Yaklaşmayan nisanlim

Belkibigunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
318
226
33
Yeni guncelleme
kızlar bu akşam nişanlım bize geldi ve sonunda beklenen öpücük geldi öptükten sonra ona dedimki sana demedimmi ben op dedim diye öpme beni alakası yok dedi uzun zamandır o cesareti kendimde bulmaya calisiyodum sen bana yardimci oldun dedi ki kizlar formaliteden bir opucuk degildi baya icten hissedereksunu anladimki gercekten cekingen bir insanmis ve boyle olmasi hosuma gitti sizde sagolun cok yardimci oldunuz bana cesaret verdiniz hepinize minnetarim efenim
Selam kızlar öncelikle evet yeni uyeyim ama lütfen direk fake damgasını vurmayın sırf bu konuyu açabilmek için açtım hesabı derdime gelecek olursam öncesinde 1 yıl beraber olduğum 3 aydır da nişanlı olduğum adam üzerine ben 25 o 28 yaşında normalde çok iyi bir insandır herşeyi alttan alır bana değer verir sevgi gösterir ama yan yana gelince hep bir mesafe hep bi uzaklaşma çabaları ve bu durum artık beni gerçekten üzmeye başladı baş basayken mesela otururum yanına bi yanağıma ufak bir öpücük kondurur o kadar ben bir kere dudağından öpmeye yelkendim geri çekti kendini çok bozuldum bu duruma ama çaktırmadım mesela bu sabah görüntülü konusuyoduk kısa kollu tişört giymiştim gerdanı açıktı iç çamaşırımın askısı görünmüş ben farketmedim bana orayı düzeltirmisin dedi duzelttim tabi bisey demedim ama sizce bu kadarı normal mi daha önce böylesiyle karşılaşaniniz oldumu dini yönden desek nisan yaptığımız zaman dini nikahta kıydık o istedi konuşuyoruz günah oluyo falan dedi bende hak verdim ama sonuçta artık düğün yakın neden benle cinsellikle ilgili şeyleri konuşmuyor bahsini dahi açtırmıyor acaba bir sorun mu var hala benden mi çekiniyor lütfen bir akıl verin kızlar allah katında karısıyım sonuçta ne var konuşurken iç çamaşırımın ipi gözüktüyse dekolte gözükmüyor ya sonuçta alt tarafı iç çamaşırın askısı kırıcı yorum yapacaklar lütfen bastan yapmasın dekolteli fotoya bile izin vermiyor biri görür bana böyle şeyler atma diyor (bundan önce 4 yıllık bi ilişkisi olmuş ve kız bitirmiş acaba bir bağlantısı olabilirmi )
Son güncelleme 46.sayfa

Son düzenleme:
Çocuk harika. Ne olursa olsun resmi nikah olmadan düşünmüyor böyle şeyleri. Bence sevinmelisin.

1 yıldır beraberseniz huyunu suyunu anlamış olmalısınız, dini düşünceleri yüzünden mi mesafeli duruyor yoksa dediğiniz gibi o konularda bir sorunu olduğu için mi?

Bunun cevabını burdaki kimse veremez gibi duruyor, onu tanıyan sizsiniz. İki durum arasındaki farkı ancak siz anlayabilirsiniz .

Yani bende böyleleri kaldımı diye soruyorum kendime erkektir sonuçta kendisini baskalariylami avutuyor acaba

Ama artık ne yapsada günah yokki aramızda dini konudan bi sıkıntı yokki kendisinede soramıyorum o böyle konuları açmadığı için bende cekiniyorum

Çocuk harika. Ne olursa olsun resmi nikah olmadan düşünmüyor böyle şeyleri. Bence sevinmelisin.
Ya sen fake hesap filan misin deminden beri bakıyorum yorumlarına konu sahiplerine paso yükleniyorsun amacın ne pardon?

Benim aklıma her şey gelir. Dini inanışı yüzünden mi böyle duruyor, cinsel tercihleri mi farklı? Dini nikah yaptık demişsiniz. Ayrıca seven erkek dokunmaz mantığını da çok saçma buluyorum. Seven erkek de olsa kadın da olsa sevdiği insana dokunmak, birliktelik yaşamak ister.

Canım 1,5 sene geçmiş neredeyse normal bir erkek muhakkak bir şeyler yaşamak ister... ben demiyorum ki ileriye gidin ...ama öpmek ister koklamak ister ...sokulur yani ...ufak tefek sevişmeler olması gerekiyor ...yanaşmıyorsa ben cinsel tercihinde falan bir şey ararım yani

Evet haklisiniz ben artık onu öpmek istiyorum mesela ama daha bir kere öpemedim yanaktan öpebildim anca

Nişanda dini nikah kıydıktan sonrasını okumadım bile. Gerçekten yıl olmuş 2019 hala resmî nikah olmadan dini nikahın kıyılmaması gerektiğini bilmiyor musunuz? Nikahı kıymaya gelen imam resmî nikah belgesi istiyor artık. Sizin yaptığınız yasaya göre suç. Konuşuyorsunuz günahmış madem görücü usulü evlenseymiş

Ya ben böyle kendimce dalga geçiyorum çocuk kendini kirletmek istemiyor falan diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…