Yaklaşmayan nisanlim

Sütyen askısından rahatsız olmasından dolayı cinsel yönelimi farklı demezdim. Bence aşırı muhafazakar.
Böyleleri ayak bileğine bile çok farklı anlamlar yükleyebilir sizi eve de kapatabilir. Gerçekten muhafazakarlıktan olsaydı uyarmak yerine kafasını çevirirdi.
Eğer öyleyse ikinizin yalnız kalması bile sakıncalı... 😬

Hayat görüşünüz uyuyorsa sıkıntı yok. Evlenince göreceksiniz ten uyumunu demekki. Ayrıca nikahtan önce imam nikahı suçtur.

Ya çok dinine bağlı biri ki öyle bile olsa dini nikah kıyılmış ne var bir öpücükten ya da askı gozukmusse ne olmuş bu durum ilerde sizi sıkabilir herşey fazla kuralına uygun karı kocayiz sonuçta bıktım diye isyan edebilirsiniz gibi geldi

Resmî nikah tarihimi aldık bu ay düğün ondan dolayı imam gelebildi
Ben olsam sorarım sonuçta erkeksin hiç mi öpmek içinden gelmiyo diye ben şimdiye kadar böyle bir şeyi ne duydum ne şahit oldum ben öpmek istiyorum ama senden çekiniyorum artık dini nikahımızda kıyıldı niye hala böylesin çok merak ediyorum diye sor bence

Ben olsam sorarım sonuçta erkeksin hiç mi öpmek içinden gelmiyo diye ben şimdiye kadar böyle bir şeyi ne duydum ne şahit oldum ben öpmek istiyorum ama senden çekiniyorum artık dini nikahımızda kıyıldı niye hala böylesin çok merak ediyorum diye sor bence
Ah bi cesaretimi toplayabilsem beni yanlış anlamasından korkuyorum açıkçası dünden razı gibi

28 senenin heyecanından askı görünce rahatsız olmuş olabilir, biz askı nolacak diyoruz o kafasında kim bilir nerelere gitti.
Bazı şeyleri konuşsanız da pek bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum. Ancak düğünden sonra anlayabilirsiniz, o da öyle.

Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın
Dini nikahtan sonra bile boyle davranmasi hic normal degil aklima kotu seyler geldi

Nişanda dini nikah kıydıktan sonrasını okumadım bile. Gerçekten yıl olmuş 2019 hala resmî nikah olmadan dini nikahın kıyılmaması gerektiğini bilmiyor musunuz? Nikahı kıymaya gelen imam resmî nikah belgesi istiyor artık. Sizin yaptığınız yasaya göre suç. Konuşuyorsunuz günahmış madem görücü usulü evlenseymiş
Kanunlar degisti. Artik bazi imamlar resmi nikah bile kiyabiliyor

28 senenin heyecanından askı görünce rahatsız olmuş olabilir, biz askı nolacak diyoruz o kafasında kim bilir nerelere gitti.
Bazı şeyleri konuşsanız da pek bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum. Ancak düğünden sonra anlayabilirsiniz, o da öyle.
Mesela bi dahaki konuşmamda sorsam neden askıdan rahatsız oldun diye falan konuya öyle girsem

Back
X