Yaklaşmayan nisanlim

Nişanda dini nikah kıydıktan sonrasını okumadım bile. Gerçekten yıl olmuş 2019 hala resmî nikah olmadan dini nikahın kıyılmaması gerektiğini bilmiyor musunuz? Nikahı kıymaya gelen imam resmî nikah belgesi istiyor artık. Sizin yaptığınız yasaya göre suç.
Resmî nikah tarihimi aldık bu ay düğün ondan dolayı imam gelebildi

Açıkçası cinsellikle ilgili bir problemi mi var diye bir şüphe
Dini boyutta mantıklı düşünen jiçbir şey yaşamamış demektir. Yaşsmayan kişi nerden bilecek sorunum var mı yok mu?

Sizin durumunuz buna benzemiş... nasıl ki 5 vakit namaz kılan insan gördük mü, vay be çocuğa bak ne güzel 5 vakit namaz kılıyor deriz.... oysaki zaten müslümanım diyorsa kılması zorunludur çünkü farzdır.

Neden böyle düşünüyoruz çünkü çok kılana rastlamadığımız için. Sizin durumda aynı olmuş. Bakir olan erkeğe çok rastlamadığımız için böyle bir erkek gördük mü de hemen şüpheler geliyor aklımıza.

Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın
Bence ne güzel adam her şeyi yeri zamanında istiyor evlendikten sonra yakinlasmazsa sıkıntı var demektir Adam edepli demek sende ona uy sabret😁

Düğünden sonra kaçıncı haftada cinsellik kategorisine "eşim sevişmek istemiyor, benden kaçıyor, cinsel hayatımız yok, kızlar düzelir mi" diye konu açacaksınız bakalım.
Ben önlerden yerimi aldım, çekirdeğim elimde bekliyorum.

Dini boyutta mantıklı düşünen jiçbir şey yaşamamış demektir. Yaşsmayan kişi nerden bilecek sorunum var mı yok mu?

Sizin durumunuz buna benzemiş... nasıl ki 5 vakit namaz kılan insan gördük mü, vay be çocuğa bak ne güzel 5 vakit namaz kılıyor deriz.... oysaki zaten müslümanım diyorsa kılması zorunludur çünkü farzdır.

Neden böyle düşünüyoruz çünkü çok kılana rastlamadığımız için. Sizin durumda aynı olmuş. Bakir olan erkeğe çok rastlamadığımız için böyle bir erkek gördük mü de hemen şüpheler geliyor aklımıza.
Evet haklsiiniz aslında bi yandan seviniyorum daha önceden yaşamadığı icin

Nasıl başlasam nerden konuya girsem onu bilemiyorum onun böyle şeyleri söylemesi lazim
Zaten surekli uzaklasiyormus senden. Yine bir gun basbasa kalinca opmeye calis. Kacarsa da direk konuya gir. Bir sorun mu var? Neden boyle yapiyorsun? Diye sor. Aciklamasini yapar elbet.

Resmî nikah tarihimi aldık bu ay düğün ondan dolayı imam gelebildi

İstediğiniz günü alın resmî olarak evli değilsiniz sonuçta. Yasalara göre yaptığınız suç. Bu arada bu adam başınızı evlendikten sonra çok ağrıtır benden söylemesi. Şimdiden bu kadar yanaşmıyor etmiyor cinsel bir sorunu olabilir buna ek olarak yarın bir gün kocam beni balkona çıkartmıyor diye konu açmazsınız umarım çünkü bahsettiğiniz kişide o potansiyel mevcut daha sizinle konuşurken gözüken sütyen askısından rahatsız oluyormuş

Ama artık ne yapsada günah yokki aramızda dini konudan bi sıkıntı yokki kendisinede soramıyorum o böyle konuları açmadığı için bende cekiniyorum
Evlenecek duruma gelmişsiniz çekinecek bir durum yok bence. Evlendikten sonra böyle bir sorundan dolayı hayatınız mahvolabilir, her şeyi açıkça konuşmanız lazım. Şimdi ayrılmak evlenince ayrılmaktan daha kolaydır.

vallaha benim esimde bakir di fakat nikahimizdan sonra gözleri ile yiyordu Adam tabi daha fazlasina ne cesaret edebilirdi nede yapardi. Ama tavirlari hali heycani belli oluyordu..

Back
X