Yakışıklılık çok mu önemli ?

Bence deneyin, ben erkekte karaktere, bana olan hareketlerine baktığım için yerinizde olsam denerdim. Yakışıklılık çok matah bir şey değil keza güzellikte öyle.

Başlığa cevap vereyim, yakışıklıklıktan ziyade önce tip olarak beğenmek önemlidir.

Tip değil çekim önemlidir. Çekimi kime hissedecegimiz belli olmuyor yakışıklı da olabilir çirkin de. Ama sizde çekim yokmuş, olmaz o is.

İnsan elbette yanına yakisan biri olsun istiyor. Ama en onemlisi size deger veriyormu,sevip sayiyormu? Benim icin saygi ve guven çok onemli bunlar olmadan erkek güzeli olsa ne fayda..

fifti fifti bence. yüzün ellisi tipse ellisi karakter. hadi kırka altmış olsun. evlendikten sonra boyu, kilosu, burnu, nefes alışverişi batan kadınlar duydum, biliyorum. bir iki ay görüşmeden sonra da ısınmadıysan zorlamanın alemi yok. karakter önemlidir ama ortalamanın üstünde güzel bir bayansanız çevreden sürekli 'bunu mu buldun' tepkisine maruz kalacaksınız güya sizi öven kadınlar aslıdna sizin sonunuzu hazırlıyor olacaklar. zira çabuk etkileniyoruz.

Canım benim sevgilim içinde hep sana söylenenler söyleniyordu bana. Sen daha güzelsin yanına yakışmıyo fıstık gibi kızsın üniversiteye gittin o kadar bula bula bunu mu buldun diyen hadsiz densizler vardı çevremde. İlk önceleri bende kendi sevgilim için aa çok yakışıklı çocuk demiyordum tatlı sempatik falan diyordum ama huyu suyu karakteri kişiliği çok hoşuma gidiyordu zaten bu yüzden hayatımda o olsun istedim. Şimdi 2 buçuk yıldır sevgiliyiz ve ben onu çok beğeniyorum kası gözü yüzü boyu posu... Hayran hayran bakakaliyorum bu adam benim diyorum. Mesela sevgilimin disleri çarpık üst üste falan :) Fotoğraflar da ben hep gülerim Allah için dislerim de güzeldir sevgilim de diyor bembeyaz inci gibi diye ama.sevgilim fotoğraflar da dislerini göstererek gulmuyor. Banada ilk başlarda itici geliyodu aslında çünkü dişlere çok önem veren biriyim ama şimdi o kadar çok hoşuma gidiyor ki o dişleri :) Bugün gidip yaptırmak istese ben izin vermem çünkü onu böyle çok seviyorum çokta begeniyorum bazen gülsene aşkım hadi bi dişlerini göster bakayım derim :) demem o ki tip hiç birşey, sevince zaten o senin gözüne dünyanın en yakışıklı erkeği gibi görünüyor. Yani benim için böyle :) Kısa bi detay cevreye göre çok yakışıklı olmasa da benim icin dunyanin en yakisiklisi oldugundan sevgilimi deli gibi kıskanıyorum . Sanki herkes ona bakiyor gibi geliyo :) Takılma yani bunlara önemli olan huzurun

canım tarif ettiğin gibi bir durum yaşadım. şöyle ki, dış görünüş kriterlerime uymuyordu,boyu benden kısaydı vs. ilk baştan bana asla cinsel açıdan (cinsel açıdan derken illa ilişkiyi kastetmiyorum, bir erkek olarak diyorum) beni çeken etkileyen birisi değildi. ama önyargılı davranmayayım diyerek hatta arkadaşlarımın da aynı fikri paylaşmasıyla bir ilişkiye başladım. hayatımın en mutlu anlarıydı diyemesem bile 4 yılımı onunla geçirdim. bütün benim için olumsuz kriterler ilişki içerisinde bir bir eridi gitti. ne boyu ne posu ne yakışıklı olmayışı umrumdaydı. çünkü beni bu yaşıma kadar en çok seven sahiplenen ve mutlu eden adam o oldu. ( ha ayrıldık ama bu tamamen farklı sebeplerden oldu) o yüzden kestirip atma.

Bir süre daha zaman geçirin tanımaya fırsat verin ama olmuyosa da zorlamayın fiziksel çekiminiz olmayan biriyle ilişkiyi. Hem adamı tanımam etmem ama genelde erkekler bu tarz hareketleri köprüyü geçene kadar kanının son damlasına kadar yapar yeter ki istedğini elde edebilsin.. En azından ben sırf benimle ilgili, üzerime düşüyor diye yeni tanıştığım birine bel bağlamam. Bu ilgiyi beş yıl sonra görebilmemin garantisi yok çünkü

Insanlar ne kadar da cok önem veriyor şu dış görünüşe. Biriyle ilişki yaşamaya basladiysaniz ilk sorulan soru yakışıklı mi sorusu. Kimse iyi insan mi vicdanlı mi merhametlimi diye sormuyor. Asla dış görünüşe önem vermeyin 20 sene sonra hiçbirimizin bu güzelliği kalmayacak. Hem yuzu guzele 40 gunde doyulur da Huyu güzele 40 yılda doyulmazmis.

Erkek yakisikli olmak zorundadir. Cunku kadin asik olmazsa evlilik de beraberlik de ylurumez.
Hayvanlarda erkek disilerden daha guzeldir ve bu guzelligni teshir etmek zorundadir.
Doga kanunu boyle.
Yakisikli bir adam bulun. Su anki adaminiz kontrol hastasinnin teki. Bagimsiz bir kadinsaniz bunyeniz kaldiramaz bu kontrol merakini iflas eder ruhunuz.

2 hafta önce birinden ayrılıp iki haftadır biriyle nasıl görüşüyorsun çok ilginç demek ki seninde belli kriterlerin yok ben baya seçiciyim çünkü
Bence yanında huzurlu hissetmek tipten çok daha önemli. Geçen hafta arkadaşım biriyle tanıştırdı yeşil gözlü yakışıklı biri ama ne muhabbet biliyor ne bir şey bildiğin bomboş o kadar sıkıcı biri ki anlatamam. öte yandan 6 aydır konuştuğum biri vardı ama sevgilim değildi tabii ki. hoş sohbet cana yakın biri. bana diğerinden çok daha fazla çekici geliyor ben zeka uyumuna çok önem veriyorum gerisi zaten hallolur

Yakisiklilik falan hikaye. Onemli olan ten uyumudur. Ten uyumu varsa gerisi fasa fiso. Ya birde cirkin karizmasi vardir. Al pacino bana hep cok seksi gelmistir.

kuzenimin manken gibi bir sevgilisi vardi herkesi dibi duserdi oyle yakisikli bir adam. amma velakin yillarca sevgililigin ardindan ayrildilar. kuzenle ayri sehirlerde oldugumuz icin yilba bir gorusuruz zaten. 1 2 yil gecti cok hatirlamiyorum haber geldi kuzen evleniyor diye. dugune gittik aman allahim o nasil bir damat. tipsiz felan degil tobe tobe bildigin uzayli gibi. basik bir surat kocaman gozler butun sulale soka girdik o manken gibi sevgilisinin ardindan bu E.T tipli adami nerden buldu diye. amma velakin 10 yildir felan evliler. 2 cocuklari var. masallah nasil mutlular anlatamam. damat kuzenimi cok mutlu ettigi icin bizim de gozumuz alisti tabi bi yakisikli geliyo simdi gorsen hepimiz oglu olsun da babaya benzesin diye dua ettik:)

ten uyumu varsa gerisini takma kisaca

Asla değil.. senin gönlünü hoş tutsun vicdanlı merhametli olsun azıcıkda elektrik olsun :)

Benim eşim için de herkes ne çirkin adam derdi senin yanına yakışmıyor falan derdi artık evlendiğim için yüzüme demeseler de arkamdan öyle konuştuklarını biliyorum ama valla sevince insan hiç öyle görmüyor ben aşık olduğum için herhalde benim gözümde dünyanın en yakışıklı erkeği en yakışıklı aktör bile gözüme aşırı tipsiz görünüyor kocamın yanında

Yakışıklılık önemli bana göre. Öyle dünya güzeli olmasına gerek yok, en azından ben beğeneyim tipini isterim birlikte olduğum birinin.
Öte yandan insan sevince çok da dış görünüşe takılmıyor diye düşünüyorum. Yani fazla kilo filan gibi değiştirilebilecek şeyler değil de, saçsızlık, kısa boyluluk gibi değiştirilemeyecek şeyler en azından önemsenmiyor, pek görülmüyor.

Dış görünüş şimdiden ukte kaldıysa olmaz bu iş bence. Burada bizlere sorarak içinize sindirebileceğiniz ilişki daha baştan sakat bana göre.

Bir de dikkatimi çekti. Hiç sevgilisiz gün geçirmiyorsunuz galiba. Biriyle 2 hafta önce ayrılıp, diğeriyle 2 haftadır görüşmek. Sevgilisi olmazsa ölecek kızlardan biri misiniz? Bence biraz yavaş gidin. Daha birinin etkisi altındayken yeni biriyle başlıyorsunuz. Sonra bunları birbiriyle kıyaslamalara giriyorsunuz. Sanırım ilişkileriniz çok sığ, bu kadar çabuk bitip başladığına göre. Siz yine de ayrılınca biraz ara verin yeni sevgili meselesine. Sonra habire o böyleydi, ama bu böyle diye bunları birbiriyle kıyaslar durursunuz. Bir durun, ne istediğinizi düşünün karşınızdakinde. Her önünüze çıkanla görüşmeyin öyle. Sağlıksız bir durum.

Guzelligin bes para etmez bendeki sevdan olmasaa....felsefesiylee erkek milletinin coknyakisikli olmasi bir bas agrisi iki zaten yillardir agasin pasasin erkesin yaparsin egolarini zirve yaptirabilir bundan dolayi normal olmasi idealdir buraya konsantre olun.....kadinlari ayirirlar ya evlenilecek eglenilecek ha iste erkekleride sokalim bi kategoriye eksikminkalacagiz? Guzellik degil mevzu sizi seviyormu elektrik varmi?Allah cc korkusu varmi(ki ne kari-kiza bakabilir nede aldatabilir nede el kaldirabilir) ve severseniz guzel gelir zaten buna bakin

Rabbim yakıştırtıkdan sonra kul yakıştırmasa nolur be canım? :)

Tip değil çekim önemlidir. Çekimi kime hissedecegimiz belli olmuyor yakışıklı da olabilir çirkin de. Ama sizde çekim yokmuş, olmaz o is.
sanırım olmayacak dün görüştük sürekli iltifat ediyor güldürüyor ama ben yapamıcam yaa

yakışıklılara da hiç güvenmiyorum ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…