- Konu Sahibi Belkibigunn
-
Baktım simdiIlk sayfaya yazdım bak bi
Evet bize geldi ve ilk fırsatta hatta ondan sonra bulduğu her fırsattaAy noldu kiz optu mu
Çok sağol canım teşekkür ederim sizlerin yardımı ve verdiği cesaretlerleBaktım simdicekingenliğini seninle beraber asar daha da insallah. Mutlu olmana sevindim
Adam acildiEvet bize geldi ve ilk fırsatta hatta ondan sonra bulduğu her fırsatta
Ay sorma uyuyan yılanı uyandırdım galibaAdam acildi
Kiz adami durduramiyorum hep istiyor diye konu acma sakin sonraAy sorma uyuyan yılanı uyandırdım galiba
Ay Walla bilmiyorum dün çıldırmış gibiydiKiz adami durduramiyorum hep istiyor diye konu acma sakin sonra
Rayina oturur merak etme tadini cikar
Evett beklenen oldu şükürkaçırdım, geri dönüp okumaya da üşendim
şimdi sorum şu :
neee ağzından mı öpmüşşşşşşş ?
Gerçekten öyleydi dedi ben senden o cesareti bekliyodum kendimde bulamıyordm sende bu cesareti verdiğin için bana pişman olacaksınCanim benim esimde öyleydi.. ilk görüstügümüz zamanlar öpücügü birak sarilmazdi bile bana. Biz 9 ay boyunca hergün görüstük, sarilmalar oluyordu tabiki bir müddet sonra. Nisanlilikta yanagimdan öperdi, ilerisine gitmezdi. Imam nikahi dügünden 4 ay önce oldu, ozamanda dudagimdan öpmezdi. Dügün gecesi öptü. Bizde fazla cinsellikle ilgili konusmazdik. Simdi evliyiz ve cok arzuluyor, cok fazla istiyor. Bence simdilik tadini cikar, evlendikten sonra bunalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?