Yakışıklılık çok mu önemli ?

Yakışıklılık ve güzelliği kişiliğe ve karaktere bağlamak istatistiksel olarak mümkün değil, mümkün kılanlar da inan bana hiç gerçekçi değil!

Bu tamamen olgunluğa bağlı, bazı şeylere açlık çekmemekle toklukla ilgili. Elindekilerin kıymetini bilen her bünye sağlıklı ilişkiler getirir. Yakışıklı veya tipsiz farketmiyor, göbekli beyaz kıllı adamlar da aldatıyor çünkü.

Burda bir sürü amaan içi güzel olsun, erkeğin çirkini olmaz, tipinden ne hayır gördük diyen çıkacaktır. Yakışıklılık ve güzellik göreceli bir kavram kimisi sırf renkli gözlü diye at gibi kızları güzel bulur, kimi sarışın diye çiğ erkekleri. Senin yakışıklı kriterin ne? Tabii ki de bir ısınma, çekim, hoş bulma da olmalı. İtici buluyorsan olmaz o iş. Bir de zamanla senin için hoş olmaya başlama söz konusu. :)
Bence kısa bir süre tanı kendine hoşlanabiliyor musun diye, hoşlanamıyorsan kendin kararsızsın diye uzatma. Ona da günah.
Bana soracak olursan hoşlanmalıyım da aynı zamanda tabi, itici bulduğun birini nasıl öpebilirsin ki..

bir süre deneyebilirsin baktın ısınıyosun devam et benim kocamda çok yakışıklı değil ama iyiki de evlenmişim.

Benim merak ettiğim bir konu var.
Tipi bu kadar önemseyen bayanlar kusursuz mu güzel acaba, eleştirenler de dahil?

Yakışıklılar çapkındır da diğerleri çok mu dürüst ALLAH aşkına? Ben de eskiden tipsiz erkekler daha dürüst, daha bağlı olur sanırdım. Hiçte öyle değil yani. Huyu, suyu, karakteri, yaşamadan anlaşılamaz, şans işi bu biraz.

haklısınnn

Birinie isinamadin mi isinamiyorsun. Bu bir gerçek. Tabii belki zamanla olabilir onubilemezsin. Ama belli ki size deger veriyor. Bence bosuna 'belki zamanla severim' düsüncesiyle iliskiye baslayarak karsinzdaki insani üzmeyin.

Birinie isinamadin mi isinamiyorsun. Bu bir gerçek. Tabii belki zamanla olabilir onubilemezsin. Ama belli ki size deger veriyor. Bence bosuna 'belki zamanla severim' düsüncesiyle iliskiye baslayarak karsinzdaki insani üzmeyin.
çok üstüme düşüyor sürekli beni görmek istiyor ya yapamıcam sanırım

Sorunuz tip mi daha önemli karakter mi şeklindeyse bence karakter daha önemli. Eğer hiçbir şekilde sarılmak dahi istemiyorsanız bu kişiye o zaman uzak durun derim . Sonuçta evlilik düşünüyorsanız paylaşımınız daha fazla olacak. Beğenmediğiniz biriyle evlenmeyin bence. Sevebileceginize inanıyorsanız devam edin

Avrupa yakasi dizisindeki dilber halanin dedigi gibi 'erkegin guzeli cirkini olmaz; efendisi, iti kopugu olur.'
Ben hep karizmadan yanayimdir.

Yüzü güzele doyulur da,
Huyu güzele doyulmaz. .
Millet değil sen karar ver. .

Önce kendine zaman ver . Biraz kafanı toparla kendi kalbini dinle kimse değil senin hayatın bu adam gibi adam olsun huyu güzel olsun yeter de artarrrr

Olmaz bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…