- 7 Aralık 2016
- 519
- 273
- 33
- Konu Sahibi Belkibigunn
Tamam işte daha ne istiyorsun. Arzuluyor seni ama kendisini de yanlış tanıtmak istemiyor.Ben hissedebiliyorum heyecanlandığını bi titreme geliyor mesela konuşamıyor benimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte daha ne istiyorsun. Arzuluyor seni ama kendisini de yanlış tanıtmak istemiyor.Ben hissedebiliyorum heyecanlandığını bi titreme geliyor mesela konuşamıyor benimle
Cinsel hayatınız 5 sn'den ibaret olacak. ÜzüldümBen hissedebiliyorum heyecanlandığını bi titreme geliyor mesela konuşamıyor benimle
Ben olsam sorarım sonuçta erkeksin hiç mi öpmek içinden gelmiyo diye ben şimdiye kadar böyle bir şeyi ne duydum ne şahit oldum ben öpmek istiyorum ama senden çekiniyorum artık dini nikahımızda kıyıldı niye hala böylesin çok merak ediyorum diye sor benceResmî nikah tarihimi aldık bu ay düğün ondan dolayı imam gelebildi
Daha önce ki ilişkilerimdeböyle birşey görmediğim için garipsiyorumTamam işte daha ne istiyorsun. Arzuluyor seni ama kendisini de yanlış tanıtmak istemiyor.
Ah bi cesaretimi toplayabilsem beni yanlış anlamasından korkuyorum açıkçası dünden razı gibiBen olsam sorarım sonuçta erkeksin hiç mi öpmek içinden gelmiyo diye ben şimdiye kadar böyle bir şeyi ne duydum ne şahit oldum ben öpmek istiyorum ama senden çekiniyorum artık dini nikahımızda kıyıldı niye hala böylesin çok merak ediyorum diye sor bence
Cinsel hayatınız 5 sn'den ibaret olacak. Üzüldüm
Herkesi öptün mü yani?Daha önce ki ilişkilerimdeböyle birşey görmediğim için garipsiyorum
düzelme olmazmi sizce
Dini nikahtan sonra bile boyle davranmasi hic normal degil aklima kotu seyler geldiSelam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın
Kanunlar degisti. Artik bazi imamlar resmi nikah bile kiyabiliyorNişanda dini nikah kıydıktan sonrasını okumadım bile. Gerçekten yıl olmuş 2019 hala resmî nikah olmadan dini nikahın kıyılmaması gerektiğini bilmiyor musunuz? Nikahı kıymaya gelen imam resmî nikah belgesi istiyor artık. Sizin yaptığınız yasaya göre suç. Konuşuyorsunuz günahmış madem görücü usulü evlenseymiş
Bundan önce bi nişanlılık geçirdim o gayet güzel öpüyordu onu kast ettimHerkesi öptün mü yani?
Evet, öbmüş. Noldu?![]()
Mesela bi dahaki konuşmamda sorsam neden askıdan rahatsız oldun diye falan konuya öyle girsem28 senenin heyecanından askı görünce rahatsız olmuş olabilir, biz askı nolacak diyoruz o kafasında kim bilir nerelere gitti.
Bazı şeyleri konuşsanız da pek bir şeylerin değişeceğini sanmıyorum. Ancak düğünden sonra anlayabilirsiniz, o da öyle.