dikkat et.
Gelip seni alayım evine bırakayım.
Bir yere gidicem ben seni bırakırım otobüslerle uğraşma.
Hep böyle hep ilgili hep güzel sözler söylüyor sürekli gülümsüyor.
Hem de memleketlim.
Ama gel gör ki yakışıklı değil çok çirkin olmasa da ya eleştirmeyin de ne bileyim hani dokunmak sarılmak istemeliyim bir erkekle ilişki yaşamam için onda hissetmiyorum böyle duygular.
Kardeşimin fikirlerine çok önem veririm yanına yakışmaz ama gene de çok tipe bakma dedi.
Kararsızım tüm gelebilecek eleştirilere rağmen denesem mi ?
önemli bir şey var diye çağırıp öpmeye kalkıyor delirtiyor beniÖnce kendine zaman ver . Biraz kafanı toparla kendi kalbini dinle kimse değil senin hayatın bu adam gibi adam olsun huyu güzel olsun yeter de artarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?