Bakın bu konuşma sizin yeni başlangıcınız olabilir..Lütfen dediğimi kulak ardı etmeyin..
Eşler arasında bu tür kavgasız iç boşalmaları yeni başlangıçlara neden olabiliyor-oluyor.. Ertesi gün ikinizde kırgın ama üstünüzden yük kalkmış gibi uyanırsınız..
İkinizinde birbirinize bakış açınız değişir; ''acaba'' ile bakarsınız birbirinizin gözlerinin içine..
Çünkü kaybetme korkusu, ve sevginin azalması duygusu sarmıştır iki tarafıda, üstelikte çaktırmamaya çalışacaksınız.
Bu durumu kullanın derim ben..Yeniden canlandırmak için bir adım atın, o da atacaktır emin olun buna..
Hafif bir gülümseme, çok konuşmadan ve asla geçmişin bir saniyesinden bile konuşulmayacağı güzel bir akşam yemeği, sakince izlenebilecek sizin seçtiğiniz bir film v.s Böyle böyle yeniden başlayabilirsiniz..
Yazı diliyle anlatmak çok zor; fakat aile uzmanlarının ilk bir yıl içinde bu gel-gitlerin yaşanabileceğini ve bir yılı tamamlayana kadar sabredilmesi gerektiğini söylüyorlar..Az daha sabır..
Söylenilenleri atın kafanızdan..Eşiniz söylemişse sizde konuşmus ve kırıcı sözler söylemişsinizdir.
Karşılıklı olduğuna inandırın kendinizi ve deneyin.Son bir şan değmez mi o büyük başlayan aşkınıza.. ?
Bence en başta eşinle birbirinize şunu sormalısınız. Bütün bunlar yaşanmamış olsaydı ya da yaşadıklarımızı unutmanız mümkün olsaydı beraberliğinize devam edebilirmiydiniz. Daha doğrusu sizin evliliğinizi bitiren dışardaki sorunlarmı yoksa sizin birbirinize olan davranışlarınız mı? Evlilik sorumluluk demektir, erkekler bu sorumluluğu kadınlar kadar kolay kaldıramazlar ve mümkünse ilk çıkıştan çıkmaya çalışırlar. Bu çıkışlar sizin evliliğinizde oldukça fazla ve eşini her an taciz etmiş olabilir. Yaşadıklarınızın evliliğinizi yıpratmış olması da bir gerçek. Eğer bunlar tamir edilebilirse hala o insanla yaşamak istiyormusunuz bunu sorun kendinize...
canım bence sakin kafa ile düşünücce pişman olacagın şeyler yapma hangi evlilikte sorunlar olmuyorki her insan dört dörtlük yaşamıyor ilakide sorunlar oluyor anladıgım kadarıyla eşin senden git gide uzaklaşıyor eşinin alışkın olmadıgı bir yaklaşım tarzı ile yaklaş bundan sonra evliligin biraz olsun canlansın çok daha yenisiniz siz kendinide üzme
allah yar ve yardımcın olsun
Canım çok teşekkür ederim..Yazdıklarını okurken bir yandan ağlıyorum..Son bir şans falan demişsin ya bir de..çok duygulandım,bastırıp bastırıp kustum gözyaşlarımı şimdi..Söylediklerinizi düşünücem ,yarın eşiminde yaklaşımına bakarak denemeye çalışıcam...İçim darmadağın Allah'ım,derslere yaslanmaya çalışıyorum,kendi ayaklarımın üstüne sıkı sıkı basmaya çalışıyorum bunları yaşadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?